Dodaj do ulubionych

Gęsicki w Ciechanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 09:30
Jak wam się podobał wczorajszy występ? Chyba właśnie takich rzeczy bardzo nam w Ciechanowie brakuje
Obserwuj wątek
    • bruum Re: Gęsicki w Ciechanie 17.02.09, 10:12
      Mi się bardzo podobało i mam nadzieję, że stwierdzenie "takich rzeczy w
      Ciechanowie brakuje" będziemy mogli zmienić na Takich rzeczy w Ciechanowie
      BRAKOWAŁO.
      • Gość: kaja Re: Gęsicki w Ciechanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 11:10
        Klimatycznie i nastrojowo. Myślę, że ta muzyka pozwalają, na chwilę zatrzymać
        się, zastanowić, wyciszyć i znaleźć to co w codziennej życiowej pogoni gdzieś
        gubimy. Mam nadzieję, że takie spotkania będą odbywały się cyklicznie i że każdy
        znajdzie czas, żeby chociaż raz nacieszyć się delikatnością i wrażliwością jaką
        daje poezja śpiewana.
        • zarek35 Re: Gęsicki w Ciechanie 17.02.09, 21:39
          Czyżby Wojtek Gęsicki wrócił do cyklicznych koncertów jakie kiedyś miał w
          Bonie??? Byłoby wspaniale!
          • Gość: Dominika Re: Gęsicki w Ciechanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 10:26
            co miesiąc, gdzieś koło połowy Wojtek bedzie prezentował różnych bardów na scenie "Zaułek". W niedzielę w Nasielsku, w poniedziałek w Ciechanie, we wtorek w Przasnyszu. A czy to pociągnie - to tylko zależy od nas i od naszego zainteresowania piosenką z tekstem.
            • zarek35 Re: Gęsicki w Ciechanie 19.02.09, 22:08
              Szczerze mówiąc nic nie słyszałem o tym koncercie.. Nie wiem jak był on
              reklamowany, a chętnie bym się wybrał.. Ale to już nie ważne! Dajcie tu znać gdy
              będzie następny! Może uda się wskrzesić Wojtkowi cykl fajnych koncertów jakimi
              były te z lat 95-98 w Bonie. Dla mnie to były nie zapomniane koncerty..
              • Gość: info Re: Gęsicki w Ciechanie IP: *.xdsl.centertel.pl 23.02.09, 11:27
                Na stronie pubu ciechan jest info o występach
                www.pubciechan.pl/content/blogcategory/29/77/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka