Dodaj do ulubionych

Euro 2012 a nasi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 14:50
Obawiam się ze ten sztucznie pompowany do granic absurdu balon naładowany ile to możemy na Euro, jak wklepiemy kolesiom z Hellady, naszym rosyjskim przyjaciołom i amatorom knedlików - pęknie z dużym hukiem po dzisiejszym meczu i forum zaroi się od pseudoznawców futbolu skamlacych "a nie mówiłem", "wiedziałem, że tak będzie". "znowu to samo" etc. etc ;-(((((((((((Teraz to każdy chojrak ile to nasi mogą a potem lisia kita pod siebie i cichosza;-((((
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec Re: Euro 2012 a nasi IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.12, 15:10
      i następny narzekacz....
      • Gość: eurofan Re: Euro 2012 a nasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 15:26
        Prorok jakiś czy co? Jutro jak znam życie zniknie 99% flag z samochodów (nota bene to wieśniackie strasznie).
        • Gość: kobieton Re: Euro 2012 a nasi IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 16:12
          Sam jesteś wieśniacki, to patriotyzm.
          • Gość: Sylwia Re: Euro 2012 a nasi IP: *.opera-mini.net 08.06.12, 17:08
            Dla mnie kibic patriota jest teraz na stadionie albo kibicuje przed TV a nie jezdzi od 15 minut po Ciechanowie trzydziestoletnim BMW z flaga itp itd i trąbi ile fabryka da ,tak jakby to wszystkich musialo interesowac i zachwycac.
        • Gość: gosc Re: Euro 2012 a nasi IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 16:39
          OD WIESNIAKOW WYZYWAJA WSZYSTKICH NAOKOLO ZAKOMPLEKSIENI CIECHANOWIANIE, TAK ZAUWAZYLEM.
          • Gość: xxx Re: Euro 2012 a nasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 20:02
            A nie mówiłem
    • Gość: ja Re: Euro 2012 a nasi IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 09:20
      yes
      • Gość: Smutny Re: Euro 2012 a nasi IP: *.play-internet.pl 11.06.12, 15:20
        Po rejestracjach widać z skąd jesteście. Śmiesznie to wygląda, 100 km. dalej mecz grają a po Ciechanowie z flagami śmigają. Co do patriotyzmu mały widzę związek. Osoby z flagami chyba bardziej się przejmują wynikiem jak sami piłkarze (czy wygrają, czy przegrają kasa wpłynie). Co to za sport, co za patriotyzm jak tam liczy się tylko kasa. Handel zawodnikami, która drużyna ma więcej kasy to kupuje lepszego. Trafi się talent, będzie sprzedany do innej drużyny bo ktoś da więcej. Z czego się cieszyć z czego???????????
        Jeszcze popatrzycie może jak Polak gola nam strzela.
        • Gość: normalny Re: Euro 2012 a nasi IP: *.centertel.pl 11.06.12, 18:38
          cale to guwniane eo to jedna wielka ściema i wywalanie kasy w błoto. Dostrzegą to także ci co tak wielce bronią temu spędowi. Za chwile trzeba będzie spłacać długi zaciągnięte na tę ściemę, za chwilę zamkną nawet te kawałeczki dróg ktore zrobili na odpiepsz nie płacąc przy tym ludziom za robotę, za chwilę znowu do wawy z naszego miasta pociągiem będzie się jechało 3 godz. Tylko debil i peowiec ( na jedno wychodzi) widzi plusy które zyskuje pańswo organizujące takie ściemy w tych czasach...

Jutro Rosja zawładnie naszymi miastami i to za przyzwoleniem peowczyków. Najpierw marsze a później pogrom na narodowym. 4:0 dla Rosji.
          • Gość: dede Re: Euro 2012 a nasi IP: *.204.45.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.06.12, 19:21
            Ale jak rządził Jaro i to on klepnął Euro w Polsce, a już wtedy wiadomo było, że to nie za darmo, to nie biłeś na alarm. I gdyby rządził teraz, pisałbyś o takim poście jak twój, że to antypolska prowokacja na zlecenie Niemców i Ruskich, których celem jest profanacja świętej pisowskiej idei EURO 2012 w Kaczystanie. Tak by było, czyż nie?

• Gość: gość Re: Euro 2012 a nasi IP: *.centertel.pl 11.06.12, 19:50
              POkaż mi choć jedno moje zdanie gdzie stwierdzam iż jestem za PiS-em? Wy peowskie mędy, zlodzieje tego co budowaliśmy przez ostatnie 20 lat potraficie tylko zwalać wszystko na PiS i podobne ugrupowania. Pokaż co zrobiliście dobrego przez ostatnie lata- zbudowlaiście stadiony, drogi a może coś jeszcze? zapomnieliście tylko przy tym zapłacić ludziom przy tym pracującym....może od razu zwiększcie wiek emerytalny do końca życia...po co do 67. Nie trzaba być PiS owcem aby pisać to co widać. Udławicie się tymi swoimi stadionami i autostardami które w najlepszym wypadku pozapadają się na wiosnę albo i wcześniej....
              • Gość: dede Re: Euro 2012 a nasi IP: *.204.45.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.06.12, 20:28
                Udławicie się tymi swoimi stadionami i autostardami które w na
                > jlepszym wypadku pozapadają się na wiosnę albo i wcześniej....

Zwracam honor. Nie jesteś pisowcem. Za głupi na to jesteś.
                • Gość: ..... Re: Euro 2012 a nasi IP: *.centertel.pl 11.06.12, 20:43
                  Pierdol się frajerze.
                  • Gość: ala Re: Euro 2012 a nasi IP: *.centertel.pl 11.06.12, 21:49
                    a nie lepiej pooglądać sobie piękne nagie panie przed narodowym?
                    hehe
                    wiadomosci.wp.pl/gid,14562136,kat,355,title,Feministki-obnazyly-sie-przed-Stadionem-Narodowym,galeria.html
                    • Gość:   Re: Euro 2012 a nasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 23:39
                      Zapchaj się knedlikiem i popij ruskoje szampańskoje. Fetę zostaw na jutro.
                      • Gość: ona Re: Euro 2012 a nasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 22:48
                        Nie jest źle-mogło być gorzej..Druga połowa jak zawsze bardziej dynamiczna,ale i w pierwszej emocji nie brakowało.
                        A teraz udajmy się odreagować na dłuugi spacer.
                        • Gość: . Re: Euro 2012 a nasi IP: *.181.93.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.06.12, 22:57
                          Ot taki drugi cud nad Wisłą.
                          Dużo ich nie będzie...
                          • Gość: ona Re: Euro 2012 a nasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 23:21
                            Kolejny taki cud nad Wisłą 16 czerwca.
                            Potem napiszę"A nie mówiłam?";)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka