Dodaj do ulubionych

15 lat szkoły społecznej STO

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 15.09.05, 20:59
kto z absolwentów z rocznika 97 wybiera się na "zjazd"? Warto by się spotkac.
W końcu nasze najlepsze wspomnienia związane są własnie z tą szkołą!
Obserwuj wątek
    • Gość: AHA Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:24
      Pamiętam jak ta szkoła powstawała. Nie wiem czy ktoś przypuszczał, że tyle jej
      się uda przetrwać. Na początku było naprawdę cięzko - nie było budynku, sale
      były małe i ciasne. Dziasiaj mają swój budynek. Jest ładny i zadbany. Widać
      dobra rękę obecnej dyrektorki.
      Gratuluję. Tak trzymać!
      • Gość: ciekawski Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:00
        a Doda będzie z koncertem na jubileuszu swojej szkoły?
        • Gość: s* Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:39
          miejmy nadziję ze nie zaszcyzci nas wystepem, chcoiaż jej obecnośc w charakterze
          absolwentki nie bedzie mi przeszkadzać :]
          • Gość: rózia Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:18
            a na przykład chłopaki z mojej klasy chcieliby żeby wystąpiła :D
      • Gość: Hania Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.09.05, 15:32
        I ja pamiętam początki tej szkoły. Najlepsze były kaflowe piece w budynku na
        Wyzwolenia. FAJNY BYŁ KLIMAT...
      • Gość: piłkarz Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 28.09.05, 13:55
        ...i boisko do nogi najlepsze w okolicy!!!
    • Gość: marta Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.05, 10:13
      A kiedy jest ten zjazd?
      • dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 18.09.05, 12:07
        Zapraszam wszystkich absolwentów i nie tylko ich w sobotę 15 października! O
        10.00 msza w kościele Św. Piotra, od 11.30 uroczystość na hali sportowej na
        Kraszewskiego.
        Jeśli jesteś Martą, naszą absolwentką, miłośniczką astronomii :), odezwij się
        do mnie na maila... ^_^ Pozdrawiam!!!
        • Gość: marta Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.05, 15:18
          tak to ja nie jestem tu zarejestrowana. Podaje maila: bang at life pl (spacje
          to kropki ;) )
    • Gość: Absolwent-98 Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: 213.199.253.* 18.09.05, 15:46
      Absolwenci z 98 wybierają się do sowjej kochanej szkółki!!! Pozdrawiamy
      wszystkich kolegów i naszych wspaniałych nauczycieli!!! Szczególnie panią
      Marlenę i panią Dyrektor!!!
      • Gość: student Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:40
        To naprwdę dobra szkoła. Nalezy je życzyć kolejnych udanych lat!!!!
        Pozdrawiam przed sesją... :)
      • Gość: Paweł Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 20.09.05, 06:51
        W tych pozdrowieniach nie zapominajcie o panu Munim, który w szkole pracuje od
        samego jej początku! MUNI - THE BEST TEACHER!!!!
    • Gość: nieobeznany Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.09.05, 21:22
      może ktoś mi łaskawie wytłumaczy co znaczy to STO. Czy to jest jakiś skrót? Czy
      oznaczenie liczby? Tyle lat żyje a nie wiem o co chodzi z tym sto
      • Gość: obeznany Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:29
        Społeczne Towarzystwo Oświatowe
        • Gość: nieobeznany Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.09.05, 21:49
          a co to jest to Społeczne towarzystwo oświatowe?
          • Gość: obeznany Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.09.05, 16:13
            to takie towarzystwo oświatowe...
            społeczne!;)
            wpisz do gugli, gugle prawdę Ci powie;)
            • Gość: stówka Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.09.05, 18:37
              www.sto.org.pl
              • Gość: uczennica Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:55
                A czy na uroczystosc zaproszeni beda takze nauczyciele, ktorzy juz nie pracuja
                w szkole (pani Matuszewska, pani Klimaszewska, pani Glosek, pani Ochmanska,
                pani i pan Drzewieccy, itd)?
                • dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 21.09.05, 20:01
                  oczywiście, już dawno dostali zaproszenia... :)
                  • Gość: uczennica Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:45
                    To fantastycznie, swietny pomysl! Wspaniale bedzie sie znow spotkac w tak
                    znamienitym gronie!
                • Gość: MaT Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 21.09.05, 20:43
                  Byłym nauczycielem tej szkoły jest także pan Kielczyk. Mam nadzieję że będzie
                  na uroczystości!
                • Gość: nauczyciel Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:19
                  jak to miło słyszeć, że w tej szkole uczniowie z taką sympatią mówią o swoich
                  nauczycielach; w przeciwieństwie do niektóych szkół w mieście
                  • Gość: obserwator Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 24.09.05, 18:34
                    a najmilej to chyba wypowiadają sie uczniowie gimnazjum nr.1 o swoich
                    nauczycielach
          • Gość: as Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.10.05, 09:39
            www.szkolyspoleczne.sto.org.pl/main.php?m=8
    • Gość: historia Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 25.09.05, 10:04
      Droga Dyrekcjo Społecznej Szkoły STO a dzie zaproszenia dla prawdziwych
      pionierów powołania i istnienia tej szkoły.
      • dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 25.09.05, 17:01
        Droga historio,
        mam wrażenie, że nie wypowiadasz się w imieniu "prawdziwych pronierów",
        ponieważ ONI już dawno dostali zaproszenia...
        Pozdrawiam i Ciebie również zapraszam: sobota 15 października - hala sportowa
        przy ul. Kraszewskiego, godz. 11.30!!! ^_^
        • Gość: gRyF Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 25.09.05, 21:11
          a to święto szkoły to chyba w dzień nauczyciela będzie?
          • Gość: ... Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:39
            nie wiem czy wiesz, ale Dzień Nauczyciela jest 14 pażdziernika, nie 15 :>
            • Gość: gRyF Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 25.09.05, 22:33
              już zapomniałem - szkołę skończyłem jakis czas temu... ale dobrze cos
              kojarzyłem, nie?
    • Gość: Wojtek Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 06:07
      ja Wojtek S
      • Gość: Krzysiek Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.09.05, 06:48
        i ja z ekipą
      • Gość: bystry Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.09.05, 07:06
        mam nadzieję żebędziesz już wtedy posłem :)
    • Gość: plotka Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:33
      słyszałam, że Doda jest obrażona że nie została poproszona o występ na
      uroczystości i że w związku z tym na jubileusz nie przyjedzie. Czyż by pani
      dyrektor nie chciała by wystąpiła na jubileuszu szkoły?
      • Gość: prawda Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 27.09.05, 22:39
        Specyfiką plotki jest to, że nie ma w niej grama prawdy...
      • blondi33 Re: 15 lat szkoły społecznej STO 28.09.05, 10:12
        Moje dzieci jako absolwenci szkoły otrzymały już dawno zaposzenie i my - jako
        rodzice też. Myślę zatem, że pani dyrektor nie pominęła w tych zaproszeniach
        także Dody i jej rodziców. A czy przyjdą? To już tylko zalezy od nich samych
    • Gość: Dada Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 18:05
      sprawdzona wiadomość: Doda napewno nie przyjedzie na jubileusz szkoły, bo 1
      października rozpoczyna trase promocyjną nowej płyty, a 15 grać będzie w
      Kobylej Górze... :p Do Ciechanowa się na razie nie wybiera!
      P.S.
      KOBYLA GÓRA - Swoją drogą - niezła nazwa, co?
      • Gość: prześmiewca Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 01.10.05, 19:01
        VIRGIN CHYBA TYLKO W KOBYLEJ GÓRZE MOŻE KONCERTOWAC...
    • Gość: czytelnik-absolwen Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 13:31
      a w "TC" obszerny wywiad z panią dyrektor...
      najbardziej mi się podobało zdanie, że "wysoki poziom nauczania bierze się z
      tego, że mamy dobrych nauczycieli, zdolnych uczniów i dobre warunki pracy".
      RACJA!
    • Gość: ciekawy Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 23:06
      a dlaczego kielczyk nie dostał zaproszenia? No pytam szczerze!
      • Gość: uczeń Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 07.10.05, 06:43
        Szczegółów nie znam, ale dziwi mnie fakt, że ktoś potrzebuje specjalnego
        zaproszenia, żeby odwiedzić swoją szkołę. Pan Kielczyk nawet w tym roku
        przychodził do szkoły i chyba nikt go nie zapraszał...

Na innym wątku "belfer" napisał święte słowa:"JESLI KTOŚ CZEKA NA IMIENNE
        ZAPROSZENIE TO ZNACZY, ŻE MA BARDZO POWAŻNE KOMPLEKSY" I chyba jest w tym wiele
        prawdy, panie i panowie "n i e z p r o s z e n i"!!!
        • Gość: tanguy Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 08:33
          Pan K chyba rzeczywiście ma kompleksy - niedowartościowany...
    • administratorforum 15 lat Szkoły Społecznej STO w Ciechanowie 07.10.05, 15:25

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
      Zapraszamy wszystkich absolwentów i nie tylko ich, w sobotę 15 października!
      O 10.00 msza w kościele Św. Piotra, od 11.30 uroczystość na hali sportowej na
      Kraszewskiego. Czeka Was wiele atrakcji, napewno warto przyjść!

Dyrekcja SSP STO Ciechanów
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
      • dyrsto Re: 15 lat Szkoły Społecznej STO w Ciechanowie 07.10.05, 15:45
        oczywiście, że zapraszam... ^_^
        ale administratorem forum nie jestem... :)
        • dyrsto Re: 15 lat Szkoły Społecznej STO w Ciechanowie 07.10.05, 15:46
          i jeszcze jedno: "na pewno" pisze się oddzielnie... ;)
          • osa89 Re: 15 lat Szkoły Społecznej STO w Ciechanowie 07.10.05, 19:55
            pani dyrektor jak zwykle poczucie humoru nie opuszcza... :]
            • Gość: lider Re: 15 lat Szkoły Społecznej STO w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:42
              bo grubaski zawsze mają wspaniałe poczucie humoru:)
              • osa89 Re: 15 lat Szkoły Społecznej STO w Ciechanowie 14.10.05, 21:34
                to miał być jakiś kwaśny żart czy sympatyczna uwaga pod adresem pani dyrektor?
    • Gość: rogal Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 11:01
      byłoby naprawde fajnie jakby Doda przyjechała!
      • Gość: postronny Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:54
        a czy osoby postronne tzn nie absolwenci i nie uczniowie mogą przyjść na halę w
        sobotę?
        • Gość: uczeń Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 11.10.05, 18:34
          a po co chciałbys przyjść?
    • Gość: noname Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:05
      Z tego, co mi wiadomo sama Doda zaszczyci imprezę swoją obecnością. Podobno
      przełożyła nawet koncert żeby tu przyjechać :) Ale trzymamy ją za słowo -
      "(...)w Ciechanowie nie zaśpiewam(...)" :D
      • Gość: uczeń Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.10.05, 06:17
        może jednak zaspiewa - przecież jak chodziła do szkoły to na akademiach
        śpiewała... a teraz to tez jakby akademia...
        • Gość: znawca Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 09:11
          we, to leszcze są
          • Gość: znawca 2 Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 09:14
            Ta szkoła to najgorsza miejscówka w mieście i nie macie co sie chwalić że tam
            chodziliście bo wcale nie jesteście mądrzejsi.
            • Gość: abcdefghijklmnoprs Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 14:43
              Biedny, zakompleksiony się odezwał!
            • Gość: uczeń Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 15:38
              ciekawe do jakiej ty chodzisz (chodziłeś)? Chyba nie do najlepszej, bo polsku
              słabo się wypowiadasz...
    • Gość: rodzice Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:38
      gala była naprawdę super! DZIĘKUJEMY!!!!
      • Gość: uczestnik Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 15.10.05, 23:17
        najlepsze były dzieciaki z I klasy!
        • Gość: Iwona Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.10.05, 08:21
          Szczerze: najlepsze były tańce! I dziewczyny z klasy VI dały popis (są
          rewelacyjne) i małe dzieci, które tańczyły do piosenki Mission impossible. Nie
          mówiąc już o Helenie, która jest bezkonkurencyjna.
          GRUTULACJE DLA WSZYSTKICH: DLA DZIECI, NAUCZYCIELI I DYREKCJI.
          • blondi33 Re: 15 lat szkoły społecznej STO 16.10.05, 12:45
            Trudno powiedzieć co było najlepsze. Cała uroczystość była przeurocza - tak jak
            cała ta szkoła!!!
            P.S. Wiem, że zaraz odezwą się głosy krytyki, że znowu mówię dobrze o szkole
            społecznej. Ale mówcie sobie co chcecie - jak i tak wiem swoje: TO JEST
            NAJLEPSZA SZKOŁA!!!
            • Gość: znawca Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.10.05, 19:32
              przeurocza?tylko tyle? ta impreza była profesjonalnie przygotowana i
              poprowadzona!Znam się na tym, bo pracuje w kulturze i na codzień mam
              doczynienia z różnymi "Artystami". i śmiało mogę powiedzieć, że poziom
              estradowy tych dzieciaków był najwyższej klasy.
              To znaczy: dzieci były przygotowane na najwyższym estradowym poziomie!I tak na
              prawdę to dawno w Ciechanowie tak udanej imprezy nie było.Pani dyrektor można
              pozazdrościc pomysłu,tak zaangażowanych nauczycieli i tak zdolnych UCZNIÓW!
      • dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 16.10.05, 23:10
        Bardzo dziękuję wszystkim za te miłe słowa. To one sprawiają, że mamy chęć do
        pracy, bo czujemy się doceniani... ^_^

Jednocześnie wszystkich gości oraz tych, którzy z różnych powodów nie mogli
        wziąć udziału w naszej uroczystości, informuję, że na naszej stronie
        internetowej www.ssp-ciechanow.on.com.pl/
        w dziale "aktualności" jest juz informacja o jubileuszowej gali oraz gotowy do
        pobrania pokaz slajdów.
        • Gość: bibi Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.orange.pl 17.10.05, 10:19
          prośba o uaktualnianie stron inernetowych ssp i sg żadko mozna się dowiedzieć
          co się dzieje , a jako była uczennnica czasami zaglądam. Pozdrawiam
        • Gość: abso Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.orange.pl 17.10.05, 10:37
          strona sg nieaktualna chyba z powodu odejścia ze szkoły jej twórców?
          może nowi wzieliby się za aktualizację bo wstyd wszystkie informacje z
          ubiegłego roku a tu już połowa października co na to pani dyrektor?
          • dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 17.10.05, 13:32
            Wybaczcie!!! Gala 15-lecia wyeksploatowała nas tak bardzo, że aktualizacja
            strony gimnazjum gdzieś się zapodziała... ^_^
            Poza tym, rzeczywiście twórcy strony odeszli do liceum. Na szczęście jest Sopel
            i jeszcze paru innych... Już idę ich pogonić!!! ^_^
            Za kilka dni zaktualizujemy wszystko! Tym czasem podelektujcie się pokazem
            slajdów na stronie podstawówki...
            • Gość: abso Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.orange.pl 17.10.05, 14:56
              Wielkie dzięki .Zajrzę za kilka dni na stronę ,myślę ,że aktualna już!!
              Pozdrawiam serdecznie życzę dalszych rocznic w rozkwicie i proszę pamiętać ,że
              strony są czasami odwiedzane niekoniecznie przez osoby ze szkoły , które
              chciałyby się dowiedzie co się dzieje teraz w szkole do której uszęszczaly.
              a może dałoby sie zamiesci cos ze statystyk np: ilu juz absolwentów ma SSp , a
              ilu SG przez te wszystkie lata .Może znane są losy naukowe absolwentów jakie
              studia kończą lub już ukończyli.
              Warto powspominać , po latach !!!
            • Gość: abso Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.orange.pl 02.11.05, 22:20
              Zajrzałam za 2 tygodnie i dalej niewiele zaktualizowane, wlaściwie tylko
              uczniowie, oj chyba w tym semestrze 6 z informatyki nie będzie
              • Gość: meggy Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.11.05, 23:15
                a nauczyciele? a aktualności? a informacje w ofercie? a historia? (tu jeszcze
                będą kosmetyczne zmiany) To się nie liczy? :(
                Poza tym na głowie mamy jeszcze stronę projektu www.partners-
                project.on.com.pl/ oraz stronę gimnazjum!!! uff!
                Powoli będziemy aktualizować.
              • Gość: meggy Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.11.05, 23:21
                no i zobacz sobie drugi pokaz slajdów z gali...
                A tak w ogóle to weź poprawkę na to, że nasi szkolni "informatycy" mają jeszcze
                masę innych zajęć: fakultety, basen itp... Raz w tygodniu pracujemy nad
                stronami (trzema!!!). Co się zrobi w szkole, to dobrze. Potem jeszcze poprawki.
                no dopiero wrzucamy na serwer...
                Życz nam więcej czasu!
                pozdrowienia
                • anyone_x Re: 15 lat szkoły społecznej STO 03.11.05, 15:09
                  chciałem powiedzieć, że przynjamniej szkoła społeczna ma stronę internetową. Bo
                  inne podstawówki w naszym mieście wcale nie mają, albo maja strasznie kiepskie
                  (np SPnr4).
                  A najważniejsze informacje są: kto uczy, ile dzieci, historia szkoły, zasady
                  rekrutacji itp.
                • Gość: abso Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.orange.pl 04.11.05, 13:33
                  Zwracam uwagę z troski a nie żeby się czepiać.
                • Gość: abso Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.orange.pl 04.11.05, 14:14
                  doceniam starania, ale aktualizacja mod. nauczyciele lub plan lekcji to
                  niewielki wysiłek a widac , ze ktoś o strone dba, oczywiście chodzi mi o
                  gimnazjum , przecież klas a , b już nie ma no niektórzy nauczyciele nie uczą
                  pozdrawiam wszystkich serdecznie
                  P.S. Najlepsza szkoła w mieście powinna mieć najlepsza stronę , a to że inni
                  nie aktualizują to tylko źle o nich świadczy .Zyczę powodzenia
                  • dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 12.11.05, 16:24
                    aktualności przybywa... nieaktualnych nauczycieli :) nie ma... o nowych parę
                    zdań wkrótce... ogólnie ruch w interesie... :]
                    Pozdrowienia!!!
                    • Gość: TaJ Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.11.05, 13:57
                      jeszcze autorzy strony są do zrobienia
    • Gość: Muchachos Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 23:23
      Nie osmieszajcie sie z ta szkola. Ciagle ktos zaczyna nowe posty na jej temat, co ta kiepska szkola, w dodatku nie publiczna ma wspolnego z naszym miastem ? Wydaje mi sie ze nic wiec zakonczcie juz temat tej szkoly.
      • Gość: Muczaczos Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: 213.199.253.* 17.10.05, 01:39
        Tego można było się spodziewać. Nie można się cieszyć, bo jakiś zakompleksiony
        Muchachos, odbiera radość tym, którzy mają czym się cieszyć i czym chwalić. Jak
        Ci się nie podoba nie wypowiadaj się TU. Wejdź sobie na wątek "nauczyciel-
        dręczyciel"i tam się wykaż. Będziesz w tym dobry! Krytykant jeden!
        Pozdrowienia dla wszystkich ze Społecznej:-)
      • Gość: user Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.10.05, 06:17
        szkoła niepubliczna ma tyle samo wspólnego z miastem co publiczna - chodzą do
        niej takie same dzieci, ich rodzice płacą podatki (czasem większe niż pewnie
        niż TY), ucza w niej ludzie, ktorzy wykonuja zawód nauczyciela.
        Z tej racji zasługuje na tyle samo uwagi co inne. Pozdrawiam i zdrowia życzę, a
        na zazdrość najlepsza jest spowiedź
      • Gość: mała Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:13
        jak można zakończyć rozmowę o tym co dobre i przyjemne? Mało słów, żeby wyrazić
        cały zachwyt i wdzięczność dla nauczycieli za przygotowanie gali 15lecia!
        A pokaz slajdów fantastyczny!!! Dzięki
        • Gość: kali Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.10.05, 20:24
          szkoda, że zdjęć nie można sobie zapisać na dysku. Mam prośbę. Pani dyrektor,
          prosze o przesłanie zdjęć na e-mail: kali12@poczta.onet.pl
          • dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 18.10.05, 09:39
            Zdjęć jest tyle, że nie da rady przesłac ich wszystkich na e-mail. W szkole
            można odebrać płytę ze zdjęciami z uroczystości. Co prawda są dopiero zdjęcia z
            mojego aparatu (jest ich około 200) i wciąż czekam na zdjęcia od rodziców...
            Więc tak naprawdę komplet zdjęć będzie gotowy dopiero pod koniec tygodnia.
            Pozdrawiam.
            • Gość: kali Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.10.05, 21:09
              ...i wtedy mam nadzieję wrzucicie na stronę drugi pokaz slajdów... TE POKAZY SĄ
              TAKIE SYMPATYCZNE... :)
              OK?
              • dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 21.10.05, 12:42
                jest i drugi pokaz slajdów www.ssp-ciechanow.on.com.pl/ w
                aktualnościach...
                Miłego oglądania ^_^
                Pozdrowienia!
                • Gość: kali Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 21.10.05, 20:23
                  ten drugi pokaz chyba mniej udany niż pierwszy, ale to co drugie zwykle bywa
                  gorsze... :p
                  no i nie ma zdjęcia, które chciałem mieć: walc wiedeński z piekną Heleną...
                  Czy ktoś wogóle zrobił takie zdjęcia???
    • Gość: I.H.M.K. Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.eb23-mramarocosta.edu.pt 26.10.05, 14:46
      POZDROWIENIA ZE SLONECZNEJ PORTUGALII DLA WSZYSTKICH UCZNIOW I NAUCZYCIELI Z SSP
      • Gość: ;) Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 17:05
        Bardzo dzięujemy i my też pozdrawiamy:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka