Dodaj do ulubionych

Kebab Marmara - nie polecam

IP: *.elblag.vectranet.pl 26.08.13, 21:36
Witam

Jeśli ktoś nabrałby ochotę aby zjeść dobrego kebaba w Elblągu to na pewno nie na Garbary 11 czyli nie Marmara.
Obsługa może i miła ale jedzenie beznadziejne, zaserwowałam sobie kebaba Greckiego i okazało się to totalną porażką. Bez przypraw , bez smaku a mięso to nie wiadomo co, jakieś coś zmielone i nabite na ruszt do podgrzania.Dodatkowo nie są to kawałki mięsa jak zwykle jadałam w tego typu jadalniach tylko wióry cięte łopatką do sera. Jeszcze tak nie dobrego kebaba w życiu nie jadłam i szczerze nie polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Kebab Marmara - nie polecam IP: *.elblag.vectranet.pl 26.08.13, 23:07
      Zgadzam sie,no cóz w Elblągu kebab króluje i nawet jeśli będzie syfiący to i tak zjedzą bo to kebab.
      • sowietolog1 kebab; kwintesencja fastfoodowego syfu w Polandii 28.08.13, 15:08
        Kebab, a raczej to "coś", co w Polandii jest tym mianem określane, a czym zajadają się lemingi, jest przykładem najgorszego syfu fast-foodowego. Zarówno danie jako takie, jak i jego "potencjał" do oszustw.
        Po pierwsze, jak można nazywać nazwą turecko-arabskiej potrawy, co "przyrządzane" jest (hehe, a raczej "robione" jest) z najgorszego rodzaju wieprzowiny, a nie żywności halal, czyli wołowiny czy baraniny (jagnięciny)?
        Po drugie, jak można jest "coś", do czego używa się najgorszego rodzaju "bułki", po stokroć odgrzewane mięso, a dla ukrycia powyższego polewa się to zjełczanymi, majonezowymi sosami?

Czy wy nie macie wzroku, słuchu i węchu, nie wspominając o podniebieniu i kubkach smakowych?
        • Gość: Mia Re: kebab; kwintesencja fastfoodowego syfu w Pola IP: *.elblag.vectranet.pl 28.08.13, 22:45
          W Elblązkowie nie ma koneserów i znawców kebaba, najważniejsze by było czym d....e zapchac, wielka buła,lub chlebek a'la turecki ,fura surówek i jeszcze wiecej sosu(najlepiej czosnek lub majonez z butelki) bez tego nie ma żarcia. U nas myslą ,ze kebab w picie to kebab w tortilli hahaha nikt nie jadł prawdziwego kebaba w kieszonce (prawdziwa pita) ?
    • dioskorides prawdziwy kebab jest z mielonego 30.08.13, 14:02

krytyku kulinarny od siedmiu boleści
      to co dają w innych typu kawałki kurczaka z oryginalnym kebabem nie ma nic wspolnego
    • Gość: yjao Re: Kebab Marmara - nie polecam IP: *.snopoig.net 09.09.13, 22:17
      kupując Kebaba osiedlasz araba
    • Gość: Magda Re: Kebab Marmara - nie polecam IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.13, 09:32
      A my ze znajomymi jedliśmy i muszę powiedzieć ,ze kebab jest naprawdę pyszny, n te sosy, bułeczka najlepsza w mieście, a nie kapeć,chcesz greckiego to go dostajesz a nie wszystko wrzucone do bułki jak w Da vinci. A mięso krojone cienkim ostrzem to właśnie kebab, a kawałki mięsa z kurczaka to gyros- proponuje poczytać na ten temat, zanim zrobisz komuś anty reklame.
      Ja polecam kebab naprawdę pyszny warty polecenia
    • Gość: huba Re: Kebab Marmara - nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.13, 22:17
      A moim zdaniem pie...sz głupoty bo kebaby robią zajebiste
    • Gość: barbados Re: Kebab Marmara - nie polecam IP: *.146.64.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.16, 19:51
      Zatrułam się tam kebabem Mięso mi cos podpadało ale myślałam ze to może cielecina tak smierdzi ale prawda okazala się inna Wymioty i biegunka Nigdy więcej Odradzam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka