Dodaj do ulubionych

Wyrwanie zęba

06.08.14, 09:38
Witam. U jakiego stomatologa wyrwać ząb ? Córka ma 15 lat i to będzie jej pierwszy raz. Jaki koszt ?
Obserwuj wątek
    • Gość: To Ja Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.14, 15:23
      Witosa 5.Środkowa klatka ,dzwonek. Lekarz to sympatyczny starszy gość z dużym doświadczeniem. Koszt poniżej średniej ciechanowskiej ok.80zł.Polecam.
      • koti74 Re: Wyrwanie zęba 06.08.14, 15:28
        na zapisy czy od ręki można iść ?? Nazwisko lekarza ?
      • Gość: ToJA Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.14, 15:31
        Nazywa się Kazimierz Lewko. Witosa 5 m 16 Tel.236722508.Szczerze polecam.
        • Gość: To Ja Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.14, 15:33
          Z bólem na pewno od ręki rozsądny gość, mądry i empatyczny.
          • koti74 Re: Wyrwanie zęba 06.08.14, 16:33
            Dziękuję bardzo za pomoc :) To bardzo rzadkie na tym forum..;)
        • Gość: X Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.14, 14:18
          A kto to jest pan T.
    • Gość: aaa Re: Wyrwanie zęba IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.14, 20:43
      a który to ząb?
      Ostatnio wyrywałam 4 u Pana T. za 60 zł
      6 za 80 zł
      • Gość: Janko Re: Wyrwanie zęba IP: *.range109-154.btcentralplus.com 07.08.14, 11:59
        Pana T. szczerze nie polecam, wprawdzie dawno, ale bardzo zaszkodził mojemu dziecku, palił papierochy w gabinecie, robił brudnymi łapami bez rękawiczek, nie zabezpieczył antybiotykiem, nie sprawdził, czy wszystko usunął, zakaził ranę, dzieciak mało nie sikał z bólu... Następnego dnia wieczorem wylądowaliśmy w Warszawie, bo w Ciechanowie oczywiście nikt nie przyjął po 19…
        Tam lekarz wzywał resztę ekipy żeby pokazać gnój jaki zostawił pan T.
        • Gość: To Ja Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.14, 14:15
          Bzdury. Na miejscu w/w poszedłbym do sądu.
          • Gość: Janko Re: Wyrwanie zęba IP: *.range109-154.btcentralplus.com 07.08.14, 15:05
            :D bardzo chętnie spotkam się z w/w w sądzie… Wtedy nie było mnie stać, a teraz, z perspektywy czasu wiem, że sprawa z góry skazana byłaby na niepowodzenie. Ale jeżeli pan T. poczuje się niesprawiedliwie posądzony i zechce dochodzić swoich praw przed sądem, ochoczo przyjmę wyzwanie :)
            • Gość: kl Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.14, 16:22
              jak wyrywać trzonowce to u dr tyszki. jest dobra w trudnych przypadkach chirurgii szczękowej, ale droga
      • Gość: Grzempa Re: Wyrwanie zęba IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.14, 19:08
        Ja u pana T. wyrywałam sobie ósemkę - odbyło się szybko, sprawnie, bez komplikacji, bez problemów, bez bólu i bez zbędnych ceregieli. Cały zabieg trwał może 22 minuty, z czego 20 minut to czekanie, aż zacznie działać środek znieczulający. Polecam.
    • Gość: Marcin Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.14, 19:20
      Na pewno nie zaprowadziłbym dziecka do doktora T. Może kilkanaście lat temu, ale nie teraz, jest nerwowy, śmierdzi papierosami i do tego jest bardzo niedelikatny i szorstki (były lekarz wojskowy). Wiek robi swoje. Z Ciechanowskich lekarzy tylko dr Łukasiak, ale osobiście polecam jechać do Płocka, do dr Mazurkiewicz. Nie jest najtańsza, ale usuwanie ósemek u tej pani to prawie przyjemność :)
      • Gość: X Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.14, 19:48
        Kto to jest dr. T.?
      • Gość: ja Re: Wyrwanie zęba IP: *.cnow.pl 13.08.14, 17:16
        jestem na gorąco bo miałem wątpliwą przyjemnośc wyrywac kilka dni temu 3 zęby u pana T.,ludzie jak najdalej od tego gabinetu!Pytam, gdzie są jednorazowe rękawiczki ,gdzie maska na twarzy? Totalna ignorancja pacjenta, przeciez płaci się za te usługi grube pieniądze.Szczerze odradzam każdemu!!!
        • Gość: :) Re: Wyrwanie zęba IP: *.play-internet.pl 13.08.14, 17:35
          Jak widziałes jakie sa warunki po co zdecydowałes sie na wyrwanie? ?! trzeba było podziekowac z tego co wiem nie jedyny stomatolog w naszym mieście!
          • Gość: X Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.14, 19:53
            Ku przestrodze-czy pan T. to Tenderenda. Odpowiedzcie proszę. Wystarczy tak lub nie.
            • Gość: ja Re: Wyrwanie zęba IP: *.cnow.pl 13.08.14, 21:22
              oczywiście ,że TAK
              • Gość: 1954a4 Re: Wyrwanie zęba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.14, 09:14
                Polecam dr Lukasiak ul Dąbrowskiej za dawnym barem "ekspress" Robi to świetnie o ile wyrywanie zęba jest świetne.
    • Gość: Armelio Re: Wyrwanie zęba IP: *.hosted-by-itldc.com 07.09.22, 11:45
      Wszystko zależy od stomatologa. Można nic nie zapłacić i wybrać sie na fundusz - raczej nie ma opcji wtedy na chirurgiczne wyrywanie i sama osobiście bym sie nie odwaazyła.

Zdecydowanie lepiej jest moim zdaniem wyrwać zęba w bezpiecznym gabinecie prywatnym, gdzie wiemy że wszystko zostanie wykonane zgodnie ze sztuka:'
      medycynaestetycznakrakow.pl/chirurgiczne-wyrwanie-zeba-kiedy-jest-konieczne-i-jak-sie-odbywa/

Na stronie jest kilka podpowidzi kiedy jest konieczne oraz jak się takie wyrywanie odbywa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka