Gość: pacjent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 13:03 kogo polecacie a kogo odradzacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loi Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 14:58 Zdecydowanie Aldona Oczkowska - przyjmuje na Ściegiennego, nad apteką, ma własny rtg,nowoczesny sprzęt, jest po prostu kompetentna, sympatyczna i NIEZWYKLE delikatna.Ma świetne podejście do dzieci.Polecam gorąco,tylko do niej chodzę. Odradzam natomiast Tyszkową - robi na ilość nie na jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Najlepszy stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 15.08.05, 15:24 Według mnie najlepsza jest Pani Kamińska na ul.Płońskiej. Absolutna profesjonalistka. Odpowiedz Link Zgłoś
cie.han.ka Re: Najlepszy stomatolog 18.08.05, 19:35 a ja szczegolnie ja odradzam.Hamska, nieprzyjemna i nie kopmpetentna. Liczy tylko kase w kieszeni noi nie daj boze jak zalatwiasz cos nie w je prywatnej przychodni!!!porazka... jesli chcesz wydac kase na leczenie zebow i czuc sie normalnym pacjentem a nie petentem DR.ALDONE OCZKOWSKA STANOWCZO ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:51 kiedys chodziłem do Oczkowskiej jako ortodonty w szpitalu - do czasu kiedy nie miala swojego gabinetu byla bardzo sympatyczna, widac bylo, ze sie przejmuje kazdy pacjentem - a jak tylko otworzyła prywatny to masakra, taka olewka, że szok, bylo tylko `nastepny, nastepny` a na koniec jak mi sie skonczylo refundowanie to dala mi swoją wizytówke i wrecz narzucająco sie powiedziala zeby przyjsc (oczywiscie najpierw piekna bajka ze zeby potrzebuja jeszcze leczenmia, ze bede krzywe, ze ona juz je zna i zebym przyszedl...) ehh co to kasa robi z czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Najlepszy stomatolog IP: 213.199.253.* 15.08.05, 19:12 zdecydowanie Skrzypczyński super facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Najlepszy stomatolog IP: *.gasocin.sdi.tpnet.pl 15.08.05, 21:23 a moze wiecie kto w ciechanowie leczy zęby w narkozie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:41 Najlepszym dentystą jest P. Agnieszka Kowalska. Ma swój gabinet na ul. Grota roweckiego /skrzyżowanie z Tatarską/. Miła, uśmiechnięta, profesjonalistka w każdym calu. POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plombek Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:51 każdy stomatololog - jest tylko jedno ale, musisz znalesżć anestezjologa który Cię znieczuli a to jest droga usługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Najlepszy stomatolog IP: 213.199.253.* 18.08.05, 22:13 oczywiście, że skrzypczyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sim Re: Najlepszy stomatolog IP: 213.199.253.* 18.08.05, 23:36 TYLKO i wyłącznie Janusz Skrzypczyński!!! Wizyta u tego Pana to prawdziwa przyjemnosć, zawsze jak u niego jestem to pękam ze śmiechu :) I co najważniejsze SUPER fachowice!!! Po czasie oczekiwania na wizyte u Janusza mozna sie zorientowac jak bardzo wielu ma klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:33 Pan Skrzypczyński, owszem, bardzo miły i wesoły, ale fachowiec z niego żaden. Plomby bardzo szybko wypadają i znowu trzeba płacić za nową. I co z tego, że można się pośmiać w gabinecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:55 Polacem p. Agnieszkę Walczak. co do Tyszki..cholernie droga, ale dobry (chyba (!) jedyny chirurg stom.) w C-nowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stomatolog Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 12:00 polecam moją piąchę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Najlepszy stomatolog IP: 213.199.253.* 22.08.05, 17:54 No na pewno pani Tyszka nie jest jedynym chirurgiem. Najlepszym chirurgiem i na dodatek implantologiem jest Doktor Skrzypczyński. I nie gadajcie że jest zły, bo potrafi uratować takie zęby, na któte na przykład chirurg Tenderenda mówi "śmietnik do natychmiastowego wyrwania". A doktor Skrzyp leczy ząbek przez np miesiąc, ząbek uratowany a za miesiąc regularnego chodzenia bierze nie więcej niż 100 zl. Znam nawet przypadek kiedy Tenderenda sam powiedział: "No ten ząb to tylko chyba Jasiu będzie potrafił ocalić". Więc nie gadajcie, że coś z nim nie tak. Obyśmy więcej takich specjalistów mieli w Cnowie. On i tak głównie pracuje w Wawie i zajmuje się implantologią. Więc nie mówcie o nim źle bo jeszcze zadowoli się tym co ma w Wawie i przestanie tu przyjmować. I dopiero będzie bieda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:48 ja chodziłem kilka razy do Lewki na Witosa, sporo osób z okolic go zachwala ale ostatnio źle mi zrobił jednego zęba i sie rozpadł... Mimo to, chyba przy nim pozostane... Odpowiedz Link Zgłoś