greendin 23.10.14, 14:59 Dziś dało sie odczuć zimę, ciekawe jak będzie dalej? Amerykańskie przepowiednie przewidują długo i ostrą zimę. Ludzie w sklepach wykupują opał bo nie wiadomo jak z gazem będzie. ----------------- Tu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: To Ja Re: Idzie sroga zima! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.14, 15:32 Bzdety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskimos Re: Idzie sroga zima! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.14, 15:38 strachy na lachy Odpowiedz Link Zgłoś
greendin Re: Idzie sroga zima! 23.10.14, 15:53 Co ja godam? Eskimosi to lato maja przy -5 na polu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomuszek Re: Idzie sroga zima! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.14, 17:35 Nie ma co się tak sr......żyjemy w takim klimacie,że jest to prawdopodobne. Przeżyjem i ostrą zimę...na dwór się wyjdzie,bałwana ulepi,na sankach pozjeżdża z Fary. Chciałbym,żeby było tak z 30 stopni na minusie chociaż przez miesiąc i najlepiej w styczniu po Trzech Królach :) Odpowiedz Link Zgłoś
greendin Re: Idzie sroga zima! 23.10.14, 17:37 Ale Ty godasz jak prawdziwy slązok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Idzie sroga zima! IP: *.centertel.pl 23.10.14, 23:20 Obecnie znajduje sie w Zakopanym. Wczoraj byłam na Gubałówce i co tam zastalam... śnieg lezal i padal jeszcze.Ludzie co maja tam swoje stoiska nawet nie sprzedawali, bo tak zimno bylo i śnieg caly czas dowalał :) Pozdrowienia ze śnieżnego Zakopca :) Odpowiedz Link Zgłoś