Dodaj do ulubionych

ABC Nieruchomości Bardzo niekompetenta agencja

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.13, 20:44
Pojechałem oglądać mieszkanie z właścicielem ABC. Spodobało mi się. Ztargowałem cenę do satysfakcjonującej mnie i zarezerwowałem mieszkanie ponieważ właścicielka nie miała kompletu dokumentów. Chciałem dać zadatek ale pan z agencji powiedział że nie trzeba i wszystkiego dopilnuje. Czekałem na dokumenty 3 tyg. Po 3 tyg umówiliśmy notariusza, a na dzień przed tranzakcją Pan z ABC dzwoni do mnie że znalazł się kupiec i daje więcej więc albo daje więcej albo nici z tranzakcji. Tak oto pan właściciel Abc dopilnował tranzakcji. Kicha
Obserwuj wątek
    • Gość: as BPN jeszczei bardziej niekompetenta agencj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 10:32
      BPN jeszcze do tego nie dotrzymuja umowy i oszukuja
    • yetti76 ABC nieruchomości Elbląg- bardzo dobra agencja 12.05.13, 16:44
      Korzystałem z usług agencji abc nieruchomości gdy sprzedawałem swoje mieszkanie. Jestem bardzo zadowolony, pełen profesjonalizm, i uzyskałem dzięki tej agencji bardzo dobrą cenę. Nie rozumiem niezadowolenia forumowicza, gdybym był na miejscu właściciela tamtej nieruchomości to też wybrałbym klienta, który daje więcej.
      • Gość: Piekarczyk Do yetti76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 08:49
        Nie masz racji kolego.
        Strony zawarły umowę i jak mówi stara łacińska maksyma "Pacta sunt servanda", czyli umów należy dotrzymywać.
        I nie ma tu znaczenia, że umowę zawarto w formie ustnej czy też pisemnej.
        Zachowanie pośrednika, jeśli opisana sytuacja miała miejsce w rzeczywistości, oceniam jako nieprzyzwoite .
      • kalina_b Re: ABC nieruchomości Elbląg- bardzo dobra agenc 20.12.13, 09:22
        Jeśli się chce sprzedać mieszkanie, to najlepiej pomaga w tym home stager. Zaufałam kiedyś p. Lidii Olszewskiej, która zamieniła moje mieszkanie za pomocą dodatkowych elementów i dekoracji w atrakcyjne lokum, a klienci sami dzwonili. Polecam korzystać z takiej formy "promocji", a sprzedaż jest szybka i zyskowa.
        • Gość: jo ho Re: ABC nieruchomości Elbląg- bardzo dobra agenc IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.14, 02:57
          pani Lidio prosimy o więcej autoreklamy :)
    • padam10 Re: ABC Nieruchomości Bardzo niekompetenta agencj 17.03.16, 14:34
      Polecam mieszkania z EKOBUDU www.ekobud.ostroda.pl/sprzedaz_mieszkan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka