Gość: colo IP: 195.117.14.* 21.11.02, 11:41 Mam dylemat. Ciekawy jestem Michał, ile godzin dziennie spędzesz w internecie? Twoje wpisy pojawiają się dosyć często. Skąd bierzesz na to czas i czy nie szkoda Twoich oczu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: Michal_el 21.11.02, 11:49 Gość portalu: colo napisał(a): > Mam dylemat. Ciekawy jestem Michał, ile godzin dziennie spędzesz w > internecie? Twoje wpisy pojawiają się dosyć często. Skąd bierzesz na to czas > i czy nie szkoda Twoich oczu? Ta naprawdę nie ma mnie aż tak często jak to niektórzy myślą. Moje oczy- cóż taki będę miał zawód więc jestem skazany na patrzenie w monitor przez całe życie, poza tym posiadam specjalne okulary do pracy przy kompie, więc wada wzroku mi nie grozi. Czas- po prostu dzisaj np nigdzie nie wychodzę i zaraz przyjdzie do mnie kolega i będę go uczył matmy,a mędzyczasie będę obserwował forum, więc dzisiaj prawdopodobnie będę cały dzień:))) Ale wczoraj byłem tylko rano i dopiero wieczorem. we wtorek byłem gdzieś o 12-13, a później dopiero wieczorem, w poniedziałek to tylko późnym wieczorem byłem. Niech nikt nie myśli, że cały czas spędzam na forum. Są takie dni jak dziś, ale są takie kiedy dopiero wieczorem jestem:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colo Re: Michal_el IP: 195.117.14.* 21.11.02, 12:01 Dzięki za info. Ja muszę przyznać, że przy kompie siedzę tylko w pracy. W domu nie zasiadam już, bo mam dość monitora. A poza tym komputer sprawił, że już teraz troszkę słabiej widzę z daleka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Michal_el 21.11.02, 12:14 Gość portalu: colo napisał(a): > Dzięki za info. Ja muszę przyznać, że przy kompie siedzę tylko w pracy. W domu > nie zasiadam już, bo mam dość monitora. A poza tym komputer sprawił, że już > teraz troszkę słabiej widzę z daleka. Pozdrawiam Ciekaw jestem jak to będzie z moim wzrokiem za 80 lat:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colo Re: Michal_el IP: 195.117.14.* 21.11.02, 12:20 Myślę, że po pierwsze nie dożyjesz tak sędziwego wieku, a jeśli nawet, czego Ci życzę szczerze, to może być różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Michal_el 21.11.02, 12:23 Gość portalu: colo napisał(a): > Myślę, że po pierwsze nie dożyjesz tak sędziwego wieku, a jeśli nawet, czego Ci > > życzę szczerze, to może być różnie. Dozyję 120 lat:))))) Wtedy to już nabiję 1000000000000 wątków:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Michal_el 21.11.02, 19:40 Jest na to rozwiazanie... kupcie sobie monitor LCD :) Mozna sie caly dzien gapic i nie bedziecie miec zmeczonych oczu... po prostu brak promieniowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Michal_el 21.11.02, 19:46 francuz_el napisał: > Jest na to rozwiazanie... kupcie sobie monitor LCD :) Mozna sie caly dzien > gapic i nie bedziecie miec zmeczonych oczu... po prostu brak promieniowania :) Właśnie czekam tylko żeby kogoś pozwać bo zbieram pieniadze na sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Michal_el IP: *.24-151.libero.it 21.11.02, 21:51 francuz_el napisał: > Jest na to rozwiazanie... kupcie sobie monitor LCD :) Mozna sie caly dzien > gapic i nie bedziecie miec zmeczonych oczu... po prostu brak promieniowania :) potwierdzam. niestety, jest jeden minus: jeden argument mniej, by wczesniej wstac od kompa!:-( Odpowiedz Link Zgłoś