Dodaj do ulubionych

eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski

03.10.07, 11:26
Zapraszamy wszystkich do zapoznania się z nowo powstającym Ciechanowskim
Portalem www.eciechanow.pl - My informujemy, Wy komentujecie. I bez
polityki! :)
Znajdziecie tu m.in. ogłoszenia, forum, kalendarz imprez, chat, repertuar
kina, informacje, galerie fotografii.
Czekamy na Państwa sugestie i opinie.
Pozdrawiamy
Zespół eCiechanów.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: anonim Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 12:02
      Właśnie sobie pochodziłem po portalu eciechanow.pl, muszę przyznać że fajnie to
      wygląda. Ładne zdjęcia Naszego miasta, trzeba przyznać że pięknie na nich
      wygląda. Graficznie stronka też ładnie wygląda, a poza wyglądem jest tu info z
      kina , imprez. AAA fajny pomysł z ogłoszeniami.
      Aby tak dalej, trzymam kciuki!!!
    • Gość: langoos Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski IP: *.171.93.30.crowley.pl 03.10.07, 12:44
      fajne miasto :), fajny pomysł, fajna realizacja, oby tak dalej!!!
    • andzi_gr Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski 03.10.07, 13:10
      No to mamy nowy fajny portal o naszym mieście Ciechanów:)
      Długo czekaliśmy na stronkę bo jak dotychczas nic ciekawego
      nasz "lokalny rząd" nie mógł nam zaoferować.
      Fajna wizualnie, praktyczna, i ciekawa ...czego można chcieć więcej?
      Ja tam daję pozytyw. I oby tak dalej.

P.S. Ciekawe tylko skąd to zainteresowanie naszym miastem bo w
      dzisiejszym dniu to już drugi portal o Ciechanowie, który ma
      premierę w sieci.
    • michalreszka Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski 03.10.07, 13:33
      Chcielibyśmy, żeby portal eCiechanów.pl był tworzony przez Nas wszystkich tj.
      mieszkańców Ciechanowa. Na portalu znajdziecie forum, na którym to macie
      możliwość poruszenia temtów dotyczących naszego miasta. Możecie skomentować
      każdą informację, którą znajdziecie na stronie a także zamieścić lub znaleźć
      interesujące Was ogłoszenie. A jeśli chcecie podyskutować z kimś online
      zapraszamy na czat. Czekamy na wszystkie sugestie i zachęcamy do współpracy!
      Twórzmy eCiechanów.pl Razem!
      • ciechanowianka Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski 03.10.07, 14:06
        Stronka rewelacyjna, chyba pierwsza z lepszych stron o naszym mieście. Piękne
        zdjęcia, bardzo miła dla oka grafika, interesujące artykuły, ale najbardziej
        podoba mi się pomysł z kalendarzem imprez. Rewelacja trzymam kciuki, powodzenia.
        Pozdrawiam:)
        • malenstwo1981 Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski 03.10.07, 17:13
          Podpisuję się pod tym w całej rozciągłości:) Życzę powodzenia:)
    • Gość: phk1 Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 21:15
      [phk1]
      Ładnie się prezentuje,ale trzeba było się nie wcinać dwukrotnie z nowym tematem skoro jest post o stronach www mojego autorstwa troche niżej

a i pytań mam kilka więc te ważniejsze

a można wiedzieć kim są założyciele portalu,
      kogo reprezentują,
      jaki im cel przyświeca,
      czemu trzeba sie logować,
      czemu swoich nazwisk nie ujawnią,
      kto finansuje im taki portal
      • michalreszka Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski 03.10.07, 21:53
        Nie wiedzialem ze o zgode na nowy tem trzeba prosci "phk1" a ty kim jestes? U
        gory postu autor a w nim moje imie i nazwisko.
        Zapraszam do dokladnego zapoznania sie z powstajaca witryna - KONTAKT - tam jest
        o wlascicielach i zalozycielach portalu; O PORTALU - tam znajduja sie cele jakie
        nam przyswiecaja. We wczesniejszych postach tez jest troche na ten temat. Trzeba
        sie logowac zeby niebyc takim anonimowym jak Gość "phk1". Ale logowanie nie jest
        przeciez przymusowe. A najlepsze jest pytanie kto finansuje taki portal? Patrz
        wyżej - KONTAKT
        Pozdrawiam dociekliwa osobe, ktora sie kryje pod nic nie mowiacym "phk1"
        • Gość: mycha Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski IP: *.acn.waw.pl 04.10.07, 11:39
          phk1 nie bądź taki dociekliwy, doceń lepiej, że ktoś stworzył coś takiego!!!
          • Gość: :p Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 19:26
            tylko ciekawe dlaczego nie działa :)
            • Gość: G Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 19:28
              Wszystko działa. Co niby jest nie tak??
              • Gość: :p Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 19:44
                Zwracam honor, już działa, może to chwilowa awaria. strona ciekawie
                się zapowiada. Mi się podoba.
                • Gość: G Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 19:47
                  Zapraszamy ponownie do odwiedzenia stronki.
    • michalreszka Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski 05.10.07, 20:22
      od dzis na portalu dostepne sa tez oferty pracy z powiatowego urzedu pracy.
      Zapraszamy - www.eciechanów.pl
      • Gość: phk1 Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 21:17
        [phk1 kontra michał reszka] poproś Gucia bo powinien dać ci szpilkę,ale to konkurencja więc zobaczysz kto wredny PHK1 czy Gucio;-)
        a tak naprawdę to Gucio powinien dać szpilkę na temat o wszystkich www ... ciechanowskich internautów
      • michalreszka NOWA SZATA - www.eCiechanów.pl 24.02.08, 20:21
        Zapraszamy na Portal www.eciechanow.pl - Nowa szata i jeszcze więcej
        możliwości
    • Gość: mila Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 23:42
      ale ładne zdjęcia, super!
    • michalreszka Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski 20.10.07, 12:25
      Od dziś możliwość pisania na forum i komentowania bez potrzeby rejestracji na
      portalu. Zapraszamy :)
    • michalreszka eRadio uCiecha 25.10.07, 19:49
      Od poniedziałku 29.X. rusza eRadio uCiecha na portalu eCiechanow.pl
      Na początku będzie to jedna audycja w tygodniu, w poniedziałki o godz. 20:00 -
      "Nie lubię poniedziałków" autorska audycja Waldka :)
      Usłyszycie zaskakującą muzykę i nie usłyszycie ani słowa o polityce. W konkursie
      do wygrania kupon na zakupy w sklepie Scotch & Soda oraz inne mniej lub więcej
      cenne nagrody.
      Zapraszam serdecznie.

Jak słuchać, jakie konkursy....? Więcej informacje na www.eciechanow.pl
      • michalreszka Dziś od 19:30 próba eRadia uCiecha 28.10.07, 12:28
        Dziś od 19:30 próba eRadia uCiecha. W premierowej audycji "Polska mniej znana"
        usłyszycie:

- Arkady Michalik & MUSICOCOMPANY (funk funky jazz pop), album: "Nie wiem kim
        jesteśmy" i "Wszystko albo nic".

- Sekuła Wiesław (trance, electro), album: "Electrotrance" i "Trance Station"

- Samplastik (hip-hop, reggae), album: "Ryba psuje sie od wargi"

- Adam Brożyński (rock, akustyczny rock), album: "Brightside" i "Yor Whiskaz"

W czasie audycji zapraszamy na Chat, gdzie na bieżąco możecie komentować muzykę
        z radia uCiecha. Zapraszamy do słuchania!!!
    • michalreszka Twoja muzyka w eRadiu! 27.10.07, 12:27
      Poszukujemy zespołów, które chciałyby zaprezentować swoje dokonania w naszym
      eRadio uCiecha!!!

Jeśli nagrywacie swoją muzykę i chcielibyście żeby inni ją usłyszeli czekamy na
      Wasze zgłoszenia - eciechanow.pl.
    • Gość: phk1 Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.07, 15:02
      [phk1] jak bez Polityki oczywiście jesli można ;-)
      to zapytam sie czy są dwa portale ?

jeden CIECHANOW przez o
      a drugi CIECHANóW przez ó ?

Dwóch wrogich sobie PARTII
      jedna miejska ,a druga powiatowa ;-)?

• Gość: eciechanow PoNiEdZiAłEk 20:00 - wtorek 12:30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 10:12
      "Nie lubię poniedziałków" to audycja autorska Waldka Nowakowskiego. Podczas
      audycji usłyszeć będzie można ciekawa muzykę, często nigdzie indziej nie
      prezentowaną.

Tytuł programu zapożyczony został z filmu "Nie lubię poniedziałku" i stąd pomysł
      na cykl o polskich komediach. W pierwszym programie przypomnimy sobie wspomniany
      już "Nie lubię poniedziałku" a w kolejnych inne, mniej lub więcej znane komedie
      jak Rejs, Sexmisja, Jak rozpętałem druga wojnę światową i inne. Podczas każdej
      audycji konkursy z cennymi nagrodami! Zapraszamy w każdy poniedziałek o 20:00 a
      dla tych, którzy o tej porze nie będą mogli nas słuchać powtórka we wtorek o
      12:30! ZAPRASZAMY - www.radio.eCiechanow.pl
      • Gość: qklik Re: PoNiEdZiAłEk 20:00 - wtorek 12:30 IP: 213.199.253.* 29.10.07, 19:26
        Działa już chat, kto ma ochotę zajrzec ?
        • Gość: qklik Re: PoNiEdZiAłEk 20:00 - wtorek 12:30 IP: 213.199.253.* 29.10.07, 20:14
          A radyjko juz działa uciecha.eciechanow.pl
          • Gość: słuchacz nr 1 Re: PoNiEdZiAłEk 20:00 - wtorek 12:30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 20:48
            słuchacie radia uCiecha?? Nawet ok. To pierwsza audycja ale jak się rozkręci to
            widzę przyszłość dla radijka...
            no to zapuszczajcie Winamp ctrl + L i radiohost.pl:8270
            • Gość: słuchacz nr 1 Re: PoNiEdZiAłEk 20:00 - wtorek 12:30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 20:51
              ale błąd ....radyjka ...oczywiście :)
              Pozdrawiam
              • michalreszka Re: PoNiEdZiAłEk 20:00 - wtorek 12:30 30.10.07, 11:50
                DZIS TJ WE WTOREK 12:30 POWTORKA!!!
    • Gość: JB Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 15:19
      Ta wasza stronka tak naprawde lekko trąca tandetą. tak ją obserwuje
      od dluzszego czasu i tam prawie nic sie nie zmienia. Czy wy ja
      aktualizujecie raz w miesiacu???????????Chyba tak. Panie Michale
      jesli nadal bedziecie tak intensywnie nad nia pracowac to nie bedzie
      u was rózowo. Wylecicie z runku tak mi sie zdaje i tego wam zycze.
      • Gość: bywalec Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 23:11
        Chyba rzadko zaglądasz na stronę www.eciechanow.pl. Ja jestem stałym bywalcem i
        muszę przyznać, że dzieje się na tej stronce. Nowe artykuły, nowa pogoda,
        radyjko. Strona około miesiąca w sieci i cały czas się rozwija. Trochę osób też
        na nią wchodzi bo z tego co się orientuje to ma już PageRank 2. Chłopaki aby tak
        dalej.
      • bruum Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski 04.11.07, 11:34
        Wygląda na to że nie jesteś obiektywny drogi JB. Skoro życzysz portalowi
        eciechanow.pl "Wylecicie z rynku tak mi się zdaje i tego wam zycze" to znaczy,
        że jesteś związany z którymś z konkurencyjnych portali, na których nie dzieję
        się więcej niż na eciechanow.pl
        A eciechanow.pl jest jak do tej pory najlepszym portalem poswieconym naszemu
        miastu. szkoda ze w najlepszej domenie czyli ciechanow.pl od wielu lat nie
        dzieje sie zupelnie nic. A moze by tak polaczyc sily i powiazac ze soba
        eciechanow.pl z ciechanow.pl? Szkoda zeby domena sie marnowala.
    • marta.ciechanow Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski 04.11.07, 11:26
      Witam Cię Michale,
      moje gratulacje! Rewelacyjny portal, bardzo miło zostałam
      zaskoczona :). Zawiera najważniejsze informacje dla
      nasz "ciechanowiaków", oferty pracy, imprezy, repertuar kin itp.
      Super! Widzę, że rozwijasz się nie tylko jako fotograf, ale poprzez
      swoje działania promujesz nasze miasto.
      Pozdrawiam Marta
      • michalreszka Re: eCiechanów.pl - NoWy Portal Miejski 04.11.07, 12:45
        Dziekuje Marto, tylko nie wiem która :)
        Zapraszam dzis i jutro na audycje w www.radio.eciechanow.pl
    • michalreszka Nie lubię Poniedziałków - AwariA 06.11.07, 12:35
      Niestety wczoraj z przyczyn opisanych na stronie nie udało sie. Zapraszamy dziś
      0 20:00 lub jutro o 12:30 na powtórkę audycji radio.eciechanow.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka