artur.sport 29.08.06, 18:37 Już od jutra w sprzedaży. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kibic.kibic Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 18.10.06, 15:00 Dziś po raz pierwszy do rąk dostał mi się numer tego pisma. Bardzo fajne gazetka, tylko czemu nie było akcji reklamowej? A już jest teraz 8 numer. Np. w radiu? Gdybym wiedział kupowałbym wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
artur.sport Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 31.10.06, 18:24 Akcja reklamowa była, ale nie na dużą skalę. Co do radia - cóż przyznam, że były próby, ale niestety ksiądz dyrektor zwyczajnie nie wyraził zgody, a nawet nie chciał spotkać się z redaktorem naczelnym tego pisma. Cóż jest wiele osób, którym sport nie jest bliski, co zresztą widać w lokalnych mediach ogólnotematycznych. CTS powstał, aby ciechanowianom udowadnić, jak sport w grodzie nad Łydynią jest róznorodny. Tak naprawdę jest on jedyną alternatywą dla Ciechanowa. Wiele rodzi się tu talentów, wystarczy wspomnieć o lekkoatletach, taekwondzistach, ciężarowcach... Jest wielu zapaleńców, ludzi, którzy oddają wiele zdrowia i mimo trudności odnoszą niemałe sukcesy na niwie ogólnokrajowej, czy nawet światowej. Mało kto ten wysiłek jednak docenia. Możnych tego miasta w ogóle nie interesuje rozwój i popularyzacja Ciechanowa poprzez sport. To przykre. Jednak trzeba o tym głośno mówić, bo inaczej i ci zapaleńcy znikną... Odpowiedz Link Zgłoś
zinngiesser Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 25.11.06, 12:42 > artur.sport napisał: > trzeba o tym głośno mówić, bo inaczej i ci zapaleńcy znikną... Prosze o wybaczenie, lecz dawno takiej bzdury nie czytalem. Zegluje turystycznie od dziecka. Rekreacyjnie gram w tenisa i gram w golfa od wielu lat. Od jakiegos czasu takze strzelam sportowo. Czy dlatego, ze jakas prowincjonalna gazetka nie bedzie o tych dyscyplinach pisac ani nie beda 'mozni tego miasta' popularyzowac sport - przestane sport uprawiac? Coz mnie moga obchodzic ci cwaniacy- darmozjady w garniturkach? > artur.sport napisał: > Jest wielu zapaleńców, ludzi, którzy oddają wiele zdrowia i mimo trudności > odnoszą niemałe sukcesy na niwie ogólnokrajowej, czy nawet światowej. Oddaja 'wiele zdrowia' by spektakularny sukces odniec? Ich problem. Albo ich psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
artur.sport Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 26.11.06, 00:16 Po pierwsze: Jeśli uważasz się za zapaleńca amatora to pewnie co Cię mogą obchodzić możni i ich polityka? W żadnym wypadku nie o takich zapeleńców tu chodzi. Wyjaśniam, że chodzi o zapaleńców do pracy z dziećmi, z młodzieżą. Jeśli chcą pracować po to, aby zaszczepić wśród młodych miłość do sportu - nie wolno ich zostawić samym sobie. Nie żyjemy przecież w dżungli, gdzie każdy ma dbać o swoje, a innych to nie obchodzi. Tu jest rola władz "w garniturkach" i tu jest rola nawet "prowincjonalnej gazetki" Po drugie: Informuję, że w tym zmaterializowanym świecie nie wszyscy są egostami i myślą tylko o własnym ego. A jeżeli ktoś mówi, że poświęcenie dla czegoś prospołecznego - wymaga pomocy psychiatry, to moim skromnym zdaniem - i tu proszę sie nie obrazić nawet psychiatra na takie myślenie nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
pussycat77 Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 26.11.06, 12:37 Artur, kto jak kto, ale Ty o egoizmie nie powinieneś sie wypowiadać... Odpowiedz Link Zgłoś
artur.sport Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 26.11.06, 13:39 Przemilczę to, bo tu nie jest miejsce, żeby prać jakieś nieswoje brudy, czy żale. Osobiście sie nie ukrywam i każdy wie, kim jestem. A jeśli uważa ktoś, że jestem egoistą? Poproszę dowody. Chyba ,że tu chodzi o coś innego, czyli jakieś podkładanie "świni", co jest w C-owie bardzo popularne. Ale jak ktoś jest zdesperowany - ma do tego prawo...Ciekawe tylko czy moralne? Odpowiedz Link Zgłoś
pussycat77 Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 26.11.06, 18:40 Masz rację, to nie jest miejsce na pranie brudów. Chciałam jedynie skłonić Cię do refleksji i skierować Twoje widzenie trochę dalej niż na czubek własnego nosa, jednak widzę, że odebrałeś to jako atak...No cóż, trudno, sam sobie radź ze swoimi podejrzeniami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 05.12.06, 21:25 [PHK1-KICIA] znowu wiesz więcej niz chcesz byśmy myśleli ,że ty NIE WIESZ,szczególnie PucHateK1. ps.Sport to najprostszy i najskuteczniejszy sposób na PATRIOTYZM wg.R.GIERTYCHA,GOMóLłKI,GIERKA no i Kwasa jeśli on też na literkę G. ,gdy są mistrzostwa i medale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zinngiesser Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 26.11.06, 15:07 >artur.sport napisał: >Wyjaśniam, że chodzi o zapaleńców do pracy z dziećmi, z młodzieżą. Hmmmm... p-fil czy co? ;-)) >pussycat77 napisał >Artur, kto jak kto, ale Ty o egoizmie nie powinieneś sie wypowiadać... Wreszcie ktos zauwazyl, ze istnieja lustra. Co ten czlowiek moze wiedzic co to znaczy dzialalnosc spolecza. Napisalem SPOLECZNA - tzn. przez potencjalnego 'przelozenia' towarzyskiego lub politycznego. Dziekuje pussycat77 za glos rozsadku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.kibic Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 26.11.06, 17:03 Ale wy jesteście ograniczeni! Facet chce coś dobrego dla sportu w Ciechanowie zrobić, a wy go wyzywacie od pedofili? Wstyd!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
golff1 Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 27.11.06, 10:03 zinngiesser napisał: > Rekreacyjnie gram w tenisa i gram w golfa od wielu lat. Od wielu miesięcy szukam golfisty z okolic Ciechanowa i widzę, że wreszcie znalazłem. Do jakego klubu należysz? Jaki masz HCP? Do tej pory myślałem, że tylko sam uprawiam ten niesamowity sport w naszym mieście. Wciąż szukam kompana do wspólnych wypraw na pole i narazie bezskutecznie. Mój klub to MG&CC Naterki, HCP - 16,5 Proszę o kontakt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.kibic Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 27.10.06, 10:31 Tu znajdziesz najwięcej o biegach... Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 27.10.06, 21:50 [phk1] ktoś mnie wywołał kiedyś do tablicy jak to się mówi w sprawie tej gazety.nie czytałem nie mam zdania ,ale SPORT jako aktywny sposób spędzania czasu polecam. ps.aktywność nie znaczy pseudokibole i ich wyczyny Odpowiedz Link Zgłoś
artur.sport Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 25.11.06, 12:05 Prawdę mówiąc pseudokiboli jako takich w Ciechanowie nie ma. Są tylko grupki fanów, które przeważnie tworzą nastolatki wspierani przez dwóch, czy trzech dorosłych. Najwięcej fanów jest oczywiście w piłce. Odpowiedz Link Zgłoś
outlaw33 Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 05.12.06, 22:55 a co tu się dzieje? sport, gdzie, co jak? zachęc, napisz coś więcej...myślisz że to wystarczy, pomoge CI, mnie np. interesują: piłka nożna, na wysokim poziomie, a przynajmniej wyższym niż tu będąca, sporty motorowe, rajdy i wyścicgi samochodowe czy tez motocyklowe, żużel motocross, GP, siatkówka...no to osttanio wszystkich, a u nas to chyba nic w tej kwestii? sporty walki, no co nie co się czasmi dzieje, a ciężary, ogladać nudno, choć sukcesy bywają, ale co tu pisac, o czym? mało zachęcające Panie kolego....... Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 05.12.06, 23:42 [phk1-out..] może się nie zrozumieliśmy.Podałem trzy nazwiska na G a ten gwas może może też na G-:).Ci ludzie ogrzewali się w blasku zwycięstw naszych drużyn.Osobiście uważam,że każde takie zwycięstwo jest nam potrzebne ,ze coś potrafimy,że naród 200mln rosjan pokonaliśmy,że naród brazylijczyków 100 czy 150mln pokonał nas a my raptem mały naród z 40mln .Każde zwycięstwo to naturalny sposób na PATRIOTYZM nie wymuszony ale spontaniczny! Odpowiedz Link Zgłoś