Gość: sss IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 21:20 W centrum Ogrody. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 21:25 A ja wolałbym Pizza Hut. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Drugi McDonalds w Elblągu. 11.10.02, 21:36 Bardzo sie dziwie tym, ze w naszym pieknym miescie jest tylko jeden McDonald's... osobiscie nie przepadam za taka zywnoscia,ale wg mnie jest to stanowczo za malo. W centrum powinna byc Pizza Hut z KFC...a widzialbym to np. na koncu 1 Maja przy PZU,gdyz jest tam dosc duzy parking, przystanki tramwajowe, bliskosc pasazu, kina... tylko kto bedzie mial dosc pieniedzy aby taka Pizze Hut wybudowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 22:26 Pizza Hut mogłoby być na Św Ducha, tam stoją jeszcze wolne lokale dwupoziomowe. Albo może będzie w Plazie jak ją wkońcu kiedyś zaczną budować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubię pizzę Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 13:16 Napiszmy jakąs petycję do dyrekcji zarządzającej PH i KFC. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Drugi McDonalds w Elblągu. 12.10.02, 15:31 Ja juz sie ich wlasnie wczoraj zapytalem dlaczego u nas nie maja swoich restauracji...jeszcze nie odpowiedzieli,ale jak to zrobia to od razu o tym tu napisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny John Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 09:34 Też do nich wysłałem takie zapytanie ponad pół roku temu. Niestety nie otrzymałem żadnej odpowiedzi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny John Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 09:42 No cóż, wysłałem jeszcze raz moje petycje do Pizza Hut. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Drugi McDonalds w Elblągu. 13.10.02, 10:25 Po prostu trzeba zorganizowac akcje mailowa...Zasypiemy ich serwery listami o zbudowanie Pizzy Hut i KFC Tylko musimy jakis szablon wymyslic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tubylec Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 10:51 Mamy na św. Ducha takie piekne dwupoziomowe lokale wolne, moim zdaniem jest to bardzo odpowiednie miejsce na PH. Albo 1-Maja, chociaż tam nie ma na razie wolnego lokalu, ale tylko na razie:) Ewentualnie mogą wybudować swój budynek gdzieś w mieście, ale najlepiej jakby były dwa lokale jeden w centrum bądź na starówce, a drugi na północy miasta, może w Ogrodach (pizzerii jeszcze tam nie ma). Hehe, ale jestem zachłanny, ok, na razie to niech chociaż ten jeden lokal powstanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszka Pizza Hut IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 13:56 Temat to się raczej powinien na taki zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADS Re: Pizza Hut i KFC IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 15:24 Tylko niekoniecznie w jednym lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: 194.204.173.* 21.10.02, 11:42 jestem za PIZZA HUT lub TELEPIZZA, w takim miescie jak Elbląg przydał by się taki lokal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 09:54 W połowie listopada go otworzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 16:55 Troszeczkę jest przyduży w porównaniu z innymi restauracjami w Ogrodach (na działkach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 17:01 Poza tym czwarty w tym województwie, dwa są u nas, jeden w o... i jeden w Ostródzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Czy będzie to 200???????????????? IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 19:27 Może akurat nasz nowy McDonald będzie 200 w Polsce. 18.10. otworzono w Wawie 34 McDonalda (195 w kraju). 25 października otworzono pierwszą w Olszkuszu i dwunastą w łodzi (jednocześnie 196 i 197 w kraju). Jeszcze niech otworzą dwie:) i później naszego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Czy będzie to 200???????????????? 12.11.02, 17:02 Zobaczymy...polowa listopada sie zbliza...a naszego McDonalda jeszcze nie skonczyli, niech sie nie spiesza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Czy będzie to 200???????????????? IP: 24.83.56.* 12.11.02, 18:01 Moi DRODZY bez zlosliwosci-Powiedzmy,ze bedzie 200 i co dalej?.To wlasnie to,ze Polska traci kontrole nad SWOJA GOSPODARKA.Tego SMIECIA-ZYWNOSCIOWEGO,reszta swiata nie chce to sie pchaja do wsch.Europy.Jestem bylym mieszkancem Elblaga (czesto go odwiedzam).Marek-Canada. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Czy będzie to 200???????????????? 12.11.02, 18:28 Teraz to juz i tak sie niczego nie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Czy będzie to 200???????????????? 12.11.02, 19:02 Gość portalu: Marek napisał(a): > Moi DRODZY bez zlosliwosci-Powiedzmy,ze bedzie 200 i co dalej?.To wlasnie to,ze > > Polska traci kontrole nad SWOJA GOSPODARKA.Tego SMIECIA-ZYWNOSCIOWEGO,reszta > swiata nie chce to sie pchaja do wsch.Europy.Jestem bylym mieszkancem Elblaga > (czesto go odwiedzam).Marek-Canada. Ja osobiście chodzę do McDonalda dwa razy w roku, a tak to zawsze wybieram nasze świetne lokale. A przy nowym Mcdonaldzie w CH Ogrody mam też wybór. I na pewno wybierając czy mam kupić żarcie w McDonaldzie czy np. w "Cztery Pory Smaku" wybiorę ten nasz lokal. Więc nie jestem zagrożeniem dla naszej gospodarki. Ja nie mieszkam we wschodniej Europie:) Tylko w środkowej Marek:) Pewnie za dwa, trzy, cztery lata możemy spodziewać się następnego Mc, założę się, że na pewno taki będzie przy hipermarkecie na obwodnicy i choćby w Plazie Elbląg. Tego się nie da powstrzymać Marek, wolny rynek. lae każdy ma wybór i może wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Czy będzie to 200???????????????? 12.11.02, 19:04 P.S Poza tym Polacy nie są tacy tępi jak Amrerykanie i nie obżerają się tak w fastfoodach nonstop:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Niestety 198 13.11.02, 19:44 Spotkajmy się w drugiej restauracji McDonald's w Elblągu!!! Otwarcie 198. restauracji McDonald's w kraju! Kolejna restauracja McDonald's w Elblągu mieści się w Centrum Handlowym Ogrody przy ul. Płk. Dąbka 152. Personel nowego obiektu czeka na gości od godz. 9:00 w piątek, 15 listopada 2002 r. Restauracja czynna będzie od poniedziałku do soboty w godz. 9:00 - 21:00, a w niedziele w godz. 10:00 - 20:00. Nowy lokal McDonald's w Centrum Handlowym Ogrody znajduje się w tzw. 'food courcie' obok innych punktów gastronomicznych. Goście mają tam do dyspozycji kilkaset miejsc siedzących. W samej restauracji jest 7 stanowisk kasowych. Klienci zmotoryzowani mogą korzystać z parkingu znajdującego się przy centrum handlowym. Przygotowano kilkaset miejsc parkingowych Sprawną obsługę w nowej restauracji zapewnia starannie dobrany i wyszkolony, 30-osobowy personel kierowany przez 7 menadżerów. Oferta obejmuje pełną listę produktów dostępnych w sieci McDonald's w Polsce. McDonald's Polska rozpoczął działalność w 1992 roku, otwierając pierwszą restaurację w Warszawie. W chwili obecnej firma prowadzi w Polsce 197 restauracji, w których zatrudnionych jest około 10 000 osób. Suma inwestycji przekroczyła kwotę 600 milionów złotych. W roku 2002 firma obchodzi jubileusz 10-lecia działalności. Z WWW.MCDONALDS.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Niestety 198 IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 13.11.02, 21:05 czy to bedzie Mc Driv. tak jak pierwszy na Grunwaldzkiej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Niestety 198 13.11.02, 21:11 Gość portalu: zeta napisał(a): > czy to bedzie Mc Driv. tak jak pierwszy na Grunwaldzkiej ?? A mówi Tobie coś te zdanie? (z mojej poprzedniej wypowiedzi - czytaj uważniej:))))))))))) """""""Nowy lokal McDonald's w Centrum Handlowym Ogrody znajduje się w tzw. 'food courcie' obok innych punktów gastronomicznych.""""""""""" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Niestety 198 IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 13.11.02, 21:18 michal_el napisał: > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > czy to bedzie Mc Driv. tak jak pierwszy na Grunwaldzkiej ?? > > A mówi Tobie coś te zdanie? (z mojej poprzedniej wypowiedzi - czytaj > uważniej:))))))))))) > """""""Nowy lokal McDonald's w Centrum Handlowym Ogrody znajduje się w > tzw. 'food courcie' obok innych punktów gastronomicznych.""""""""""" ahaaa trocha zametu wprowadzily te ... nowe znaki zakazu co ich ochroniarze pilnuja :))) (no zadzialala wyobraznia) DNS Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Niestety 198 13.11.02, 21:19 Gość portalu: zeta napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > czy to bedzie Mc Driv. tak jak pierwszy na Grunwaldzkiej ?? > > > > A mówi Tobie coś te zdanie? (z mojej poprzedniej wypowiedzi - czytaj > > uważniej:))))))))))) > > """""""Nowy lokal McDonald's w Centrum Handlowym Ogrody znajduje się w > > tzw. 'food courcie' obok innych punktów gastronomicznych.""""""""""" > > ahaaa trocha zametu wprowadzily te ... nowe znaki zakazu co ich ochroniarze > pilnuja :))) (no zadzialala wyobraznia) DNS AAAAAAAAAAA....rozumiem, myślałeś, że przez Mc zmienili organizację ruchu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś