Dodaj do ulubionych

Drugi McDonalds w Elblągu.

IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 21:20
W centrum Ogrody.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 21:25
      A ja wolałbym Pizza Hut.
      • francuz_el Re: Drugi McDonalds w Elblągu. 11.10.02, 21:36
        Bardzo sie dziwie tym, ze w naszym pieknym miescie jest tylko jeden
        McDonald's... osobiscie nie przepadam za taka zywnoscia,ale wg mnie jest to
        stanowczo za malo. W centrum powinna byc Pizza Hut z KFC...a widzialbym to np.
        na koncu 1 Maja przy PZU,gdyz jest tam dosc duzy parking, przystanki
        tramwajowe, bliskosc pasazu, kina... tylko kto bedzie mial dosc pieniedzy aby
        taka Pizze Hut wybudowac...
        • Gość: As Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 22:26
          Pizza Hut mogłoby być na Św Ducha, tam stoją jeszcze wolne lokale
          dwupoziomowe. Albo może będzie w Plazie jak ją wkońcu kiedyś zaczną budować.
          • Gość: Lubię pizzę Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 13:16
            Napiszmy jakąs petycję do dyrekcji zarządzającej PH i KFC.
            • francuz_el Re: Drugi McDonalds w Elblągu. 12.10.02, 15:31
              Ja juz sie ich wlasnie wczoraj zapytalem dlaczego u nas nie maja swoich
              restauracji...jeszcze nie odpowiedzieli,ale jak to zrobia to od razu o tym tu
              napisze ;)
              • Gość: Smutny John Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 09:34
                Też do nich wysłałem takie zapytanie ponad pół roku temu. Niestety nie
                otrzymałem żadnej odpowiedzi:(
                • Gość: Smutny John Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 09:42
                  No cóż, wysłałem jeszcze raz moje petycje do Pizza Hut.
                  • francuz_el Re: Drugi McDonalds w Elblągu. 13.10.02, 10:25
                    Po prostu trzeba zorganizowac akcje mailowa...Zasypiemy ich serwery listami o
                    zbudowanie Pizzy Hut i KFC Tylko musimy jakis szablon wymyslic:)
                    • Gość: Tubylec Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 10:51
                      Mamy na św. Ducha takie piekne dwupoziomowe lokale wolne, moim zdaniem jest to
                      bardzo odpowiednie miejsce na PH. Albo 1-Maja, chociaż tam nie ma na razie
                      wolnego lokalu, ale tylko na razie:) Ewentualnie mogą wybudować swój budynek
                      gdzieś w mieście, ale najlepiej jakby były dwa lokale jeden w centrum bądź na
                      starówce, a drugi na północy miasta, może w Ogrodach (pizzerii jeszcze tam nie
                      ma). Hehe, ale jestem zachłanny, ok, na razie to niech chociaż ten jeden lokal
                      powstanie:)
                      • Gość: Puszka Pizza Hut IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 13:56
                        Temat to się raczej powinien na taki zmienić.
                        • francuz_el Pizza Hut i KFC 13.10.02, 14:37
                          Tak powinno byc ;)
                          • Gość: ADS Re: Pizza Hut i KFC IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 15:24
                            Tylko niekoniecznie w jednym lokalu.
      • Gość: FX Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: 194.204.173.* 21.10.02, 11:42
        jestem za PIZZA HUT lub TELEPIZZA, w takim miescie jak Elbląg przydał by się
        taki lokal
    • Gość: ddd Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 09:54
      W połowie listopada go otworzą.
    • Gość: Michał Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 16:55
      Troszeczkę jest przyduży w porównaniu z innymi restauracjami w Ogrodach (na
      działkach).
    • Gość: Michał Re: Drugi McDonalds w Elblągu. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 17:01
      Poza tym czwarty w tym województwie, dwa są u nas, jeden w o... i jeden w
      Ostródzie.
    • Gość: michal_el Czy będzie to 200???????????????? IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 19:27
      Może akurat nasz nowy McDonald będzie 200 w Polsce. 18.10. otworzono w Wawie
      34 McDonalda (195 w kraju). 25 października otworzono pierwszą w Olszkuszu i
      dwunastą w łodzi (jednocześnie 196 i 197 w kraju). Jeszcze niech otworzą
      dwie:) i później naszego:))))
      • francuz_el Re: Czy będzie to 200???????????????? 12.11.02, 17:02
        Zobaczymy...polowa listopada sie zbliza...a naszego McDonalda jeszcze nie
        skonczyli, niech sie nie spiesza :)
      • Gość: Marek Re: Czy będzie to 200???????????????? IP: 24.83.56.* 12.11.02, 18:01
        Moi DRODZY bez zlosliwosci-Powiedzmy,ze bedzie 200 i co dalej?.To wlasnie to,ze
        Polska traci kontrole nad SWOJA GOSPODARKA.Tego SMIECIA-ZYWNOSCIOWEGO,reszta
        swiata nie chce to sie pchaja do wsch.Europy.Jestem bylym mieszkancem Elblaga
        (czesto go odwiedzam).Marek-Canada.
        • francuz_el Re: Czy będzie to 200???????????????? 12.11.02, 18:28
          Teraz to juz i tak sie niczego nie zmieni...
        • michal_el Re: Czy będzie to 200???????????????? 12.11.02, 19:02
          Gość portalu: Marek napisał(a):

> Moi DRODZY bez zlosliwosci-Powiedzmy,ze bedzie 200 i co dalej?.To wlasnie
          to,ze
          >
          > Polska traci kontrole nad SWOJA GOSPODARKA.Tego SMIECIA-ZYWNOSCIOWEGO,reszta
          > swiata nie chce to sie pchaja do wsch.Europy.Jestem bylym mieszkancem Elblaga
          > (czesto go odwiedzam).Marek-Canada.

Ja osobiście chodzę do McDonalda dwa razy w roku, a tak to zawsze wybieram
          nasze świetne lokale. A przy nowym Mcdonaldzie w CH Ogrody mam też wybór. I na
          pewno wybierając czy mam kupić żarcie w McDonaldzie czy np. w "Cztery Pory
          Smaku" wybiorę ten nasz lokal. Więc nie jestem zagrożeniem dla naszej
          gospodarki.
          Ja nie mieszkam we wschodniej Europie:) Tylko w środkowej Marek:)

Pewnie za dwa, trzy, cztery lata możemy spodziewać się następnego Mc, założę
          się, że na pewno taki będzie przy hipermarkecie na obwodnicy i choćby w Plazie
          Elbląg. Tego się nie da powstrzymać Marek, wolny rynek. lae każdy ma wybór i
          może wybierać.
        • michal_el Re: Czy będzie to 200???????????????? 12.11.02, 19:04
          P.S Poza tym Polacy nie są tacy tępi jak Amrerykanie i nie obżerają się tak w
          fastfoodach nonstop:)
    • michal_el Niestety 198 13.11.02, 19:44
      Spotkajmy się w drugiej restauracji McDonald's w Elblągu!!!
      Otwarcie 198. restauracji McDonald's w kraju!

Kolejna restauracja McDonald's w Elblągu mieści się w Centrum Handlowym Ogrody
      przy ul. Płk. Dąbka 152. Personel nowego obiektu czeka na gości od godz. 9:00
      w piątek, 15 listopada 2002 r. Restauracja czynna będzie od poniedziałku do
      soboty w godz. 9:00 - 21:00, a w niedziele w godz. 10:00 - 20:00.

Nowy lokal McDonald's w Centrum Handlowym Ogrody znajduje się w tzw. 'food
      courcie' obok innych punktów gastronomicznych. Goście mają tam do dyspozycji
      kilkaset miejsc siedzących. W samej restauracji jest 7 stanowisk kasowych.
      Klienci zmotoryzowani mogą korzystać z parkingu znajdującego się przy centrum
      handlowym. Przygotowano kilkaset miejsc parkingowych
      Sprawną obsługę w nowej restauracji zapewnia starannie dobrany i wyszkolony,
      30-osobowy personel kierowany przez 7 menadżerów. Oferta obejmuje pełną listę
      produktów dostępnych w sieci McDonald's w Polsce.

McDonald's Polska rozpoczął działalność w 1992 roku, otwierając pierwszą
      restaurację w Warszawie. W chwili obecnej firma prowadzi w Polsce 197
      restauracji, w których zatrudnionych jest około 10 000 osób. Suma inwestycji
      przekroczyła kwotę 600 milionów złotych. W roku 2002 firma obchodzi jubileusz
      10-lecia działalności.

Z WWW.MCDONALDS.PL
      • Gość: zeta Re: Niestety 198 IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 13.11.02, 21:05
        czy to bedzie Mc Driv. tak jak pierwszy na Grunwaldzkiej ??
        • michal_el Re: Niestety 198 13.11.02, 21:11
          Gość portalu: zeta napisał(a):

> czy to bedzie Mc Driv. tak jak pierwszy na Grunwaldzkiej ??

A mówi Tobie coś te zdanie? (z mojej poprzedniej wypowiedzi - czytaj
          uważniej:)))))))))))
          """""""Nowy lokal McDonald's w Centrum Handlowym Ogrody znajduje się w
          tzw. 'food courcie' obok innych punktów gastronomicznych."""""""""""
          • Gość: zeta Re: Niestety 198 IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 13.11.02, 21:18
            michal_el napisał:

> Gość portalu: zeta napisał(a):
            >
            > > czy to bedzie Mc Driv. tak jak pierwszy na Grunwaldzkiej ??
            >
            > A mówi Tobie coś te zdanie? (z mojej poprzedniej wypowiedzi - czytaj
            > uważniej:)))))))))))
            > """""""Nowy lokal McDonald's w Centrum Handlowym Ogrody znajduje się w
            > tzw. 'food courcie' obok innych punktów gastronomicznych."""""""""""

ahaaa trocha zametu wprowadzily te ... nowe znaki zakazu co ich ochroniarze
            pilnuja :))) (no zadzialala wyobraznia) DNS
            • michal_el Re: Niestety 198 13.11.02, 21:19
              Gość portalu: zeta napisał(a):

> michal_el napisał:
              >
              > > Gość portalu: zeta napisał(a):
              > >
              > > > czy to bedzie Mc Driv. tak jak pierwszy na Grunwaldzkiej ??
              > >
              > > A mówi Tobie coś te zdanie? (z mojej poprzedniej wypowiedzi - czytaj
              > > uważniej:)))))))))))
              > > """""""Nowy lokal McDonald's w Centrum Handlowym Ogrody znajduje się w
              > > tzw. 'food courcie' obok innych punktów gastronomicznych."""""""""""
              >
              > ahaaa trocha zametu wprowadzily te ... nowe znaki zakazu co ich ochroniarze
              > pilnuja :))) (no zadzialala wyobraznia) DNS

AAAAAAAAAAA....rozumiem, myślałeś, że przez Mc zmienili organizację ruchu:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka