qklik 14.11.07, 19:29 Jeden z załozycieli i filarów kabaretu Elita. Pisał wspaniałe teksty, fantastycznie je interpretował. Wielka, wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
outlaw33 Re: Zmarł Jan Kaczmarek 14.11.07, 20:00 dobry chłop z niego był, odszedł wspaniały artysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zmarł Jan Kaczmarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 20:08 Wspaniała postać! Nie zapomnę jak mnie rozweselał swoimi monologami w radiowej III w audycjach kabaretu "Elita" m.in. o czterech strunach świata w monologu na temat skrzypactwa. Było ich dwóch takich - Jeremi Przybora i On. Ludzie o genialnym poczuciu inteligentnego humoru. Szkoda, że już odeszli. Wielka szkoda. Właśnie ostatnio było mi Jego bardzo brak. Nie wiedziałem, że chorował. Niech Go Bóg przytuli do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: Zmarł Jan Kaczmarek 14.11.07, 20:20 [*] Ehh, pamiętam jak mój starszy brat zawsze słuchał "60 minut na godzinę" i "Powtórkę z rozrywki". Ja wtedy jako mały dzieciak, ze względu na warunki mieszkaniowe też słuchałem. Tacy "kabareciarze" zdarzają się raz na ..... miliony. Dobrze, że pozostały nagrania i będziemy mogli wspominać mistrza Jana. Odpowiedz Link Zgłoś