Gość: Ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 11:51 " REBEL ANGELS TOUR vol.II " Termin: 9 XI.2007r. / piątek / - Kawiarnia Artystyczna CKiSz. Zagrają: Crionics, Deathbringer/ Białoruś /, Hate, Vedonist. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
outlaw33 Re: S'thrash'ydełko XX edycja 05.11.07, 11:21 suuuper....to już tylko 4 dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: S'thrash'ydełko XX edycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 15:04 spot reklamowy: pl.youtube.com/watch?v=hBRZz87hrfE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: S'thrash'ydełko XX edycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 15:05 teraz poprawny: pl.youtube.com/watch?v=hBRZz87hrfE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usc Re: S'thrash'ydełko XX edycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 09:22 Już tylko 2 dni... Crionics wystąpi w nieco innym składzie: na perkusji zamiast kontuzjowanego Darkside'a zagra Paweł z Lubelskiego SOULSNATCHER, a na basie pojawi się Heinrich z VESANIA, który zagrał już z Crionics niedawno zakończoną trasę po wschodzie. Zespół planuje zaprezentować nowy set koncertowy oraz, nietypowy - jak dla zespołu - cover. Odpowiedz Link Zgłoś
outlaw33 Re: S'thrash'ydełko XX edycja 07.11.07, 19:22 świetnie, że jednak zagrają! zapraszamy na koncert! Odpowiedz Link Zgłoś
qklik Re: S'thrash'ydełko XX edycja 12.11.07, 19:05 Byłem, słuchałem. Dobre twarde brzmienia. Troche mało ludzi, ale nie narzekajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
iratusadea Re: S'thrash'ydełko XX edycja 15.11.07, 09:40 ...dobry skład z przyjemności znów posłuchałam Crionics i Hate na żywca, chociaż słyszałam ich kilka miesięcy temu to zagrali jak zwykle niesamowicie...zło i zniszczenie heheh.... Szkoda tylko że koncert był po takiej tragedii jaka była smierć Vitka! Odpowiedz Link Zgłoś