Gość: Nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 22:41 Witam, Czy są gdzieś w naszym mieście bezpłatne porady prawne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ufff maj porady IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.09, 16:43 nigdy o czymś takim nie słyszałam. Wg mnie nie ma tu żadnej instytucji, tym bardziej kancelarii adwokackiej, która by udzielała bezpłatnie porad prawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko Re: porady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 06:20 I tu się mylisz - gdybyś więcej śledził media wiedziałbyś że akcja bezpłatnych porad prawnych była nagłaśniana od kilku dni - dwa tygodnie temu radcowie prawni a w sobotę adwokaci dyżurowali udzielając bezpłatnych porad prawnych. Sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: porady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 08:17 zgadza się, ale Ciechanów nie znajdował się na liście wymienionych miast biorących udział w tej akcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufff maj Re: porady IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 16:48 czyli jednak to ty się mylisz i jesteś niedoinformowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gore Re: porady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 06:58 wy jesteście niedoinformowani - Ciechanów był na takiej liście, można sprawdzić na stronie www.ora.wplocku.pl/aktualnosc_txt.php?plik=20090502_37.php. Odpowiedz Link Zgłoś