woyager64 05.05.06, 10:40 jeżdzę na rowerze w okolicach ciechanowa ok 30-50 km dziennie , mam opracowanych kilka tras i szukam kogoś do wspólnej jazdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marog6 Re: rower 06.05.06, 10:02 Coś czuje, że tego juz nie przeczytasz, ale ja mógłbym się z toba zabrać, bo od zawsze jeżdze tylko samotnie. Coprawda nie bede mógł zaszpanowac żadnym super sprzetem, bo szosówka jest niestety stara a górski rower zdezelowany. PS: Ja jeżdze przeważniej ok. 30 km tylko po za miastem. Oczywiście w wakacje przejeżdzam dwa razy więcej :). Odpowiedz Link Zgłoś
marog6 Re: rower 06.05.06, 10:25 PS: Odpowiedz najlepiej na: marog6@gmail.com albo GG, ale ten podam w odpowiedzi na twój mail. Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: rower 09.05.06, 21:43 A ja wam powiem tyle: Jak jest wątek "rowerowy" to mało kto nań odpisuje. Tu Kolega tworzy nowy tak troszkę bez sensu. Nas za kajaki zjechano, że "przypięte" itd. Zanim zaczniecie nowy wątek - poświęćcie troszkę czasu na poczytanie forum. A może juz ktos na ten temat pisał i wystarczy odpowiedzieć. I tak zapewne w próżnię ale zawsze trzeba próbować........... do przemyślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
woyager64 Re: rower 10.05.06, 09:19 sory marog że się nie odzywałem ale miałem trochę odpoczynku od netu nadal podtrzymuję swoją propozycję odezwę się do ciebie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marog6 Re: rower 11.05.06, 09:14 Gdybym był modem skasowałbym może teraz kilka odpowiedzi w tym temacie, bo tak właściwie tylko dwie górne są potrzebne. Nawet fajnie, ze miałeś przerwe, bo i ja teraz mam przerwe z rowerem. Trzeba ogumienie wymienić. PS; Pamiętam pisz na: marog6@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś