Dodaj do ulubionych

sztuki walki

IP: *.xdsl.centertel.pl 05.02.13, 00:43
witam ostatnio obejrzałem pare filmów i mam ochote zacząć trenować jakieś sztuki walki czy wiecie może gdzie w ciechanowie są takie szkoły ?
widziałem plakaty krav magi ale jakoś mnie kravmaga nie przekonuje dużo ludzi narzeka
widziałem jeszcze jakieś KAYOUCAN wiecie może o co chodzi ?
Obserwuj wątek
    • Gość: bum bum Re: sztuki walki IP: *.183.224.131.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.02.13, 17:36
      www.galeriafitness.com/sztuki.php
    • Gość: gosc Re: sztuki walki IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 20:27
      jesionowa 27
    • Gość: Uczeń KAYOUCAN Re: sztuki walki IP: *.183.243.29.dsl.dynamic.t-mobile.pl 18.02.13, 22:50
      Witam, jeśli pytasz o KAYOUCAN to mogę Ci to w 100% polecić nie tyle że chodzę na tą sztukę walki o ile chodziłem już prawie wszędzie w Ciechanowie... Jest to nowy styl samoobrony i jest prowadzony przez super gościa który nie wciska Ci kitu tylko na prawdę uczy Cię porządnie sztuk walki. www.facebook.com/Kayoucan , www.youtube.com/watch?v=9qfwzU7TSPk lub po prostu wpisz w GOOGLE KAYOUCAN i Ci wszystko wyskoczy. Pozdrawiam.
    • Gość: uczeń Re: sztuki walki IP: *.centertel.pl 18.02.13, 23:20
      Też jestem uczniem kayoucan i polecam styl dla każdego i uczy myślenia a nie głupiego napieprzania się na ulicy super sprawa i przede wszystkim luz na treningu zajebista sprawa
      • Gość: Octagon Re: sztuki walki IP: *.tktelekom.pl 21.02.13, 02:01
        Są fajne treningi raz w tygodniu, MMA czyli mieszane sztuki walki, są też z użyciem broni białej, czy też pałki i inne rodzaje broni, ilość kandydatów nieograniczona, mile widziana osoba towarzysząca. Kontakt; na miejscu w każdą sobotę, Gołymin, "klub" Bolero, pytać o Pana Ryśka z ochrony.
        • Gość: adam Re: sztuki walki IP: *.183.246.100.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.02.13, 21:36
          wole Ryśka z Klanu
          • Gość: gosc Re: sztuki walki IP: *.centertel.pl 21.02.13, 22:02
            Aikido proszę państwa- zajęcia w piątki i poniedziałki o godz 18 ( dla dzieci) , dla dorosłych o 19.30 w szkole kiedyś podstawowej nr 1 ul Orylska.
            • Gość: gosc Re: sztuki walki IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 17:13
              na awaryjnych codziennie októrej ci...suje noze, maczety,siekiery dowyboru
    • androj5 Re: sztuki walki 23.05.21, 07:10
      W Ciechanowie nie ma szkoły Sztuk Walki są natomiast liche imitacje na które łapią się ludkowie nie mający pojęcia jak wygląda i na czym polega ta zacna sztuka. Wspólczuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka