Gość: absolwent IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 15.09.05, 20:59 kto z absolwentów z rocznika 97 wybiera się na "zjazd"? Warto by się spotkac. W końcu nasze najlepsze wspomnienia związane są własnie z tą szkołą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AHA Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:24 Pamiętam jak ta szkoła powstawała. Nie wiem czy ktoś przypuszczał, że tyle jej się uda przetrwać. Na początku było naprawdę cięzko - nie było budynku, sale były małe i ciasne. Dziasiaj mają swój budynek. Jest ładny i zadbany. Widać dobra rękę obecnej dyrektorki. Gratuluję. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:00 a Doda będzie z koncertem na jubileuszu swojej szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s* Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:39 miejmy nadziję ze nie zaszcyzci nas wystepem, chcoiaż jej obecnośc w charakterze absolwentki nie bedzie mi przeszkadzać :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rózia Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:18 a na przykład chłopaki z mojej klasy chcieliby żeby wystąpiła :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.09.05, 15:32 I ja pamiętam początki tej szkoły. Najlepsze były kaflowe piece w budynku na Wyzwolenia. FAJNY BYŁ KLIMAT... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 28.09.05, 13:55 ...i boisko do nogi najlepsze w okolicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.05, 10:13 A kiedy jest ten zjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 18.09.05, 12:07 Zapraszam wszystkich absolwentów i nie tylko ich w sobotę 15 października! O 10.00 msza w kościele Św. Piotra, od 11.30 uroczystość na hali sportowej na Kraszewskiego. Jeśli jesteś Martą, naszą absolwentką, miłośniczką astronomii :), odezwij się do mnie na maila... ^_^ Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.05, 15:18 tak to ja nie jestem tu zarejestrowana. Podaje maila: bang at life pl (spacje to kropki ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent-98 Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: 213.199.253.* 18.09.05, 15:46 Absolwenci z 98 wybierają się do sowjej kochanej szkółki!!! Pozdrawiamy wszystkich kolegów i naszych wspaniałych nauczycieli!!! Szczególnie panią Marlenę i panią Dyrektor!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:40 To naprwdę dobra szkoła. Nalezy je życzyć kolejnych udanych lat!!!! Pozdrawiam przed sesją... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 20.09.05, 06:51 W tych pozdrowieniach nie zapominajcie o panu Munim, który w szkole pracuje od samego jej początku! MUNI - THE BEST TEACHER!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieobeznany Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.09.05, 21:22 może ktoś mi łaskawie wytłumaczy co znaczy to STO. Czy to jest jakiś skrót? Czy oznaczenie liczby? Tyle lat żyje a nie wiem o co chodzi z tym sto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obeznany Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:29 Społeczne Towarzystwo Oświatowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieobeznany Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.09.05, 21:49 a co to jest to Społeczne towarzystwo oświatowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obeznany Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.09.05, 16:13 to takie towarzystwo oświatowe... społeczne!;) wpisz do gugli, gugle prawdę Ci powie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stówka Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.09.05, 18:37 www.sto.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:55 A czy na uroczystosc zaproszeni beda takze nauczyciele, ktorzy juz nie pracuja w szkole (pani Matuszewska, pani Klimaszewska, pani Glosek, pani Ochmanska, pani i pan Drzewieccy, itd)? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 21.09.05, 20:01 oczywiście, już dawno dostali zaproszenia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:45 To fantastycznie, swietny pomysl! Wspaniale bedzie sie znow spotkac w tak znamienitym gronie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaT Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 21.09.05, 20:43 Byłym nauczycielem tej szkoły jest także pan Kielczyk. Mam nadzieję że będzie na uroczystości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:19 jak to miło słyszeć, że w tej szkole uczniowie z taką sympatią mówią o swoich nauczycielach; w przeciwieństwie do niektóych szkół w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 24.09.05, 18:34 a najmilej to chyba wypowiadają sie uczniowie gimnazjum nr.1 o swoich nauczycielach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.10.05, 09:39 www.szkolyspoleczne.sto.org.pl/main.php?m=8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historia Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 25.09.05, 10:04 Droga Dyrekcjo Społecznej Szkoły STO a dzie zaproszenia dla prawdziwych pionierów powołania i istnienia tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 25.09.05, 17:01 Droga historio, mam wrażenie, że nie wypowiadasz się w imieniu "prawdziwych pronierów", ponieważ ONI już dawno dostali zaproszenia... Pozdrawiam i Ciebie również zapraszam: sobota 15 października - hala sportowa przy ul. Kraszewskiego, godz. 11.30!!! ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gRyF Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 25.09.05, 21:11 a to święto szkoły to chyba w dzień nauczyciela będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:39 nie wiem czy wiesz, ale Dzień Nauczyciela jest 14 pażdziernika, nie 15 :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gRyF Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 25.09.05, 22:33 już zapomniałem - szkołę skończyłem jakis czas temu... ale dobrze cos kojarzyłem, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 06:07 ja Wojtek S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.09.05, 06:48 i ja z ekipą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystry Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.09.05, 07:06 mam nadzieję żebędziesz już wtedy posłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotka Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:33 słyszałam, że Doda jest obrażona że nie została poproszona o występ na uroczystości i że w związku z tym na jubileusz nie przyjedzie. Czyż by pani dyrektor nie chciała by wystąpiła na jubileuszu szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 27.09.05, 22:39 Specyfiką plotki jest to, że nie ma w niej grama prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
blondi33 Re: 15 lat szkoły społecznej STO 28.09.05, 10:12 Moje dzieci jako absolwenci szkoły otrzymały już dawno zaposzenie i my - jako rodzice też. Myślę zatem, że pani dyrektor nie pominęła w tych zaproszeniach także Dody i jej rodziców. A czy przyjdą? To już tylko zalezy od nich samych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dada Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 18:05 sprawdzona wiadomość: Doda napewno nie przyjedzie na jubileusz szkoły, bo 1 października rozpoczyna trase promocyjną nowej płyty, a 15 grać będzie w Kobylej Górze... :p Do Ciechanowa się na razie nie wybiera! P.S. KOBYLA GÓRA - Swoją drogą - niezła nazwa, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 01.10.05, 19:01 VIRGIN CHYBA TYLKO W KOBYLEJ GÓRZE MOŻE KONCERTOWAC... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik-absolwen Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 13:31 a w "TC" obszerny wywiad z panią dyrektor... najbardziej mi się podobało zdanie, że "wysoki poziom nauczania bierze się z tego, że mamy dobrych nauczycieli, zdolnych uczniów i dobre warunki pracy". RACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 23:06 a dlaczego kielczyk nie dostał zaproszenia? No pytam szczerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 07.10.05, 06:43 Szczegółów nie znam, ale dziwi mnie fakt, że ktoś potrzebuje specjalnego zaproszenia, żeby odwiedzić swoją szkołę. Pan Kielczyk nawet w tym roku przychodził do szkoły i chyba nikt go nie zapraszał... Na innym wątku "belfer" napisał święte słowa:"JESLI KTOŚ CZEKA NA IMIENNE ZAPROSZENIE TO ZNACZY, ŻE MA BARDZO POWAŻNE KOMPLEKSY" I chyba jest w tym wiele prawdy, panie i panowie "n i e z p r o s z e n i"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanguy Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 08:33 Pan K chyba rzeczywiście ma kompleksy - niedowartościowany... Odpowiedz Link Zgłoś
administratorforum 15 lat Szkoły Społecznej STO w Ciechanowie 07.10.05, 15:25 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Zapraszamy wszystkich absolwentów i nie tylko ich, w sobotę 15 października! O 10.00 msza w kościele Św. Piotra, od 11.30 uroczystość na hali sportowej na Kraszewskiego. Czeka Was wiele atrakcji, napewno warto przyjść! Dyrekcja SSP STO Ciechanów <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Odpowiedz Link Zgłoś
dyrsto Re: 15 lat Szkoły Społecznej STO w Ciechanowie 07.10.05, 15:45 oczywiście, że zapraszam... ^_^ ale administratorem forum nie jestem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrsto Re: 15 lat Szkoły Społecznej STO w Ciechanowie 07.10.05, 15:46 i jeszcze jedno: "na pewno" pisze się oddzielnie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
osa89 Re: 15 lat Szkoły Społecznej STO w Ciechanowie 07.10.05, 19:55 pani dyrektor jak zwykle poczucie humoru nie opuszcza... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lider Re: 15 lat Szkoły Społecznej STO w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:42 bo grubaski zawsze mają wspaniałe poczucie humoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
osa89 Re: 15 lat Szkoły Społecznej STO w Ciechanowie 14.10.05, 21:34 to miał być jakiś kwaśny żart czy sympatyczna uwaga pod adresem pani dyrektor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogal Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 11:01 byłoby naprawde fajnie jakby Doda przyjechała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postronny Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:54 a czy osoby postronne tzn nie absolwenci i nie uczniowie mogą przyjść na halę w sobotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 11.10.05, 18:34 a po co chciałbys przyjść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:05 Z tego, co mi wiadomo sama Doda zaszczyci imprezę swoją obecnością. Podobno przełożyła nawet koncert żeby tu przyjechać :) Ale trzymamy ją za słowo - "(...)w Ciechanowie nie zaśpiewam(...)" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.10.05, 06:17 może jednak zaspiewa - przecież jak chodziła do szkoły to na akademiach śpiewała... a teraz to tez jakby akademia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 09:11 we, to leszcze są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca 2 Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 09:14 Ta szkoła to najgorsza miejscówka w mieście i nie macie co sie chwalić że tam chodziliście bo wcale nie jesteście mądrzejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcdefghijklmnoprs Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 14:43 Biedny, zakompleksiony się odezwał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 15:38 ciekawe do jakiej ty chodzisz (chodziłeś)? Chyba nie do najlepszej, bo polsku słabo się wypowiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzice Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:38 gala była naprawdę super! DZIĘKUJEMY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 15.10.05, 23:17 najlepsze były dzieciaki z I klasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.10.05, 08:21 Szczerze: najlepsze były tańce! I dziewczyny z klasy VI dały popis (są rewelacyjne) i małe dzieci, które tańczyły do piosenki Mission impossible. Nie mówiąc już o Helenie, która jest bezkonkurencyjna. GRUTULACJE DLA WSZYSTKICH: DLA DZIECI, NAUCZYCIELI I DYREKCJI. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi33 Re: 15 lat szkoły społecznej STO 16.10.05, 12:45 Trudno powiedzieć co było najlepsze. Cała uroczystość była przeurocza - tak jak cała ta szkoła!!! P.S. Wiem, że zaraz odezwą się głosy krytyki, że znowu mówię dobrze o szkole społecznej. Ale mówcie sobie co chcecie - jak i tak wiem swoje: TO JEST NAJLEPSZA SZKOŁA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.10.05, 19:32 przeurocza?tylko tyle? ta impreza była profesjonalnie przygotowana i poprowadzona!Znam się na tym, bo pracuje w kulturze i na codzień mam doczynienia z różnymi "Artystami". i śmiało mogę powiedzieć, że poziom estradowy tych dzieciaków był najwyższej klasy. To znaczy: dzieci były przygotowane na najwyższym estradowym poziomie!I tak na prawdę to dawno w Ciechanowie tak udanej imprezy nie było.Pani dyrektor można pozazdrościc pomysłu,tak zaangażowanych nauczycieli i tak zdolnych UCZNIÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 16.10.05, 23:10 Bardzo dziękuję wszystkim za te miłe słowa. To one sprawiają, że mamy chęć do pracy, bo czujemy się doceniani... ^_^ Jednocześnie wszystkich gości oraz tych, którzy z różnych powodów nie mogli wziąć udziału w naszej uroczystości, informuję, że na naszej stronie internetowej www.ssp-ciechanow.on.com.pl/ w dziale "aktualności" jest juz informacja o jubileuszowej gali oraz gotowy do pobrania pokaz slajdów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.orange.pl 17.10.05, 10:19 prośba o uaktualnianie stron inernetowych ssp i sg żadko mozna się dowiedzieć co się dzieje , a jako była uczennnica czasami zaglądam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abso Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.orange.pl 17.10.05, 10:37 strona sg nieaktualna chyba z powodu odejścia ze szkoły jej twórców? może nowi wzieliby się za aktualizację bo wstyd wszystkie informacje z ubiegłego roku a tu już połowa października co na to pani dyrektor? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 17.10.05, 13:32 Wybaczcie!!! Gala 15-lecia wyeksploatowała nas tak bardzo, że aktualizacja strony gimnazjum gdzieś się zapodziała... ^_^ Poza tym, rzeczywiście twórcy strony odeszli do liceum. Na szczęście jest Sopel i jeszcze paru innych... Już idę ich pogonić!!! ^_^ Za kilka dni zaktualizujemy wszystko! Tym czasem podelektujcie się pokazem slajdów na stronie podstawówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abso Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.orange.pl 17.10.05, 14:56 Wielkie dzięki .Zajrzę za kilka dni na stronę ,myślę ,że aktualna już!! Pozdrawiam serdecznie życzę dalszych rocznic w rozkwicie i proszę pamiętać ,że strony są czasami odwiedzane niekoniecznie przez osoby ze szkoły , które chciałyby się dowiedzie co się dzieje teraz w szkole do której uszęszczaly. a może dałoby sie zamiesci cos ze statystyk np: ilu juz absolwentów ma SSp , a ilu SG przez te wszystkie lata .Może znane są losy naukowe absolwentów jakie studia kończą lub już ukończyli. Warto powspominać , po latach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abso Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.orange.pl 02.11.05, 22:20 Zajrzałam za 2 tygodnie i dalej niewiele zaktualizowane, wlaściwie tylko uczniowie, oj chyba w tym semestrze 6 z informatyki nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggy Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.11.05, 23:15 a nauczyciele? a aktualności? a informacje w ofercie? a historia? (tu jeszcze będą kosmetyczne zmiany) To się nie liczy? :( Poza tym na głowie mamy jeszcze stronę projektu www.partners- project.on.com.pl/ oraz stronę gimnazjum!!! uff! Powoli będziemy aktualizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggy Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.11.05, 23:21 no i zobacz sobie drugi pokaz slajdów z gali... A tak w ogóle to weź poprawkę na to, że nasi szkolni "informatycy" mają jeszcze masę innych zajęć: fakultety, basen itp... Raz w tygodniu pracujemy nad stronami (trzema!!!). Co się zrobi w szkole, to dobrze. Potem jeszcze poprawki. no dopiero wrzucamy na serwer... Życz nam więcej czasu! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
anyone_x Re: 15 lat szkoły społecznej STO 03.11.05, 15:09 chciałem powiedzieć, że przynjamniej szkoła społeczna ma stronę internetową. Bo inne podstawówki w naszym mieście wcale nie mają, albo maja strasznie kiepskie (np SPnr4). A najważniejsze informacje są: kto uczy, ile dzieci, historia szkoły, zasady rekrutacji itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abso Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.orange.pl 04.11.05, 13:33 Zwracam uwagę z troski a nie żeby się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abso Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.orange.pl 04.11.05, 14:14 doceniam starania, ale aktualizacja mod. nauczyciele lub plan lekcji to niewielki wysiłek a widac , ze ktoś o strone dba, oczywiście chodzi mi o gimnazjum , przecież klas a , b już nie ma no niektórzy nauczyciele nie uczą pozdrawiam wszystkich serdecznie P.S. Najlepsza szkoła w mieście powinna mieć najlepsza stronę , a to że inni nie aktualizują to tylko źle o nich świadczy .Zyczę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 12.11.05, 16:24 aktualności przybywa... nieaktualnych nauczycieli :) nie ma... o nowych parę zdań wkrótce... ogólnie ruch w interesie... :] Pozdrowienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TaJ Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.11.05, 13:57 jeszcze autorzy strony są do zrobienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muchachos Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 23:23 Nie osmieszajcie sie z ta szkola. Ciagle ktos zaczyna nowe posty na jej temat, co ta kiepska szkola, w dodatku nie publiczna ma wspolnego z naszym miastem ? Wydaje mi sie ze nic wiec zakonczcie juz temat tej szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muczaczos Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: 213.199.253.* 17.10.05, 01:39 Tego można było się spodziewać. Nie można się cieszyć, bo jakiś zakompleksiony Muchachos, odbiera radość tym, którzy mają czym się cieszyć i czym chwalić. Jak Ci się nie podoba nie wypowiadaj się TU. Wejdź sobie na wątek "nauczyciel- dręczyciel"i tam się wykaż. Będziesz w tym dobry! Krytykant jeden! Pozdrowienia dla wszystkich ze Społecznej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.10.05, 06:17 szkoła niepubliczna ma tyle samo wspólnego z miastem co publiczna - chodzą do niej takie same dzieci, ich rodzice płacą podatki (czasem większe niż pewnie niż TY), ucza w niej ludzie, ktorzy wykonuja zawód nauczyciela. Z tej racji zasługuje na tyle samo uwagi co inne. Pozdrawiam i zdrowia życzę, a na zazdrość najlepsza jest spowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:13 jak można zakończyć rozmowę o tym co dobre i przyjemne? Mało słów, żeby wyrazić cały zachwyt i wdzięczność dla nauczycieli za przygotowanie gali 15lecia! A pokaz slajdów fantastyczny!!! Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.10.05, 20:24 szkoda, że zdjęć nie można sobie zapisać na dysku. Mam prośbę. Pani dyrektor, prosze o przesłanie zdjęć na e-mail: kali12@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 18.10.05, 09:39 Zdjęć jest tyle, że nie da rady przesłac ich wszystkich na e-mail. W szkole można odebrać płytę ze zdjęciami z uroczystości. Co prawda są dopiero zdjęcia z mojego aparatu (jest ich około 200) i wciąż czekam na zdjęcia od rodziców... Więc tak naprawdę komplet zdjęć będzie gotowy dopiero pod koniec tygodnia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.10.05, 21:09 ...i wtedy mam nadzieję wrzucicie na stronę drugi pokaz slajdów... TE POKAZY SĄ TAKIE SYMPATYCZNE... :) OK? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrsto Re: 15 lat szkoły społecznej STO 21.10.05, 12:42 jest i drugi pokaz slajdów www.ssp-ciechanow.on.com.pl/ w aktualnościach... Miłego oglądania ^_^ Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 21.10.05, 20:23 ten drugi pokaz chyba mniej udany niż pierwszy, ale to co drugie zwykle bywa gorsze... :p no i nie ma zdjęcia, które chciałem mieć: walc wiedeński z piekną Heleną... Czy ktoś wogóle zrobił takie zdjęcia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.H.M.K. Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.eb23-mramarocosta.edu.pt 26.10.05, 14:46 POZDROWIENIA ZE SLONECZNEJ PORTUGALII DLA WSZYSTKICH UCZNIOW I NAUCZYCIELI Z SSP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: 15 lat szkoły społecznej STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 17:05 Bardzo dzięujemy i my też pozdrawiamy:D Odpowiedz Link Zgłoś