IP: *.cnow.pl 03.06.12, 06:52
Myślę nad remontem łazienki.Pomóżcie gdzie można kupić najtaniej akcesoria do łazienki typu wanna,wc,umywalka a także płytki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sławek Re: Łazienka IP: *.play-internet.pl 03.06.12, 08:03
      Ja kupowałem w www.bricomarche.pl/go.live.php,polecam
      • Gość: wiktoria Re: Łazienka IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.12, 11:22
        Ok. 10 lat temu kupowałam sporo rzeczy na Składowej, spory wybór, ceny ok. Ale nie wiem, czy ten sklep jeszcze istnieje
    • Gość: jekyll Re: Łazienka IP: 94.42.249.* 03.06.12, 11:44
      Remontowałem 2 lata temu.
      Płytki kupowałem w Farbexie na Wojska Polskiego. Ceny okazały się niższe niż w warszawskim markecie.(biorąc pod uwagę ten wzór który mnie interesował). Siedzenie:)) i baterię na Śląskiej, wanna też Farbex. Niestety tu nie patrzyłem na cenę tylko na to co jest mi potrzebne.
    • Gość: . Re: Łazienka IP: *.etlink.pl 03.06.12, 14:36
      epłytki.pl lub płytki24.pl- sporo taniej niż u nas.
      Sprzęt do łazienki- łazienkaplus.pl
      Transakcje bez żadnych kłopotów- szybko i terminowo
    • Gość: Kamil Re: Łazienka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.12, 07:29
      Największą hurtownią branży sanitarnej na naszym terenie jest firma Euroinstal. Mają duży wybór, towar dostępny od ręki i zawsze możesz porozmawiać o rabacie. Pozdrawiam
      • Gość: xxxx Re: Łazienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 08:45
        płytki tańsze są w Przasnyszu i okolicach- warto tam kupić
    • Gość: projektant Re: Łazienka IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.12, 13:28
      bardzo nowoczesne i wysokiej jakosci akcesoria lazienkowe sa w firmie PLAST BUD na ul. Niechodzkiej ,nowy salon super zaopatrzony szczerze polecam.
      • Gość: Arek Re: Łazienka IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.12, 22:39
        Polecam baterie łazienkowe, kabiny prysznicowe, parawany, deszczownice firmy Omnires. Produkty można kupić w Leroy Merlin oraz w sklepach z wyposażeniem łazienek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka