Gość: Insect IP: *.stoginet.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 14:35 Ponieważ kompletnie nie znam Elbląga, to mam pytanie, czy z Dworca PKP można łatwo dojść na piechotkę na ulicę Czerniakowską ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: PYTANIE O DROGĘ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 21.06.04, 15:38 bardzo blisko jest 10-15 minut drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Re: PYTANIE O DROGĘ IP: *.stoginet.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 16:36 Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin_el A może chcesz wiedzieć jak dojść:D ?? 23.06.04, 09:36 Zatem wychodzisz z dworca PKP na wprost do ulicy Grunwaldzkiej (do torów tramwajowych), udajesz się w lewo (w kierunku McDonalda), mijasz tego McDonalda, przechodzisz przez skrzyzowanie z sygnalizacją świetlną, mijasz długą (z czerwonej cegły) hale pofabryczną (obecnie Market Elzam), dalej mijasz stację Statoil, przechodzisz jeszcze przez dwa skrzyżowania z sygnalizacją, tyle, że już na tym ostatnim (przed komedną policji) skręcasz w małą uliczkę w lewo. Idziesz tą uliczką jakieś 200 metrów (po drodze skręca ona 90 stopni w prawo), na końcu jej po lewej jest PWSZ Instytut Pedagogiczno Językowy (bo chyba tego szukasz). Do Dziekanatu (jak wejdziesz głównym wejściem) musisz kierować się na prawo, po czym drzwi też będą po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Dzięki, trafiłem ;) IP: *.stoginet.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 20:38 Nawet fajnie w tym Elblągu :D Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Dzięki, trafiłem ;) 25.06.04, 21:31 Czyste powietrze, przejrzysty uklad komunikacyjny, brak korkow no i ile zieleni... nic tylko zyc nie umierac! :P Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin_el Re: A skąd jesteś przybyszu? 26.06.04, 00:32 elblazanin_el napisał: > Jeśli można wiedzieć:D A ze Stogów:P :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect z Gdańska jestem :-) IP: *.stoginet.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 15:33 Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin_el Re: z Gdańska jestem :-) 29.06.04, 12:10 No wiem, wiem, widzę, że ze Stogów:P Odpowiedz Link Zgłoś