Dodaj do ulubionych

Markowe ciuchy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 18:47
Jestem bardzo ciekaw kto w naszym mieście ubiera się markowo,znam parę
osób,które na markowe ubieranie się oddały by to czego nie mają,To jest wręcz
żenujące paplać tylko o ciuchach,tzw duperelach.Ludzie tacy powinni się
raczej leczyć ze swoich fobii.Czy waszym zdaniem ciuchy tzw.niby markowe to
coś co jest ważniejsze od czegoś innego.Zapraszam do wypowiedzi na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec Re: Markowe ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 19:41
      Zdefiniuj pojęcie "markowy ciuch". Marką jest też przecież jakiś tam Grawik czy inna Ambra ;)
    • Gość: skóra i kość Re: Markowe ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:37
      Oddaj sojego kompa i przejdż na wyborową.Twój wybór nabierze nowego imperatywu
    • Gość: lili Re: Markowe ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 23:35
      vero moda, only, vila,new look,george, dorothy perkins, reserved - takie rzeczy głownie nosze bo poprostu podobaja mi sie te ciuchy , mam do nich dostęp i kupuje wyłacznie na przecenach!!naprawde marka nie ma znaczenia ,dopiero twoje pytanie skloniło mnie do zastanowienia nad tym co mam w garderobie.coż - napewno nigdy nie kupie levisów za 300złm ani butów gino rosi za 400zł.pzdr
      • Gość: frywolna Re: Markowe ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 18:10
        Czemu ludzie ubierają się w te markowe tzw ciuchy?Zgadzam się że każdy ciuch ma
        swojego producenta tylko nie wsyzstko jest dobrej jakości a za jakość każą nam
        słono płacić.Moim skromnym zdaniem to ludzie ubierają się dla ludzi nie dla
        siebie i to w tym wszystkim jest najbardziej śmieszne,nawet tragiczne.Czemu mam
        chodzić w czymś co się komuś podoba a w czym ja się źle czuje?
        • Gość: addhoc Re: Markowe ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 19:00
          jeżeli stać mnie na spodnie za 500zł i do tego podobają mi się czemu miałbym ich
          sobie nie sprawić? człowiek inteligentny i kulturalny nie będzie paplał na prawo
          i lewo za ile co ma, po prostu takie rzeczy nie dowartościowują go bo i po co?!
          zarówno biedak jak i bogacz o ograniczonym umyśle będą biadolić o głupotach więc
          majętność ma tu drugorzędne znaczenie!
          • Gość: m Re: Markowe ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 11:35
            a jak ktoś dobrze poszuka to i w szmateksie ubierze się "markowo" ;)
            • Gość: ikar Re: Markowe ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 00:03
              no i co z tego Magdo M.?
              • wieremek Re: Markowe ciuchy 01.06.07, 11:50
                No niby nic. Ale mam koleżankę, która pare lat tamu, jak nie było jej stac na
                jakieś markowe ciuchy, kupowała właśnie w ciucholandzie. Teraz kiedy stać już
                ją na kupno nowych - kupuje je w sklepach w warszawie. I nie ważne że często
                przepłaca się za "firmę" - dla niej ważna jest własnie firma. Taki "odchył"
                Ja natomiast gdy chce miec coś fajnego ściągam to z niemiec - taniej mnie
                wychodzi niż na miejscu, i często zdaża się że jakiś ciuch mam pierwsza - taka
                mała frajda :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka