Gość: ona IP: *.cdma.centertel.pl 07.12.12, 14:24 Witam. Wiem, że ten wątek już był poruszany ale to był ok 2 lat temu i mam pytanie do osób, które były tam na weselu. Jak jedzenie, sala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Sala Bianco IP: *.cdma.centertel.pl 07.12.12, 16:12 Jedzenie super, sala mało ciekawa. Mi się nie podoba usytuowanie stołów, słabe oświetlenie, mały parking na zewnątrz. Zależy co kto lubi i co kto wymaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Sala Bianco IP: *.cdma.centertel.pl 07.12.12, 16:58 dzięki za info. Moze ktos jeszcze cos podopowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Sala Bianco IP: *.play-internet.pl 07.12.12, 17:27 witam jedzenie super, sala po zmianach jest śliczna ,byłam tam w listopadzie na weselu jako gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Sala Bianco IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 17:39 Ja radze zwrocic uwage na akustyke....na tej sali nie wiem czemu ale kazdy, nawet najlepszy zespół źle brzmi...bylam tam na dwoch imprezach z czego oba zespoly słyszalam gdzie indziej a w bianco brzmialy fatalnie....nie umiem tego dobrze opisac ale idzie dziwny poglos ze ciezko usłyszeć słowa czy odróżnić piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sala Bianco IP: *.cdma.centertel.pl 07.12.12, 19:11 Ja bylam w pazdzierniku a wczesniej dwa lata temu wiec mam porownanie w zmianach i nadal nie zdzialaly cudów:) ale to zalezy od gustu oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Sala Bianco IP: *.cdma.centertel.pl 07.12.12, 19:23 dziewczyny a jak z łazienkami i utrzymaniem czystości podczas wesela(mam na mysli wymianę papieru itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zojdak Re: Sala Bianco IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.12, 22:40 nie wiem dlaczego tak żle oceniacie BIANKO,dla mnie wszystko jest SUPER jedzonko smaczne,świeże mialam tam wesele córki i wszysto bylo extra,muzykę bylo slychać bardzo dobrze,a jeśli chodzi o lazienki,papier,ręczniki są zawsze uzupelniane polecam ten obiekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sala Bianco IP: *.cdma.centertel.pl 08.12.12, 10:37 To jest po prostu moje zdanie i moja obiektywna ocena:) tak łazienki były ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykant Re: Sala Bianco IP: *.play-internet.pl 11.12.12, 17:43 To prawda akustyka jest fatalna. Miałem okazje parę razy tam grać.Cięzko jest z ustawieniem dzwięku , nawet na scenie jest duden . Moim zdaniem to kwestia umiejscowienia sceny i gdyby było trochę drewna lub wykładziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sala Bianco IP: *.play-internet.pl 11.12.12, 18:19 to przywieś następnym razem dywan jak nie umiesz ustawić sprzętu grajku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykant Re: Sala Bianco IP: *.play-internet.pl 11.12.12, 18:44 Dokładnie to należałoby zrobić. Dobra rada wujciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola09 Re: Sala Bianco IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.12, 16:08 witajcie! miałam tam wesele we wrześniu rok temu i wszystko było w porządku, jedzenie bardzo smaczne, czysto w toaletach i obsługa bardzo miła. Nie ma się czym przejmować. Także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Sala Bianco IP: 79.162.248.* 13.12.12, 13:44 Ja bylam w pazdzierniku tego roku. Jak dla mnie jedzenie troche slabe. I nie podoba mi sie kształt sali , ale to kwestia gustu . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Sala Bianco IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.12, 14:47 sala super kafelki zle polozone na podlodze przez co co chwile ktos sie potyka....jedzenie niedobre... Odpowiedz Link Zgłoś