Dodaj do ulubionych

Ciechanowski Tygodnik Sportowy

29.08.06, 18:37
Już od jutra w sprzedaży. Zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • kibic.kibic Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 18.10.06, 15:00
      Dziś po raz pierwszy do rąk dostał mi się numer tego pisma. Bardzo fajne
      gazetka, tylko czemu nie było akcji reklamowej? A już jest teraz 8 numer. Np. w
      radiu? Gdybym wiedział kupowałbym wcześniej...
      • artur.sport Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 31.10.06, 18:24
        Akcja reklamowa była, ale nie na dużą skalę. Co do radia - cóż przyznam, że
        były próby, ale niestety ksiądz dyrektor zwyczajnie nie wyraził zgody, a nawet
        nie chciał spotkać się z redaktorem naczelnym tego pisma. Cóż jest wiele osób,
        którym sport nie jest bliski, co zresztą widać w lokalnych mediach
        ogólnotematycznych. CTS powstał, aby ciechanowianom udowadnić, jak sport w
        grodzie nad Łydynią jest róznorodny. Tak naprawdę jest on jedyną alternatywą
        dla Ciechanowa. Wiele rodzi się tu talentów, wystarczy wspomnieć o
        lekkoatletach, taekwondzistach, ciężarowcach... Jest wielu zapaleńców, ludzi,
        którzy oddają wiele zdrowia i mimo trudności odnoszą niemałe sukcesy na niwie
        ogólnokrajowej, czy nawet światowej. Mało kto ten wysiłek jednak docenia.
        Możnych tego miasta w ogóle nie interesuje rozwój i popularyzacja Ciechanowa
        poprzez sport. To przykre. Jednak trzeba o tym głośno mówić, bo inaczej i ci
        zapaleńcy znikną...
        • zinngiesser Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 25.11.06, 12:42
          > artur.sport napisał:
          > trzeba o tym głośno mówić, bo inaczej i ci zapaleńcy znikną...

Prosze o wybaczenie, lecz dawno takiej bzdury nie czytalem. Zegluje turystycznie od dziecka.
          Rekreacyjnie gram w tenisa i gram w golfa od wielu lat. Od jakiegos czasu takze strzelam sportowo.
          Czy dlatego, ze jakas prowincjonalna gazetka nie bedzie o tych dyscyplinach pisac ani nie beda 'mozni
          tego miasta' popularyzowac sport - przestane sport uprawiac? Coz mnie moga obchodzic ci cwaniacy-
          darmozjady w garniturkach?

> artur.sport napisał:
          > Jest wielu zapaleńców, ludzi, którzy oddają wiele zdrowia i mimo trudności
          > odnoszą niemałe sukcesy na niwie ogólnokrajowej, czy nawet światowej.

Oddaja 'wiele zdrowia' by spektakularny sukces odniec? Ich problem. Albo ich psychiatry.
          • artur.sport Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 26.11.06, 00:16
            Po pierwsze: Jeśli uważasz się za zapaleńca amatora to pewnie co Cię mogą
            obchodzić możni i ich polityka? W żadnym wypadku nie o takich zapeleńców tu
            chodzi. Wyjaśniam, że chodzi o zapaleńców do pracy z dziećmi, z młodzieżą.
            Jeśli chcą pracować po to, aby zaszczepić wśród młodych miłość do sportu - nie
            wolno ich zostawić samym sobie. Nie żyjemy przecież w dżungli, gdzie każdy ma
            dbać o swoje, a innych to nie obchodzi. Tu jest rola władz "w garniturkach" i
            tu jest rola nawet "prowincjonalnej gazetki"
            Po drugie: Informuję, że w tym zmaterializowanym świecie nie wszyscy są
            egostami i myślą tylko o własnym ego. A jeżeli ktoś mówi, że poświęcenie dla
            czegoś prospołecznego - wymaga pomocy psychiatry, to moim skromnym zdaniem - i
            tu proszę sie nie obrazić nawet psychiatra na takie myślenie nie pomoże.
            • pussycat77 Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 26.11.06, 12:37
              Artur, kto jak kto, ale Ty o egoizmie nie powinieneś sie wypowiadać...
              • artur.sport Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 26.11.06, 13:39
                Przemilczę to, bo tu nie jest miejsce, żeby prać jakieś nieswoje brudy, czy
                żale. Osobiście sie nie ukrywam i każdy wie, kim jestem. A jeśli uważa ktoś, że
                jestem egoistą? Poproszę dowody. Chyba ,że tu chodzi o coś innego, czyli jakieś
                podkładanie "świni", co jest w C-owie bardzo popularne. Ale jak ktoś jest
                zdesperowany - ma do tego prawo...Ciekawe tylko czy moralne?
                • pussycat77 Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 26.11.06, 18:40
                  Masz rację, to nie jest miejsce na pranie brudów. Chciałam jedynie skłonić Cię
                  do refleksji i skierować Twoje widzenie trochę dalej niż na czubek własnego
                  nosa, jednak widzę, że odebrałeś to jako atak...No cóż, trudno, sam sobie radź
                  ze swoimi podejrzeniami. Pozdrawiam
                  • phk1 Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 05.12.06, 21:25
                    [PHK1-KICIA] znowu wiesz więcej niz chcesz byśmy myśleli ,że ty NIE
                    WIESZ,szczególnie PucHateK1.
                    ps.Sport to najprostszy i najskuteczniejszy sposób na PATRIOTYZM
                    wg.R.GIERTYCHA,GOMóLłKI,GIERKA no i Kwasa jeśli on też na literkę G.
                    ,gdy są mistrzostwa i medale!!!
            • zinngiesser Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 26.11.06, 15:07

>artur.sport napisał:
              >Wyjaśniam, że chodzi o zapaleńców do pracy z dziećmi, z młodzieżą.

Hmmmm... p-fil czy co? ;-))

>pussycat77 napisał
              >Artur, kto jak kto, ale Ty o egoizmie nie powinieneś sie wypowiadać...

Wreszcie ktos zauwazyl, ze istnieja lustra. Co ten czlowiek moze wiedzic co to znaczy dzialalnosc
              spolecza. Napisalem SPOLECZNA - tzn. przez potencjalnego 'przelozenia' towarzyskiego lub
              politycznego. Dziekuje pussycat77 za glos rozsadku. Pozdrawiam
              • kibic.kibic Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 26.11.06, 17:03
                Ale wy jesteście ograniczeni! Facet chce coś dobrego dla sportu w Ciechanowie
                zrobić, a wy go wyzywacie od pedofili? Wstyd!!!!!!!!!!!
          • golff1 Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 27.11.06, 10:03
            zinngiesser napisał:

> Rekreacyjnie gram w tenisa i gram w golfa od wielu lat.

Od wielu miesięcy szukam golfisty z okolic Ciechanowa i widzę, że wreszcie
            znalazłem.
            Do jakego klubu należysz?
            Jaki masz HCP?
            Do tej pory myślałem, że tylko sam uprawiam ten niesamowity sport w naszym
            mieście. Wciąż szukam kompana do wspólnych wypraw na pole i narazie bezskutecznie.
            Mój klub to MG&CC Naterki, HCP - 16,5
            Proszę o kontakt.
            Pozdrawiam

• kibic.kibic Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 27.10.06, 10:31
      Tu znajdziesz najwięcej o biegach...
    • phk1 Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 27.10.06, 21:50
      [phk1] ktoś mnie wywołał kiedyś do tablicy jak to się mówi w sprawie tej
      gazety.nie czytałem nie mam zdania ,ale SPORT jako aktywny sposób spędzania
      czasu polecam.
      ps.aktywność nie znaczy pseudokibole i ich wyczyny
      • artur.sport Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 25.11.06, 12:05
        Prawdę mówiąc pseudokiboli jako takich w Ciechanowie nie ma. Są tylko grupki
        fanów, które przeważnie tworzą nastolatki wspierani przez dwóch, czy trzech
        dorosłych. Najwięcej fanów jest oczywiście w piłce.
    • outlaw33 Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 05.12.06, 22:55
      a co tu się dzieje? sport, gdzie, co jak? zachęc, napisz coś więcej...myślisz
      że to wystarczy, pomoge CI, mnie np. interesują: piłka nożna, na wysokim
      poziomie, a przynajmniej wyższym niż tu będąca, sporty motorowe, rajdy i
      wyścicgi samochodowe czy tez motocyklowe, żużel motocross, GP, siatkówka...no
      to osttanio wszystkich, a u nas to chyba nic w tej kwestii? sporty walki, no co
      nie co się czasmi dzieje, a ciężary, ogladać nudno, choć sukcesy bywają, ale co
      tu pisac, o czym? mało zachęcające Panie kolego.......
      • phk1 Re: Ciechanowski Tygodnik Sportowy 05.12.06, 23:42
        [phk1-out..] może się nie zrozumieliśmy.Podałem trzy nazwiska na G a ten gwas może
        może też na G-:).Ci ludzie ogrzewali się w blasku zwycięstw naszych
        drużyn.Osobiście uważam,że każde takie zwycięstwo jest nam potrzebne ,ze coś
        potrafimy,że naród 200mln rosjan pokonaliśmy,że naród brazylijczyków 100 czy 150mln
        pokonał nas a my raptem mały naród z 40mln .Każde zwycięstwo to naturalny sposób
        na PATRIOTYZM nie wymuszony ale spontaniczny!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka