damka666 11.02.13, 09:29 Witam Poszukuje dobrego adwokata od spraw spadkowych kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
77antek Re: Adwokat od spraw spadkowych 08.07.13, 14:41 Od spadków na Mazowszu to najlepszy i najbardziej profesjonalny jest mecenas Bednarczyk - u mnie wszystko przebiegło szybko i w miarę bezboleśnie (wyłączając kłótnie rodzinne a propos spadku oczywiście). Ma spore doświadczenie, więc można czuć się naprawdę pewnie, jak on prowadzi sprawę. Na jego stronie znajdziesz wszystkie namiary i godziny otwarcia (z tym raczej nie będzie problemu, bo są bardzo długie, a indywidualnie to nawet w sobotę jak trzeba się można umówić) - www.kancelariabednarczyk.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinczento Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.biznes-host.pl 08.07.13, 22:58 a kasę fiskalną ma?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.13, 12:54 Polecam radcę prawnego Stanisława Czerwińskiego. Gdzies zapodział mi się numer do niego. Strony internetowej nie ma, na wyszukiwarce Google też go nie moża znaleźć, ale udziela porad u posła Koźlakiewicza w biurze poselskim i tam go można zastać. Mnie pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz006 Re: Adwokat od spraw spadkowych 18.08.13, 14:58 Zgadzam się z antkiem, Bednarczyk ma świetną skuteczność. I nie ma się po sprawie uczucia "wycyckania" - pieniądze, które bierze za swoją pracę naprawdę mu się należą i kwota jest w pełni racjonalna za takie szybkie i dobre załatwienie wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula44 Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 15:46 M. Bednarczyk faktycznie ma indywidualne podejście do sprawy. Zawdzięczam mu wygranie sprawy i bardzo dziękuję. Jeśli chodzi o ceny to ja byłam usatysfakcjonowana jego profesjonalnym podejściem i prawdę mówiąc myślałam, że weźmie więcej kasy. Tym bardziej, że poświęcił tej sprawie swój czas w weekend, z czym do tej pory się nie spotkałam gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.13, 08:00 Myślę że w Ciechanowie też są dobrzy prawnicy. Nie trzeba szukać w Warszawie. Problem tylko w tym, że brak jest rozeznania, ktorym można zaufać, w czym się specjalizują itp. Dlatego wymiana opinii na forum o prawnikach jest bardzo potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.opera-mini.net 13.03.14, 18:49 Hej czy ktoś mi podpowie czy za poradę u radcy prawnego też się płaci.?Potrzebuje szybko i pilnie załatwić sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.14, 13:18 Maja co to za pytanie? przecież logiczne, że się płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.14, 12:05 Identycznie było u mnie! Wszyscy straszyli mnie, że tak dużo zapłacę za dobrego adwokata, a wcale dużo nie zapłaciłam ! W internecie ludzie wypisują bzdury. Trafiliśmy na dobrego adwokata. Doskonale widać, że fascynuje się prawem. Również dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gmark32 Re: Adwokat od spraw spadkowych 09.11.14, 19:20 Sprawami spadkowymi zajmuje się adw Marek Bednarczyk, naprawdę dobry. Polecił mi go znajomy i nie żałuję. Jest profesjonalny pod każdym względem, a przy tym postępuje szybko. Znajomy powiedział mi, że jego trudna sprawa trwałaby prawdopodobnie znacznie dłużej, gdyby nie sprawność Bednarczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.13, 15:45 Ja dostałem kiedyś spadek po ojcu. Wszystko było by dobze gdyby nie druga zona mojego ojca. Walka była dosyc nie przyjemna i znajomy polecił mi dobrego adwokata z Warszawy a że pochodze z Wołomina to postanowiłem walczyć. Po nie długim czasie udało się i zachuwek który prawnie mi się nalerzał wygrałem czy wygraliśmy z panem mecenasem Kamil Flatow z Warszawy. Ale chyba jeszcze w Płocku ma kancelarie. Polecam szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
antonimacak Re: Adwokat od spraw spadkowych 17.03.15, 17:01 Nam sprawę prowadził Pan Mecenas Wiesław Dembowski z Warszawy. Choć rodzina była bardzo skłócona, nikt nie chciał ustąpić i myśleliśmy, że będziemy się sądzić jeszcze przez wiele lat dzięki pomocy i negocjacjom Pana Mecenasa w miarę ugodowo i szybko zakończyliśmy sprawę za co niezmiernie dziękujemy. Pan Mecenas jest bardzo kompetentnym człowiekiem i cechuje się niezwykłą wyrozumiałością i cierpliwością do starszych ludzi. Bardzo kompetentnie odpowiadał na wszystkie nasze pytania i wyjaśnił nam wszystkie nurtujące nas kwestie. Z szacunkiem polecamy Pana Mecenasa. Chcielibyśmy, aby na świecie było więcej takich ludzi. Telefon do niego to 792-180-679. Odpowiedz Link Zgłoś
marian-na1975 Re: Adwokat od spraw spadkowych 09.05.15, 12:52 Ja polecam adwokat z Katowic dr Chodań, pomogła w skomplikowanej sprawie, cała rodzina była skłócona a pani mecenas pomogła w negocjacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.play-internet.pl 25.07.13, 18:41 Zbigniew Czaplicki z Wojska Polskiego 53, udziela porad prawnych i z tego, co wiem specjalizuje się m.in. właśnie w spadkach, podziale majątku etc., także warto zajrzeć. P.S. kasę fiskalną ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.centertel.pl 14.08.13, 18:10 Też szukam prawnika. Kto to jest ten Czerwinski?. Nie mozna do niego znaleźć żadnego kontaktu. Czy to jakiś tajny radca prawny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 20:14 Jeśli ten pan jest radcą prawnym to można go znaleźć w wyszukiwarce na stronie Krajowej Izby Radców Prawnych /www.kirp.pl/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.torun.mm.pl 06.10.13, 15:01 Najlepszy od spadków jest adw. Marcin Synak, mnie prowadził sprawę o dział spadku w Ciechanowie i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 16:41 polecam prawnika,który ma kancelarię przy Rosmanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bartolus Re: Adwokat od spraw spadkowych 06.03.14, 16:22 Mec. Paweł Skwarek. Rzeczowy i skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.cnow.pl 09.03.14, 19:13 Polecam Kowalskiego z Rzeczkowskiej w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 23:24 Sprawy spadkowe można załatwić od 2011 u notariusza. Odpowiedz Link Zgłoś
kali.nka8 Re: Adwokat od spraw spadkowych 22.01.15, 21:16 U mnie temat zaczął się od spadku po śmierci dziadka, długo by mówić ale koniec końców nie dało się dojść do porozumienia z rodziną więc znalazłem namiar na prawnika z Warszawy Michała Krawczyka - namiary na niego 509952451. Sprawa wymagała szybkiego działania więc udało mi się umówić nawet w weekend i po przedstawieniu historii powiedział, że postara się wszystko wyprostować. Koniec końców udało się wszystko i jestem bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
miron14 Re: Adwokat od spraw spadkowych 22.10.21, 10:47 ja polecam wedle mego zdania najlepszego czyli adwokat Anne Błach, co prawda z warszawy ale ma filie obok Radzymina no i dojeżdza do sadu w Ciechanowie, jestem bardzo zadowolony bo nawet nie spodziewałem sie ze wywalczy tyle hajsu z mojego wyjscia ze współwłasności, miałem 1/3 z dwoma siostrami z którymi kontakty kiepsko sie układają i nie mogłem sie z nimi dogadac - jej strona to www.blach-kancelaria.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek_43 Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.deploy.static.akamaitechnologies.com 16.02.23, 13:45 Od spraw spadkowych najlepszym specjalistom jakiego poznałem jest Adwokat Sławomir Duda. Wiedzę ma ogromną i umie taktycznie poprowadzić sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaszymczyk@wp.pl Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.toya.net.pl 28.03.24, 15:40 Adwokat Magdalena Chróścielewska - tylko i wyłącznie. Bez dwóch zdań. Możecie próbować szukać kogoś innego, ale ona jest po prostu najlepsza z najlepszych. Nie ma sobie równych. Ale nie ma się co dziwić skoro rozwodami zajmuje się od kilkunastu lat, w tym się specjalizuje i widać, że to jest jej pasją!. Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ nr telefonu to +48 666 609 065 Dziękuję za osobisty kontakt i osobistą reprezentowanie mnie w sądzie. I dziękuję za wygraną w 100%. Polecam więc. Odpowiedz Link Zgłoś
witekmarian54 Re: Adwokat od spraw spadkowych 29.05.24, 15:38 Też mogę z całą odpowiedzialnością polecić Adwokat Magdalenę CHRÓŚCIELEWSKĄ i do spraw spadkowych. Pani Mecenas ma bardzo strategiczne podejście do każdej sprawy i nie ma mowy o przypadku. Przeszukałam cały internet i wybór mógł być tylko jeden czyli właśnie Pani Chróścielewska. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1990_1 Re: Adwokat od spraw spadkowych 27.11.24, 15:35 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
pepi234 Re: Adwokat od spraw spadkowych 13.01.25, 13:36 Jeżeli chodzi o adwokata w sprawie spadku to ja bardzo cenię sobie Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską w tej materii. Nie będziecie żałować i mówię to jako osoba, która spotkała na swojej drodze wielu adwokatów. Mam porównanie i wiem, że jest najlepsza. Do tego OSOBIŚCIE reprezentowała mnie na sali sądowej i zawsze się ze mną kontaktowała OSOBIŚCIE!!! Tu sobie zobaczcie www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-spadkowe/ Tu masz komórkę +48 666 600 773 Odpowiedz Link Zgłoś
palinkaa9 Re: Adwokat od spraw spadkowych 22.05.25, 14:04 Z całego serca polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach – nie tylko pod względem prawnym, ale też ludzkim. Pani Magdalena walczyła o mnie jak lwica, była zawsze przygotowana, konkretna i skuteczna. Dzięki niej sprawa zakończyła się sukcesem. To adwokat z prawdziwego powołania. Dziękuję za wszystko i polecam każdej kobiecie, która potrzebuje silnej, mądrej i oddanej prawniczki po swojej stronie! tel do niej 666609065 Odpowiedz Link Zgłoś
maria_ski39 Re: Adwokat od spraw spadkowych 04.11.25, 20:44 Adwokat Magdalena Chróścielewska niezastąpiona, wyjątkowa, bezkonkurencyjna. W dzisiejszych czasach trudno o specjalistę, który naprawdę łączy ogromną wiedzę prawniczą z ludzkim podejściem i prawdziwym zaangażowaniem. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to jednak idealny przykład, że tacy ludzie jeszcze istnieją. To nie tylko świetna adwokat, to osoba, której można zaufać w stu procentach i być pewnym, że zrobi wszystko, co w jej mocy, by osiągnąć najlepszy możliwy rezultat. Od pierwszego spotkania wiedziałam, że trafiłem w dobre ręce. Pani Mecenas od razu wzbudza zaufanie, jest konkretna, rzeczowa, a jednocześnie empatyczna i bardzo otwarta na potrzeby klienta. Zawsze dostępna, zawsze przygotowana i zawsze kilka kroków przed przeciwną stroną. Sprawia, że czujesz się pewnie, nawet jeśli sytuacja wydaje się beznadziejna. Współpraca z nią to czysta przyjemność. Wszystko wyjaśnia w sposób zrozumiały, nie owija w bawełnę, a jednocześnie potrafi znaleźć rozwiązania tam, gdzie inni widzą tylko problemy. Jej podejście jest strategiczne, przemyślane i przede wszystkim skuteczne. Rezultaty mówią same za siebie. Dzięki Jej pomocy moja sprawa zakończyła się z korzyścią dla mnie, szybciej i sprawniej, niż się spodziewałem. Czułam, że nie jestem klientem z listy, ale kimś ważnym, za kogo ktoś naprawdę bierze odpowiedzialność. Nie mam żadnych wątpliwości, gdyby każdy adwokat pracował z takim zaangażowaniem i taką klasą, ludzie nie bali się korzystać z pomocy prawnej. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to gwarancja profesjonalizmu, lojalności i najwyższych standardów. Nie polecam nikogo innego, tylko ona. Jeśli potrzebujesz prawdziwego wsparcia prawnego, nie trać czasu na szukanie. Pani Mecenas to najlepszy wybór, jakiego możesz dokonać. Zdecydowanie polecam, najlepsza adwokat, jaką znam. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z Jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
asiamala Re: Adwokat od spraw spadkowych 09.04.26, 15:09 Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com Odpowiedz Link Zgłoś