Gość: mariusz638 IP: 188.33.227.* 25.04.10, 13:32 Witam W maju wybieram się do Hagi , w internecie znalezłem firmę Opos- Trans z Elbląga www.opos-trans.pl czy ktoś zna te firmę? Nigdzie nie mogę znależć żadnej opini na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mejkell Re: Busy do Holandii IP: *.elblag.vectranet.pl 25.07.10, 18:50 Ja jezdze z nimi od roku, ceny maja w miare niskie, nawet podjada po ciebie pod wskazane miejsce, busy prawie nowe, jedzie sie wygodnie i szybko, mozna nawet poogladac filmy dvd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Busy do Holandii IP: *.232.255.13.anr.gov.pl.255.232.85.in-addr.arpa 26.05.11, 08:19 Ja jeżdżę z tą firmą do pracy. Co dzień z E-ga do Pruszcza- wynajmujemy busa na dojazdy zamiast PKP, jest szybciej i o czasie. Bardzo mili właściciele. Dobrzy kierowcy. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Busy do Holandii IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 18:56 dobra, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mratinik Re: Busy do Holandii 09.03.19, 22:46 Najlepsze busy do Holandii to europe-bus.pl Sprawdzone busy które obsługują południową i centralną Polskę w trybie door to door i zawiozą Was do pracy, rodziny lub po prostu na wakacje do Holandii Więcej na stronie Przewozy Polska Holandia - Europe-bus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monikapuszcz Re: Busy do Holandii 15.08.19, 20:31 Jak byś się jeszcze wybierał to polecam firmę rapibuss (rapibuss.pl). Profesjonalnie, super kierowcy i możliwość rabatów! Odpowiedz Link Zgłoś