Dodaj do ulubionych

Opinie przedszkole nr 8

15.10.14, 20:31
Jakie macie opinie o przedszkolu drodzy rodzice o w/w przedszkolu. Jak dzieci się tam czują?

Ja powiem co ja czuję.
A więc. Słyszałam, że to jest jedno z lepszych przedszkoli,a z z okazji, że znajduje się w pobliżu dziecko poszło właśnie tam. Plan dnia wygląda następująco. Dzieci się schodzą i oczywiście są dzieci mniej i bardziej chętne do chodzenia, ale ciocie niestety nie zachęcają do wejścia. Dla mnie od rana powinno się tam coś dziać. Muzyczka w tle dzieci zachęcane od wejścia do jakiegoś kółeczka czy coś. Jedzenia i od 9 pan zorganizowany czyli malowanie itd, później jedzonko i spać, wstają i koniec dnia dla cioć po obiadku zaczynają się zabawy z dziećmi czyli róbta co chceta. Na cały dzien czas w którym cos sie dzieje to 2 godziny.
Jedzenie straszne. Kapuśniaki, ryżowych, kotlet rybny, czy jakieś inne co przyniosą tyle samo zlewek wynoszą. Jaki wniosek z tego zmienić menu,

ot i takie moje spostrzeżenia.
a Wy jakie macie spostrzeżenia swoje przedszkolne
Obserwuj wątek
    • Gość: Monia Re: Opinie przedszkole nr 8 IP: 213.199.253.* 15.10.14, 20:40
      Ja jestem zadowolona. Poza kamienną twarzą niesympatycznej jednej pani opiekunki wszystko jest ok. Jedzenie to każdy indywidualnie ocenia. Mój syn jest wszystkożerny ;) więc nie ma problemu. Jak go odbieram zawsze coś robią zawsze coś się dz5 o czym świadczą chociażby sterty wykonanych prac.
      • Gość: Michał Re: Opinie przedszkole nr 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 21:36
        Za krótko, żeby coś stwierdzić, ale chyba jest ok. Jedzenie faktycznie nie jest rewelacyjne.
        • Gość: pokemon Re: Opinie przedszkole nr 8 IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.14, 17:07
          Witam z tego co wiem to ustalaniem jadłospisu dla wszystkich przedszkoli zajmuje się pani dietetyk,która pracuje na ul. Jesionowej w Zakładzie Obsługi Szkół i Przedszkoli.Myślę,że zamiast wypisywać głupoty na forum to wypadało by porozmawiać z panią dyrektor,która na pewno by coś z tym zrobiła.A mama,która wie,że całe jedzenie wraca w postaci zlewek to myślę,że nie ma co robić w domu i cały czas spędza w przedszkolu,ponieważ posiłki są o różnych porach.Ja uważam,że powinna wypisać swoje dziecko z tego przedszkola i ustąpić miejsca dziecku,którego rodzice pracują i to miejsce jest im bardzo potrzebne a nie mamie,która nie pracuje i całe dnie spędza w przedszkolu.A z tego co wiem to w naszym mieście są jeszcze inne przedszkola.
          • Gość: Ania Re: Opinie przedszkole nr 8 IP: *.tktelekom.pl 16.10.14, 19:08
            Pokemon masz rację i nie zgodzę się że wszystkie jedzenie wraca z powrotem jakiegoś nie jadka masz ja miałam okazję zjeść taki obiad w przedszkolu i było bardzo pyszne.
            • Gość: Monia Re: Opinie przedszkole nr 8 IP: 213.199.253.* 16.10.14, 19:56
              Jedzenie jest dobre. Bardzo estetycznie apetycznie podane. Widziałam kilka razy obiad odbierając wcześniej dziecko i nie mam zastrzeżeń. Mało tego :) kulawa w kuchni nie jestem ale mój syn twierdzi że pewne potrawy w przedszkolu są znacznie smaczniejsze niż moje i zawsze prosi o dokładkę. Do tego przedszkola uczęszcza już 3 rok i nigdy nie słyszałam żadnych zarzutów odnośnie posiłków
    • Gość: papa Smerf Re: Opinie przedszkole nr 8 IP: 213.199.253.* 20.10.14, 18:25
      Proponuję więcej czasu poświęcać dziecku zamiast pier...niczyć głupoty na forum.
      Jak masz niedojrzała dziewczynko jakieś żale, to z tego co zauważyłem drzwi dyrekcji nie są zamknięte na 4 spusty i Pani dyrektor chętnie przyjmuje uwagi od rodziców.
      Tylko trzeba ruszyć 4 litery sprzed fejsika i wysilić szare komórki.

A co do samych uwag, to bywam w przedszkolu o różnych porach i z tego co zauważyłem, to Panie przedszkolanki aktywnie opiekują się dziećmi starając się, żeby żadne się nie nudziło.
      Dodatkowo posiłki w przedszkolu są tak jak wspomniała jedna z przedmówczyń, ustalane odgórnie, natomiast Panie na kuchni znają się na rzeczy i gotują bardzo smacznie. Miałem okazję próbować między innymi tego kotlecika rybnego oraz kapuśniaku.
      Nie mam uwag.
    • Gość: M. Re: Opinie przedszkole nr 8 IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.14, 19:13
      Mój syn chodził do tego przedszkola 4 lata i ja jestem bardzo zadowolona. Zarówno Panie przedszkolanki jak i jedzenie super. Nigdy nie narzekał a odnosnie jedzenia jest dosc wybredny! Ja w 100 % polecam 8!!!
    • Gość: xxx Re: Opinie przedszkole nr 8 IP: *.matcom.com.pl 20.10.14, 20:13
      Mój starszy syn skończył to przedszkole, drugi jest już w sześciolatkach. Dojeżdżam do tego przedszkola z drugiego końca miasta, bo jest najlepsze! Szczególnie fantastyczna Pani Basia, ale cały zespół jest dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka