exman 11.07.07, 07:47 Reklama Bosmana, nie dość, że beznadziejna w wykonaniu to jeszcze kompletnie niezrozumiała. "Po naszemu" czyli po czyjemu ? Czy Carlsberg sądzi, że ja poczęstuję moich gości Bosmanem ? Wolne żarty :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakq Re: Witamy po naszemu 11.07.07, 09:30 poczestuj ich prawdopodobnie najlepszym piwem na świecie ;) pzdr po naszemu Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Witamy po naszemu 11.07.07, 11:00 bosman dla gości,jako czarna polewka...why not? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: Witamy po naszemu IP: *.chello.pl 11.07.07, 18:57 Szczeciński browar juz od dawna nie ma wpływu na jakość i styl reklamy i wogóle mało mają do powiedzenia.O wszystkim decyduja wyżelowane bojki w warszawce , Szczecina na oczy nie widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Witamy po naszemu 12.07.07, 08:33 O to mi chodziło, stawros, właśnie o to. Szczecin, ten o którym ja myślę, a nie magistratckie homo-niewiadomo, już od dawna nie utożsamia się z tą marką, m.innym właśnie dzięki tym patałachom od marketingu z Carlsberga ! Widać,żę nie mają bladego pojęcia o tuym, co robią. Pewnie myslą , że są swoim własnym targetem. I niech tak zostanie. Wolę Tyskie. Z kija :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: Witamy po naszemu IP: *.chello.pl 12.07.07, 09:12 Niestety tu tez jest problem, pijąc Tyskie, lub Lecha wzbogacasz Kolczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Witamy po naszemu 12.07.07, 09:37 Na to nie ma rady, chyba że jak mój kumpel warzy się piwko dla własnej przyjemności i wąskiej grupy znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś