Dodaj do ulubionych

Biedronka przy jednostce Straży

IP: *.cnow.pl 05.12.12, 12:24
Obiło mi się o uszy, że ma powstać kolejna biedronka w okolicach Straży Pożarnej. Czy to prawda? Czy tylko kolejna bzdura?
Obserwuj wątek
    • Gość: xpress Re: Biedronka przy jednostce Straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 13:19
      Śmiem sądzić, że bzdura.To by była już przesada ^^
      • Gość: Karo Re: Biedronka przy jednostce Straży IP: 213.199.253.* 05.12.12, 13:39
        Zajebiście by było!!!!! Nasza strona nie ma Biedronki a chyba nam się należy!!!!
        • Gość: obroka Re: Biedronka przy jednostce Straży IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 14:35
          Znajac nasze wladze , bardzo prawdopodobne ze bedzie. Sa przeciez jeszcze atrakcyjne grunty w rekach prywatnych to czemu maja sie marnowac jak sa chetni. A mala gospodarka miasta niech upada a co tam ..
        • Gość: kkk Re: Biedronka przy jednostce Straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 16:37
          Należy Ci się Biedronka ???? jaki wieśniak
    • Gość: xyz Re: Biedronka przy jednostce Straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 15:49
      Słyszałam tylko, że ma powstać szósta biedronka, ale gdzie, to nie wiem. Parodia jakaś.
      • Gość: wiktoria Re: Biedronka przy jednostce Straży IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 16:54
        W Biedronkach jest drogo, nie rozumiem, czemu ludzie tam chodzą. Np. olej jest po 5,49zł/l, a w carrefourze i w kauflandzie po 4,49zł. Wiele produktów w biedro ma zaniżoną gramaturę. Np. coca-cola 1,75l. Jest kilka groszy tańsza niż 2 litrowa, ale w przeliczeniu na litr to właśnie dwulitrowa wychodzi taniej
        • zuza.2000 Re: Biedronka przy jednostce Straży 05.12.12, 17:03
          To prawda. Ostatecznie ma być 6 szt, przy straży kolejna a następna nie wiem gdzie.
          • Gość: zuza Re: Biedronka przy jednostce Straży IP: *.xdsl.centertel.pl 05.12.12, 20:20
            ja słyszałam o śmiecinie, koło Skody na wylocie na płońsk, oraz na terenie targowiska na płońskiej... a w ogóle słyszałam że powstanie 8 szt. Biedronki ;D
            • Gość: xxx Re: Biedronka przy jednostce Straży IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.12, 17:29
              a gdzie na smiecinie jest wylot na plonsk ?
              • Gość: gosc Re: Biedronka przy jednostce Straży IP: *.centertel.pl 08.12.12, 19:02
                przeczytaj jeszcze raz co i jak napisał człowiek, szczególną uwagę zwróć na przecinki w zdaniu.
                • Gość: xxx Re: Biedronka przy jednostce Straży IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.12, 20:50
                  Przecinek nic nie zmienia, mozna to dwojako rozumiec.
                  • Gość: . Re: Biedronka przy jednostce Straży IP: *.cnow.pl 09.12.12, 15:07
                    przecinki oznaczają; 1, 2, 3.
    • Gość: Ewa Re: Biedronka przy jednostce Straży IP: 79.162.243.* 05.12.12, 20:32
      A Krubinowi nic się nie należy ,też by chciał.......
      • Gość: gość Re: Biedronka przy jednostce Straży IP: *.centertel.pl 06.12.12, 05:32
        Może być, że wardziniaki postawią na swoim terenie czyli po cegielni. Teraz Robią kanalizacje, rondo na Sońskiej z Krubiński i bardzo dobrze niech robią z pewnością będzie to na plus dla mieszkańców.
        • Gość: biedronka Re: Biedronka przy jednostce Straży IP: *.acn.waw.pl 06.12.12, 09:03
          Jeżeli ludzie by nie robili zakupów w biedronce to by ich tyle nie było a skoro jest zapotrzebowanie to czemu ktoś ma nie postawić i 10 biedronek skoro i tak większość po napisaniu posta o tym jak to źle, że tyle jest biedronek pójdzie i zrobi tam zakupy,
          • Gość: - Re: Biedronka przy jednostce Straży IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.12, 09:09
            Z informacji które posiadam, biedronka będzie koło straży oraz na Krubinie będzie także już 6 biedronka w mieście
            • Gość: Ktoś Biedronka IP: *.tktelekom.pl 06.12.12, 10:00
              I dobrze. Tu na naszej dzielnicy za wiaduktem to nie ma wogóle sklepów. Żeby nie marcpol w którym jest drogo oraz gramie nie ma gdzie zakupów robić. Trzeba jeździć dalej.
              Niech powstanie. A po marcpolu najlepiej lidl itp
              • Gość: ... Re: Biedronka IP: *.cnow.pl 07.12.12, 08:10
                Ach Biedronka :)
                • Gość: andre Re: Biedronka IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 21:52
                  Ja takze słyszłem o biedronce na płockiej i na Krubinie.
                  • Gość: ogr13 Re: Biedronka IP: *.play-internet.pl 08.12.12, 07:40
                    Będzie jeszcze na kargoszynie przy kościele .
                    • Gość: xyz Re: Biedronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.12, 08:47
                      To znaczy czeka nas zmiana dowodów,praw jazdy i innych dokumentów?No bo jak ciechanów zmieni nazwę na Biedronka albo Biedronkowo................Q.wa jeszcze radni powinni zmienić Pułtuską albo 17 Stycznia na Biedronki.......Jak iść,to na bogato.Dlaczego nie ma Lidla lub Polo??
                      • Gość: beeeee Re: Biedronka IP: *.centertel.pl 08.12.12, 10:10
                        Tobie radni powinni dofinansować leczenie. Co ci przedszkadzaja biedronki, nie pasuje to omijaj ją szerokim łukiem. Do lidla możesz jechać do Mławy na wycieczkę przy okazji możesz zobaczyć jak powinnien wyglądać park w centrum miasta i ogólnie może deko się odchmisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka