koti74 06.08.14, 09:38 Witam. U jakiego stomatologa wyrwać ząb ? Córka ma 15 lat i to będzie jej pierwszy raz. Jaki koszt ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: To Ja Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.14, 15:23 Witosa 5.Środkowa klatka ,dzwonek. Lekarz to sympatyczny starszy gość z dużym doświadczeniem. Koszt poniżej średniej ciechanowskiej ok.80zł.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
koti74 Re: Wyrwanie zęba 06.08.14, 15:28 na zapisy czy od ręki można iść ?? Nazwisko lekarza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJA Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.14, 15:31 Nazywa się Kazimierz Lewko. Witosa 5 m 16 Tel.236722508.Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To Ja Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.14, 15:33 Z bólem na pewno od ręki rozsądny gość, mądry i empatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
koti74 Re: Wyrwanie zęba 06.08.14, 16:33 Dziękuję bardzo za pomoc :) To bardzo rzadkie na tym forum..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.14, 14:18 A kto to jest pan T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wyrwanie zęba IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.14, 20:43 a który to ząb? Ostatnio wyrywałam 4 u Pana T. za 60 zł 6 za 80 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Re: Wyrwanie zęba IP: *.range109-154.btcentralplus.com 07.08.14, 11:59 Pana T. szczerze nie polecam, wprawdzie dawno, ale bardzo zaszkodził mojemu dziecku, palił papierochy w gabinecie, robił brudnymi łapami bez rękawiczek, nie zabezpieczył antybiotykiem, nie sprawdził, czy wszystko usunął, zakaził ranę, dzieciak mało nie sikał z bólu... Następnego dnia wieczorem wylądowaliśmy w Warszawie, bo w Ciechanowie oczywiście nikt nie przyjął po 19… Tam lekarz wzywał resztę ekipy żeby pokazać gnój jaki zostawił pan T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To Ja Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.14, 14:15 Bzdury. Na miejscu w/w poszedłbym do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Re: Wyrwanie zęba IP: *.range109-154.btcentralplus.com 07.08.14, 15:05 :D bardzo chętnie spotkam się z w/w w sądzie… Wtedy nie było mnie stać, a teraz, z perspektywy czasu wiem, że sprawa z góry skazana byłaby na niepowodzenie. Ale jeżeli pan T. poczuje się niesprawiedliwie posądzony i zechce dochodzić swoich praw przed sądem, ochoczo przyjmę wyzwanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.14, 16:22 jak wyrywać trzonowce to u dr tyszki. jest dobra w trudnych przypadkach chirurgii szczękowej, ale droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzempa Re: Wyrwanie zęba IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.14, 19:08 Ja u pana T. wyrywałam sobie ósemkę - odbyło się szybko, sprawnie, bez komplikacji, bez problemów, bez bólu i bez zbędnych ceregieli. Cały zabieg trwał może 22 minuty, z czego 20 minut to czekanie, aż zacznie działać środek znieczulający. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.14, 19:20 Na pewno nie zaprowadziłbym dziecka do doktora T. Może kilkanaście lat temu, ale nie teraz, jest nerwowy, śmierdzi papierosami i do tego jest bardzo niedelikatny i szorstki (były lekarz wojskowy). Wiek robi swoje. Z Ciechanowskich lekarzy tylko dr Łukasiak, ale osobiście polecam jechać do Płocka, do dr Mazurkiewicz. Nie jest najtańsza, ale usuwanie ósemek u tej pani to prawie przyjemność :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.14, 19:48 Kto to jest dr. T.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wyrwanie zęba IP: *.cnow.pl 13.08.14, 17:16 jestem na gorąco bo miałem wątpliwą przyjemnośc wyrywac kilka dni temu 3 zęby u pana T.,ludzie jak najdalej od tego gabinetu!Pytam, gdzie są jednorazowe rękawiczki ,gdzie maska na twarzy? Totalna ignorancja pacjenta, przeciez płaci się za te usługi grube pieniądze.Szczerze odradzam każdemu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wyrwanie zęba IP: *.play-internet.pl 13.08.14, 17:35 Jak widziałes jakie sa warunki po co zdecydowałes sie na wyrwanie? ?! trzeba było podziekowac z tego co wiem nie jedyny stomatolog w naszym mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.14, 19:53 Ku przestrodze-czy pan T. to Tenderenda. Odpowiedzcie proszę. Wystarczy tak lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1954a4 Re: Wyrwanie zęba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.14, 09:14 Polecam dr Lukasiak ul Dąbrowskiej za dawnym barem "ekspress" Robi to świetnie o ile wyrywanie zęba jest świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armelio Re: Wyrwanie zęba IP: *.hosted-by-itldc.com 07.09.22, 11:45 Wszystko zależy od stomatologa. Można nic nie zapłacić i wybrać sie na fundusz - raczej nie ma opcji wtedy na chirurgiczne wyrywanie i sama osobiście bym sie nie odwaazyła. Zdecydowanie lepiej jest moim zdaniem wyrwać zęba w bezpiecznym gabinecie prywatnym, gdzie wiemy że wszystko zostanie wykonane zgodnie ze sztuka:' medycynaestetycznakrakow.pl/chirurgiczne-wyrwanie-zeba-kiedy-jest-konieczne-i-jak-sie-odbywa/ Na stronie jest kilka podpowidzi kiedy jest konieczne oraz jak się takie wyrywanie odbywa. Odpowiedz Link Zgłoś