Dodaj do ulubionych

naprawa aparatu cyfrowego

IP: *.189.250.42.s.net.pl 12.05.13, 19:28
Gdzie w Ciechanowie naprawiają aparaty cyfrowe?
Obserwuj wątek
    • Gość:   Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 21:35
      Nigdzie. Warsza CSI door to door www.e-csi.pl/ 22 379 20 90.
      • Gość: * Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: *.cnow.pl 13.05.13, 14:22
        Naprawiają na 3 maja.Musisz wejść w bramę przed bankiem spółdzielczym i tam na przeciwko tego sklepu z antenami.
    • Gość: koks Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: *.play-internet.pl 13.05.13, 21:00
      Co masz na myśli pisząc cyfrowe? Jeśli lustrzankę, to w Ciechanowie nigdzie nie naprawią, najwyżej bardziej zepsują. W Warszawie naprawią każdą lustrzankę i cyfrówkę, ale radzę omijać serwisy firmowe (chyba, że aparat jest na gwarancji). Naprawy pogwarancyjne wykonuje wiele zakładów, ale tu radzę się dobrze zastanowić i raczej ominąć wysoko wypozycjonowane w wyszukiwarkach. Wystarczy zresztą poczytać o nich opinie. Osobiście polecałbym zakład przy Al Jerozolimskich (w stronę dw. zachodniego), a jeszcze lepiej zakład przy Czerniakowskiej 71 w pobliżu skrzyżowania z Mostem Siekierkowskim. W tym ostatnim naprawiałem swojego Nikona (średnia półka lustrzanki). Zakład wybrałem po konsultacjach z ludźmi z Ciechanowa, którzy zawodowo zajmują się fotografią.
      • Gość: ania Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: *.189.250.42.s.net.pl 14.05.13, 08:31
        Posiadam Olympusa SP-510UZ i nie wiem gdzie mogę go w miarę tanio i dobrze naprawić
        • Gość:   Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 14:00
          Jaka usterka ?
          • Gość: ania Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: *.189.250.42.s.net.pl 14.05.13, 14:20
            Wyskakuje formatowanie,które nic nie daje,potem błąd karty,i tak za każdym razem,bez karty działa normalnie. I nie mogę zrobić zdjęcia,przycisk się zepsuł.szkoda:(
            • Gość:   Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 17:36
              A na innej karcie?
              • Gość: ania Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: *.189.250.42.s.net.pl 14.05.13, 19:47
                Na innej karcie tak samo
                • dz1ad3k Re: naprawa aparatu cyfrowego 14.05.13, 20:01
                  No to chyba naprawa czasem tak się dzieje gdy robi się operacje na karcie z poziomu komputera ale po formacie przez aparat powinno działać.
                  Ma to przywracanie ustawień fabrycznych? Była próba?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka