09.08.05, 09:50
To juz moj ostatni wpis na tym forum. Nie podoba mi sie to, ze w niejasnych
dla nas rozgrywkach moderatorem zostal wybrany Francuz. Do samego Francuza
nic nie mam - ale nie akceptuje tego, w jaki sposob to sie stalo, ze nagle o!
i moderator juz jest.

Nie bede juz sie pojawial na tym forum, bo teraz mam wrazenie, stanie sie ono
bardzo polityczne. Sorry Francuz, przy calej sympatii do Ciebie, to uwazam,
ze niedobrze sie stalo, ze moderuje forum osoba scisle zwiazana z polityka.
To forum nie powinno byc polityczne, a obawiam, ze takim sie stanie.

Wobec tego zegnam wszystkich, dziekuje osobom takim jak pR0SiAczek, matko,
rosa_el, alfik - te osoby duzo wniosly do tego forum.

p.s. jesli kiedykolwiek ktos mialby koniecznosc sie ze mna skontaktowac, to
prosze o kontakt przez mojego maila gazetowego,

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • francuz_el Re: Zegnam... 09.08.05, 17:56
      Nie rozumiem Twojego oburzenia i nagłego rozstania z Forum Elbląg. Mogę Tobie
      wszystko wyjaśnić, co i jak. Otóż żadne niejasne okoliczności nie miały miejsca.
      Dostałem 5.08. e-maila od jabbura, który spytał się mnie, czy zapoznałem się z
      najróżniejszymi regulaminem i faq forum (wszystkie znajdują się pod tym adresem:
      forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476439.html). Ja odpowiedziałem, że się
      zapoznałem i jestem gotowy do pełnienia takiej funkcji.

Administacja gazety.pl nie napisała, że wybór moderatora społecznego będzie
      jakimś demokratycznym wyborem. Zgłosiłem się, dostałem e-maila, zaakceptowałem
      propozycję i jestem. To wszystko.

Nagle dzisiaj, jak wróciłem od dziewczyny do Elbląga zastałem informację na
      forum, że jestem jego opiekunem. Jeszcze nie mam jednak z tego powodu żadnych
      soecjalnych przywilejów, znanych mi np.: z mojego Forum Tramwaje. Jeżeli chodzi
      o upolitycznienie forum, jest to zarzut moim zdaniem bezpodstawny, bo mogę sobie
      pisać praktycznie co chcę i kiedy chcę obojętnie czy jestem moderatorem czy nie.
      Nie mam zresztą zamiaru nic takiego robić. W każdym momencie możesz na mnie
      donieść do któregoś z adminów gazety.pl jak będę przekraczał swoje kompetencje.
      Nie martw się, nie zanosi się na to.

Jak chcesz zrezygnować z pisania na Forum Elbląg, to Twoja sprawa, przecież Cię
      nie zmuszę. Dziwi mnie jednak Twoje zachowanie.
    • Gość: Prusak Re: Zegnam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:38
      mrjulek przesadzasz, aż przykro patrzeć.
      I Francuz jest na miejscu i forum nie jest upolitycznione
      • mrjulek Re: Zegnam... 09.08.05, 18:49
        ok! faktycznie rano to zobaczylem i zareagowalem emocjonalnie;) - przepraszam
        za to.

Dzieki Francuz za wyjasnienia. Ja naprawde do Ciebie nic nie mam - poczciwy z
        Ciebie czlowiek, tylko wkurzylo mnie to, ze po kiego grzyba administratorzy
        oglaszaja wszem i wobec, ze bedziemy mogli miec jakis wplyw na wybor naszego
        moderatora, a potem nagla okazuje sie, ze juz zostal wybrany.

Mimo tego, co napisalem w poscie poczatkowym, bede sie pojawial. I przepraszam
        za fochy jak u malego dziecka:))
        pozdrawiam
        • mrjulek Re: Zegnam... 09.08.05, 18:53
          aha! jeszcze jedno: na swoje (marne) usprawiedliwienie mam to, ze od kilku dni
          zyje w ogromnym stresie i wszystko mnie wkurza. Od jednego podpisu zalezy teraz
          czy bede mogl dalej bawic sie w naukę czy nie. A to uwierzcie, cholernie
          stresuje, bo nie wiem kiedy (a potrzebowalbym do 6 wrzesnia) i czy w ogole
          dziekan mojego wydzialu pozwoli mi na przystapienie do egzaminu na studium
          doktoranckie. Czekam wiec na to i dlatego wszystko mnie irytuje:(((

pozdrawiam
      • Gość: pR0SiAczek Re: Zegnam... IP: *.gorzow.mm.pl 09.08.05, 21:44
        mrjulek nie twierdzi ze forum jest upolitycznione tylko jego moderator...
        • francuz_el Re: Zegnam... 09.08.05, 23:35
          A co to zmienia pROSiAczku?? Bo jakoś nie chwytam. Jakbym był jakiś inny, a ja
          tylko chcę w przyszłości mieć swój wkład w naprawianie świata :-) Organizacja
          jak organizacja...
          • Gość: pR0SiAczek Re: Zegnam... IP: *.gorzow.mm.pl 10.08.05, 08:28
            wlasnie tu sie roznimy. Ty uwazasz ze nic nie zmienia, ja uwazam ze wiele. np.
            jako czlonek pisu nie powinienes sie wypowiadac na jego temat, dwuznaczne tez
            moga byc wypowiedzi nt. innych ugrupowan. Naprawiac swiat mozna tez udzielajac
            sie w NGO albo innym spolecznym stowarzyszeniu :) Partia to nie organizacja -
            to ugrupowanie polityczne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka