Dodaj do ulubionych

Wójt Marek Kiwit

01.02.13, 23:47
Czy jeszcze Wam się nie znudziło opluwać wójta Kiwita ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.centertel.pl 02.02.13, 09:18
      Pisanie i mówienie prawdy to nie opluwanie szanowna obrończyni- czyżby pracownica gminy?
      • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 02.02.13, 19:20
        Nie pracownica, a szkoda
    • Gość: * Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 02.02.13, 14:37
      O co ci chodzi mówisz o opluwaniu a sama zaczynasz wątek?Co to ma być jakaś kolejna prowokacja żeby później straszyć ludzi sądem.Pan Wójt po prostu nie znosi krytyki i taka jest święta prawda.
    • Gość: gośc Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.13, 20:10
      Czy posterunek POLICJI obok wójta Kiwita jest po to by go ochraniać czy spełniać ma tez inną rolę chocby zdementowanie plotek,spekulacji o niewyobrażalnym pijanstwie wojta.

Pamietacie aktualnego radnego Artura z PO co chciał byc wójtem z hasłem 'na trzeżwo' czyzby zostało platfusietom do dziś tamten slogan reklamowy?
      • Gość: ... Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 02.02.13, 21:52
        Wy jesteście porąbani,po co zaczynacie nowy wątek?Czyżby ktoś wam kazał żeby później móc grozić sądem.W tej gminie jest jak jest i długo,długo się nic nie zmieni!Niedługo będziemy chodzić w zielonych mundurkach i modlić się do fotografii władcy-wtedy będzie zadowolony!
        Łubu-dubu,łubu-dubu niech nam żyje prezes naszego, klubu niech żyje nam!!!!!Teraz dobrze napisałem,może być,czy jeszcze za wulgarnie??????NOOOOOOOOOOOOOOOO PRZEPRASZAM BARDZIEJ W D.... WEJŚĆ NIE MOGĘ :))))))))))
        • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 03.02.13, 13:05
          Pisać każdemu wolno, ale nie po chamsku. To źle świadczy o piszących a nie o opisywanych.
      • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 03.02.13, 13:01
        A co Ciebie gościu obchodzi picie Wójta. Ma człowiek zdrowie to pije. Ciekawe czy Ty jesteś abstynent?.
        • Gość: ... Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 03.02.13, 16:53
          Ojola11 ten gość to pewnie jest osoba prywatna więc może pić gdzie i kiedy chce to jest jego sprawa.Osoba publiczna musi zachowywać się przyzwoicie i dawać dobry przykład gdyż jest na świeczniku na który sam się wepchnęła.Tu nie ma o czym pisać,wszyscy w gminie wiedzą o co chodzi tylko rżną głupa i się śmieją no bo co mogą zrobić?????Widzę że ciebie Ojola11 to strasznie swędzi dupa-nie masz sobie czym podrapać???
          • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 03.02.13, 18:56
            Proponuję się zastanowić co Ciebie gościu swędzi.
            Może ten sam poziom, tylko inna strona.
            • Gość: qwe Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 05.02.13, 01:04
              zwróćcie uwagę na procenty wyborów 76 56 51,78 do tego 50 procentowa frekfęcja

pora się zastanowić Panie Marku
              rolnik nie wykorzystuje urlopów <<niedzielny łorac<<
              • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 05.02.13, 08:26
                Procenty procentami a wójtowanie i tak zarezerwowane jest dla Wójta Kiwita.
                Dzisiaj nie tylko rolnicy w niedzielę pracują , co widać po sobotnio - niedzielnych oblężeniach
                super marketów.
                • Gość: na zawsze TWÓJ Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 05.02.13, 12:57
                  Tak Nasz Wodzu nie opuszczaj nas do końca świata albo nawet jeden dzień dłużej,bo co my biedne sieroty bez CIEBIE poczniemy bez naszego ukochanego,umiłowanego,jedynego w swoim rodzaju przywódcy.Jak będziemy żyć bez tego dobrobytu jakim nas otoczyłeś.
                • Gość: a_samo_a Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 16:37
                  Mając takich "przyjaciół" wójt nie potrzebuje już wrogów.
                  • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 05.02.13, 18:09
                    A co Ci gościu szkoda ?
                    • Gość: Generał Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.play-internet.pl 05.02.13, 18:22
                      Ja Kocham wójta i krzywdy mu zrobić nie dam ;)))
                      • Gość: Generał Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.13, 18:28
                        Człowieku masz pecha, bo akurat to co napisałeś się zgadza. :)
                      • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 05.02.13, 19:10
                        Jeszcze nie wiem dlaczego ale z tych słów wypływa jad.
                    • Gość: a_samo_a Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 21:14
                      Niczego mi nie szkoda. Ja wolę na trzeźwo.
                      • Gość: do ojola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 05.02.13, 22:39
                        Srała baba srała w garnek lutowany- dupa jej warczała jak stare organy!!!
                        Łoj dana,łoj dana!!!
                        • Gość: gośc Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 22:58
                          Niech Kiwitttttttttttttttttt nie pęka i namierzy takiego pachołka siewcy nienawiści.

Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl
                          Gość: 0jola11 05.02.13, 18:09 Odpowiedz
                          A co Ci gościu szkoda ?

Gość: 0jola11 05.02.13, 19:10 Odpowiedz
                          Jeszcze nie wiem dlaczego ale z tych słów wypływa jad.

Gość: do ojola11 05.02.13, 22:39 Odpowiedz
                          Srała baba srała w garnek lutowany- dupa jej warczała jak stare organy!!!
                          Łoj dana,łoj dana!!!

itp,itd

• Gość: 0jola00 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 11:01
                            Skończę to pisanie , bo pan gość nie tylko że jest chamski, to staje się coraz bardziej chamski i ordynarny.
                            Brak metryki gościu w twoich wypowiedziach a jedyny temat jaki umiesz kontynuować to oszczerstwa i plugastwo. Cześć
                            • Gość: 0jola00 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 14:38
                              błąd nie metryki a metoryki
                              • Gość: ... Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 06.02.13, 20:15
                                Nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz!Ja na waszym miejscu pozamykałbym wszystkich.Nie może lepiej na Sybir to by było pewniejsze że już nie wrócą!SZUKAJ SZARIK,SZUKAJ.....
                                • Gość: Generał Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.play-internet.pl 06.02.13, 23:22
                                  A ja jestem Generałem tralalalala ;)))
                            • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 07.02.13, 10:06
                              Coś mi się wydaje że to ty gościu nie znasz znaczenia słów których używasz.
                              Z mojej strony to była omyłka pisarska.
                              A z ciebie generał jak z mysiej p........ kapelusz.
                              Ciebie to i na Sybir szkoda , żebyś nie zatruwał powietrza.
                              • Gość: ... Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 07.02.13, 14:16
                                Ojola już nie jesteś 00 tylko znowu 11?A..rozumiem w domu jesteś 11 a w pracy,w urzędzie 00-fajnie...Jednak myślę że ZERO do ciebie bardziej pasi. BUŹKA :)))))))))))))))
                                • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 07.02.13, 17:36
                                  Powinieneś odwiedzić alergologa , bo odnoszę wrażenie że jesteś kolego uczulony bez wyjątku na wszystkich urzędników.
                                  Praca to nie tylko urząd.
                                  A kto ma pieniądze nie musi pracować.
                                  • Gość: ... Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 07.02.13, 21:06
                                    Nie jestem uczulony na urzędników tylko na leni.Kochana Ojolu pisać w kółko o tym samym to już nudne.Jak się mieszka w tej gminie wszystko widać jak na dłoni.Jak się obserwuje to co się dzieje przed wyborami i po wyborach...i tyko nie mów mi że tak jest wszędzie bo tak nie jest.
                                    Szkoda klawiatury na pisanie o czymś co widać gołym okiem.Jeżeli ktoś był dobrym włodarzem przez 2 pierwsze kadencje a teraz lipa to o czym to świadczy?Albo się wypalił albo ma złą ekipę...Nie piszę więcej bo mnie obudzą o 6 rano :)))))))))))))))))))))
                                    • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 07.02.13, 21:14
                                      po części masz rację , ale każdy ma prawo się częściowo wypalić .
                                      A w niektórych innych gminach jest jeszcze gorzej.
                                      Coś o tym wiem.
                                      • Gość: ... Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 07.02.13, 22:08
                                        Denerwuje mnie to że zwykły mieszkaniec musi siedzieć cicho i płacić podatki,jak chce pokazać że jest nie tak to straszy się go sądem.To jest chore państwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        • Gość: Marcin Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 23:02
                                          Oszczędnie Gospodarujesz prawdą. Czytałem wypowiedź wójta w gazecie. Powiedział, że jest otwarty nawet na ostrą krytykę, ale nie na pomówienia. I jak patrzę na to Forum jak tu się opluwa ludzi to bardzo Kiwita popieram, że złożył doniesienie. I nie mogę się doczekać jak się publicznie okaże kto się takim językiem na tym Forum posługuje. A i PCK te parę tysięcy jakie zapewne zasądzi Sąd się przyda.
                                          • Gość: * Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 08.02.13, 09:29
                                            Spokojnie nie dziel skóry na niedźwiedziu !
                                            • Gość: 0jola00 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.waw-bia.leased.ids.pl 08.02.13, 09:45
                                              Ja jak mam coś do Wójta to mówię mu w oczy ale napewno nie opluwam i nie mówię rzeczy niesprawdzonych.
                                        • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 08.02.13, 16:37
                                          Do gościa który uważa że za prawdę Wójt straszy sądem.
                                          Uważam że dalece przesadzasz.
                                          Jeżeli wypisujesz kłamstwa i bzdury , przy tym twoje słownictwo jest niecenzuralne to czemu dziwisz się . Nikt by sobie na to nie pozwolił.
                                          A tym bardziej osoba publiczna.
                                          • Gość: * Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 08.02.13, 18:05
                                            Swój swojego zawsze będzie bronił.Cóż, kasa robi swoje :))
                                            • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 08.02.13, 20:22
                                              Jaka kasa,jaki swój. Tak rozsiewa się plotki,oszczerstwa i brednie.
                                              Wójt Gminy Ciechanów jest taki mój jak i twój gościu.
                                          • Gość: * Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 08.02.13, 20:29
                                            Masz rację osoba publiczna nie może sobie na to pozwolić,będąc na ,,świeczniku" powinna dawać przykład innym być nieskazitelna, a dobrze wiemy że tak nie jest ten pan był spotykany w różnych dziwnych sytuacjach nie koniecznie świadczących na jego korzyść.Straszenie ludzi sądami nie zamknie ludziom ust ludzie piszą to o czym rozmawiają między sobą.Może należałoby zacząć od tego żeby nie dawać ludziom powodów do plotek.Mnie dziwi jedno dlaczego nie pisze się o wójtach z sąsiednich gmin?A nawet jeżeli pojawi się jakiś niekorzystny wątek o innych wójtach (Sońsk,Regimin)nie straszą oni swoich mieszkańców sądami?Ja osobiście czuję się zastraszona bo nie wiem czy za to co właśnie napisałam nie będę straszona sądem.
                                            • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 08.02.13, 20:55
                                              Zaraz spróbuję Ci wyjaśnić dlaczego o naszym Wójcie pisze się więcej niż o innych.
                                              A to dlatego ( przepraszam żonę pana Wójta ) że nasz Wójt to elegancki,przystojny facet.
                                              Nie oszukujmy się ( przepraszam wszystkich pozostałych Wójtów), ale nie doruwnują naszemu .
                                              Ja nie mam na myśli absolutnie wykształcenia , aczkolwiek myślę że iloraz inteligencji też ma wysoki.
                                              • Gość: a_samo_a Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.13, 21:27
                                                Powstrzymaj się z tymi peanami, bo biedaczek będzie miał problemy z wypróżnianiem się!

"Poszedł raz pewien wójt do lekarza na badania. Lekarz go prosi o ściągnięcie spodni, bo chce mu zajrzeć między pośladki. Wójt ściąga portki, nachyla się, lekarz zagląda i ze zdziwieniem mówi:
                                                - Panie Wójcie! Ależ Pan nie ma odbytu!
                                                - Cóż poradzić ... zalizali! "

P.S. Powieś sobie nad biurkiem wielki baner z napisem:
                                                NIC TAK ŻYCIA NIE UMILA, JAK TA WSTRĘTNA WAZELINA!
                                              • Gość: * Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 08.02.13, 21:30
                                                Rozwaliłaś mnie tym wpisem wójt to nie gwiazdor filmowy nigdy nie pomyślałabym o nim w ten sposób.Uroda taż jest kwestią gustu ja przepraszam choć też jestem kobietą nic interesującego w tym panu nie znajduję.Z twojego wpisu odnoszę wrażenie delikatnie mówiąc że jesteś zauroczona tym panem.Sugerujesz że te negatywne wpisy to zazdrośni mężowie?
                                                • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 08.02.13, 21:39
                                                  Litości ! Jacy zazdrośni mężowie.Nie to chciałam napisać.

• Gość: * Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 09.02.13, 10:58
                                                    Ale to wynika z kontekstu twojej argumentacji.Ja po wyglądzie to mogę oceniać gwiazdy filmowe i też nie jest to jedyne kryterium czy ktoś jest dobrym aktorem czy nie.Od osób na stanowiskach wymaga się zupełnie czegoś innego niż wyglądu więc twoje argumenty dotyczące ataków na wójta są zupełnie nietrafione.Nie przyjmowanie jak powiedział klasyk ,,oczywistej oczywistości" do nikąd nie prowadzi
                                                  • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 09.02.13, 14:44
                                                    To że moje argumenty są nietrafne to twoja ocena.
                                                    Moja jest inna.Podaj nazwisko niestazitelnej , znanej osoby publicznej w naszym Ciechanowie.
                                                    Może ten nasz Wójt nie jest taki jakbyśmy wszyscy chcieli ale niestety ile ludzi tyle ocen.
                                                    Niedługo wybory może wybierzecie lepszego? Dla mnie osobiście obecny Wójt niech zostanie na następną kadencję Wójtem . Niektórzy piszą o dawaniu dobrego przykładu przez osobę publiczną
                                                    a moim skromnym zdaniem to powinniśmy wynieść z domu i z nikogo przykładu nie brać.

• Gość: .. Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.centertel.pl 09.02.13, 14:56
                                                    Niektórzy piszą o dawaniu dobrego przy
                                                    > kładu przez osobę publiczną
                                                    > a moim skromnym zdaniem to powinniśmy wynieść z domu i z nikogo przykładu nie b
                                                    > rać.
                                                    >

i dzięki takiemu choremu mysleniu w życiu publicznym ( w parlamenicie ) mamy panią z jajami ewentulanie kastrata, chłopa bez jaj i bandę najaranych ćpunów. osoba publiczna powinna być klarowna i czysta jak woda osmotyczna. . .
                                                    Konkretnie co do wójta naszej gminy- nie miałem przyjemności z człowiekiem rozmawiać, cokolwiek w gminie załatwiać także nie mogę powiedzieć czy jest dobry czy jest zły. Jednak skoro był kilka razy wybierany na powyższe stanowisko to chyba dla większości głosujących jest ok. szkoda tylko , że w naszym kraju wygrywa sie wybory mając 20% poparcia ogółu...ale to wynik tego iż tak mało ludzi chodzi na wybory.
                                                  • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 09.02.13, 15:08
                                                    A to już lekka przeginka. Co ci przeszkadza " baba z jajami lub chłop bez jaj" . Takie zachowanie nazywamy nietolerancją. Każdy ma prawo uczestniczyć w życiu politycznym .
                                                    A gdyby szukać osób nieskazitelnych nie mielibyśmy parlamentu.
                                                    Co do "ćpunów" jak to nazwałeś , dopóki nie angażują w to nieletnich dorośli mają prawo wyboru. Chcą niech biorą . Nie moja sprawa.
                                                  • Gość: .. Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.centertel.pl 09.02.13, 15:20
                                                    masz tak wypraną czachę że aż mi ciebie żal....tolerancja? - tolerować to można palącego czlowieka na ulicy czy pijącego pifffffko człowieka grzecznie w parku na ławczce ale nie zboczenia. Pamiętaj o jednym zboczenia, zło nie tępione a wrecz jak to nazywasz tolerowane - krzewi się. Stąd tyle patologii w naszych czasach. dał mi Bóg przeżyć na tym świecie już przeszło 60 lat i mam już jakieś porównanie jak było kiedyś, jak jest teraz. Kiedyś mieliśmy kręgosłup moralny, ścisłe zasady podparte tradycją rodzinną, wiarą itp. i nie mieliśmy zboczeńców nawet na ulicach a nie mowa już o sejmie itp.
                                                    Także pewnie jesteś młodą osobą, której pasuje rozpasanie i jak to wasz idol mówi- róbta co chceta . . . ale nie tędy droga.

Tzw. celebryci, ludzie u władzy powinni być czyści. ktorym nic nie mozna zarzucić i to od pokoleń, przykład- panowie Kaczyńscy- tylu już próbowało, niestety nikomu się nie udało czegoś zlego udowodnić. Bo ludzie są od pokoleń prawdziwymi patriotami, ludźmi robiący wszystko dla dobra kraju mimo tych obelg itp. itd.
                                                    pamiętaj- najważniejsza jest moralność, ścisłe zasady a nie wynaturzenie, zboczenie i rozpasanie.
                                                    Trochę nie na temat ale to w ramach wyjaśnienia dziewcynie co do ludzi na świecznikach.
                                                  • Gość: 0jola11 Re: Wójt Marek Kiwit IP: *.cnow.pl 09.02.13, 15:24
                                                    Nie będę pisała o panach Kaczyńskich o ich moralności itd. itp. O zmarłych nie mówi się żle a o żyjącym nie chcę. Szkoda mojego czasu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka