Dodaj do ulubionych

Regeneracja turbo

IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.13, 15:01
Witam. Tak jak w temacie. Która firma w naszym mieście oferuję regenerację na najwyższym poziomie? Moje turbo to garret z silnika 1.9 tdi arl. Pozdrawiam i proszę o opinie uwentualnych klientów
Obserwuj wątek
    • Gość: Motointegrator.pl Re: Regeneracja turbo IP: 213.199.253.* 27.03.13, 15:35
      tylko Interhome
      • Gość: PanJa Re: Regeneracja turbo IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.13, 16:35
        Ile trwa taki proces? Ile może kosztować? Nie chce inwestować w turbo 1000zł, jeśli się okaże, że za pół roku znów siądzie i będę musiał kupić nówkę za 3000zł :(
        • Gość: Motointegrator.pl Re: Regeneracja turbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 17:45
          szczerze szukaj nowej wszyscy co regenerują robią na częściach chińskich,,
          • Gość: xyz Re: Regeneracja turbo IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.03.13, 19:25
            gratuluję wiedzy motointegratorze!!!!!!!!!Twoja wiedza świadczy o poziomie Twojej fachowości,.Brawo i zyczę dużo szczęścia Twoim przyszłym i byłym już klientom.
        • Gość: xyz Re: Regeneracja turbo IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.03.13, 19:27
          to jak długo pochodzi Ci turbina zależy tylko i wyłącznie od Ciebie i od kondycji Twojego silnika.
    • Gość: XXX Re: Regeneracja turbo IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.13, 17:58
      www.motoremo.pl Iława przedstawiciel Garretta
    • Gość: wolf Re: Regeneracja turbo IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.13, 20:35
      NP.nowe turbo kosztuje od 1000zł (1z,ahu,ale) Często kupuje i montuje ludziom i są zadowoleni
      • Gość: PanJa Re: Regeneracja turbo IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.13, 20:40
        Mi w serwisie w ciechanowie za nowe turbo krzykneli 4.5tyś, na allegro widziałem za 3,500zl. Droga sprawa. Wolę oddać do regeneracji, ponieważ robie przebiegi na poziomie 30-40tyś km rocznie, a samochód nie jest też katowany. Więc uważam regenerację za najrozsądniejsze wyjście.
    • Gość: legus Re: Regeneracja turbo IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.13, 21:10
      My akurat wysyłamy do Wawy do STS Turbo ul. Owczarska 7 albo po prostu jedziemy i bierzemy drugą na wymianę - trzeba tylko się upewnić czy mają od ręki.
      • Gość: Motointegrator Re: Regeneracja turbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.13, 02:24
        regenerecja za 600 zl jest na czesciach chinskich!!!!!!!!!!!!!!!!! motoremo z iławy robi na ori

Malita tez robi czesci ........ na Chinskich czesciach tez bedzie chodzic podstawa dobre wywarzenie!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: / Re: Regeneracja turbo IP: 93.154.159.* 05.05.13, 15:35
          W soboty na giełdzie jest facet z Pruszkowa z regenerowanymi. Kilka już od niego kupiliśmy (do różnych samochodów żeby nie było) i jak na razie nie było problemów.
    • Gość: mario43 Re: Regeneracja turbo IP: *.toya.net.pl 30.12.20, 17:20
      Polecam skorzystać z usług REGMOT. Ja jestem zadowolony za każdym serwisem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka