lukasz_ia1 09.02.14, 18:58 Witam, Gdzie w Ciechanowie można kupić ziemię pod trawnik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JBC Re: Ziemia do ogrodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 19:42 Ile tego trawnika? Jeśli 5 metrów na krzyż to każdy ogrodniczy i kazde centrum budowlane ziemia kwiatowa lub uniwersalna plus łopata piasku. Jeśli ma byc go sporo a coś co masz w miejscu na trawnik można nazwać ziemią to wystarczy kupić big baga piasku i torf. Największe opakowania torfu jakie widziałem w mieście są w szkółłce za torami kierunek na Płońsk 350 litrów. No chyba, ze to jest obszar to szukaj kogoś kto sprzeda przyczepę czarnoziemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działkowiec Re: Ziemia do ogrodu IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.14, 17:08 Szukam przyczepy. Ma ktoś na sprzedaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: Ziemia do ogrodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.14, 19:33 Widziałem chałdy ziemi zgarniętej przy Cedrobie w Ujazdówku , można tam kupić za grosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBC Re: Ziemia do ogrodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.14, 21:31 Otwórz sobie ogłoszenia mazowieckie i napisz "kupię przyczepę czarnoziemu" , podaj kontakt zamiast kamuflować ogłoszenie na forum. Jak dla mnie kosz. Odpowiedz Link Zgłoś