Dodaj do ulubionych

Idzie sroga zima!

23.10.14, 14:59
Dziś dało sie odczuć zimę, ciekawe jak będzie dalej? Amerykańskie przepowiednie przewidują długo i ostrą zimę. Ludzie w sklepach wykupują opał bo nie wiadomo jak z gazem będzie.

-----------------
Tu
Obserwuj wątek
    • Gość: To Ja Re: Idzie sroga zima! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.14, 15:32
      Bzdety!
    • Gość: eskimos Re: Idzie sroga zima! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.14, 15:38
      strachy na lachy
    • greendin Re: Idzie sroga zima! 23.10.14, 15:53
      Co ja godam? Eskimosi to lato maja przy -5 na polu,
      • Gość: Antykomuszek Re: Idzie sroga zima! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.14, 17:35
        Nie ma co się tak sr......żyjemy w takim klimacie,że jest to prawdopodobne. Przeżyjem i ostrą zimę...na dwór się wyjdzie,bałwana ulepi,na sankach pozjeżdża z Fary. Chciałbym,żeby było tak z 30 stopni na minusie chociaż przez miesiąc i najlepiej w styczniu po Trzech Królach :)
        • greendin Re: Idzie sroga zima! 23.10.14, 17:37
          Ale Ty godasz jak prawdziwy slązok ;)
          • Gość: autor Re: Idzie sroga zima! IP: *.centertel.pl 23.10.14, 23:20
            Obecnie znajduje sie w Zakopanym. Wczoraj byłam na Gubałówce i co tam zastalam... śnieg lezal i padal jeszcze.Ludzie co maja tam swoje stoiska nawet nie sprzedawali, bo tak zimno bylo i śnieg caly czas dowalał :)
            Pozdrowienia ze śnieżnego Zakopca :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka