Dodaj do ulubionych

Cenzura na forum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 14:25
Nie dawno jak wczoraj widziałem wątek przedstawiający Generallo, gdzie on
jest?
Czy to byl post łamiący regulamin? Jeśli tak jaki to jest punkt?

Obserwuj wątek
    • generallo możesz podać tytuł postu? 16.04.06, 15:09
      bo jakoś ja nie zauważyłem,
      aby któryś z postów,
      mojego autorstwa zniknął :)
      • mrjulek Re: możesz podać tytuł postu? 16.04.06, 15:33
        Oj Generallo, Generallo - toz to nie chodzi o Twoj post, ale post o Tobie.
        Wczoraj wieczorem pojawily sie az 3 watki identyfikujace Generalla, a ja
        zasugerowalem ich usuniecie, bo to bylo chamskie: podawanie stronki prywatnej
        Generalla, Jego ogloszen na roznych portalach itp.
        • generallo Tyle że... 16.04.06, 16:33
          mnie wczoraj wieczorem nie było w sieci,
          więc i na forumm nie byłem,
          czyli ktoś się pod moją osobę podszył,
          i jako gość generallo
          pisał te bzdury :)
          szkoda że są takie osoby :(
          • Gość: Sledczy [...] IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.06, 16:49
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • generallo I co z tego gnoju !!! 16.04.06, 18:25
              nawet nie masz odwagi się podpisać swoim nickiem,
              tylko ukrywasz się pod określeniem gość
              a fotki są moje i mogę je dawać gdzie mi się podoba,
              a tobie nic do tego !!!
              to pewnie ty dałeś wczoraj te niby moje 3 obraźliwe posty,
              bo tylko taki burak może się tak zachowywać :(
              • Gość: Sledczy Re: I co z tego gnoju !!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.06, 20:13
                przedewszystkim naucz sie kultury

po drugie nie ma swojego nicku na tym forum.
                • Gość: Sledczy Re: I co z tego gnoju !!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.06, 20:14
                  poza tym nie mam nic do twoich fotek, nie wiem jak gosc ktory ma tyle lat ma
                  problemy z rozumieniem pisanego tekstu
                  • Gość: Sledczy Wiec jak to jest Toruń czy Elbląg Generallo? IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.06, 20:45
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=29806505&a=36865488
                    • francuz_el Re: Wiec jak to jest Toruń czy Elbląg Generallo? 16.04.06, 20:57
                      Szczerze mówiąc nie zauważyłem żadnych wątków. Widocznie łamały regulamin i
                      któryś z adminów gazety.pl musiał je wykasować. Mi nic do tej sprawy. Niewiele
                      mnie obchodzi, kto kim jest w życiu prywatnym i co robi.
                      • Gość: Michał Re: Wiec jak to jest Toruń czy Elbląg Generallo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:41
                        Jestem ciekawy od kiedy zamieszczanie jakiegos linku jest NIELEGALNE?
                        • Gość: Michał Pytanie do adminów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:55
                          Drugie moje pytanie będzie takie. Czy na forum są równi i równiejsi? I czy
                          jesli post jest zgodny z prawem i regulaminem a ktoś ma znajomości u jakiegoś
                          pseudo admina (inaczej takiej osoby usuwajacej post bez przyczyny nazwac nie
                          można) to może porposić go o usunięcie każdego postu?
                          • francuz_el Re: Pytanie do adminów 17.04.06, 12:19
                            Powtarzam jeszcze raz, na Forum gazeta.pl jest wielu adminów i jeżeli coś znika,
                            to nie oznacza to, że zrobiłem to akurat ja. Generallo nie jest moim znajomym,
                            nigdy nie był i pewnie nie będzie, co można wywnioskować wchodząc tylko w parę
                            wątków. W całej tej sprawie komentarz jest zbędny, a doszukiwanie się
                            jakichkolwiek powiązań itp. bezcelowe.
                            • Gość: Michał Re: Pytanie do adminów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:36
                              Francuz czy ja gdzieś napisałem że chodzi o Ciebie? Mi wystarczy raz
                              powiedzieć:) Nie było tam żadnego podtekstu, życie forum znam:D Więc się nie
                              denerwuj:D
                              • francuz_el Re: Pytanie do adminów 17.04.06, 16:27
                                Ja się nie denerwuję, bo mnie ciężko jest zdenerwować tak w ogóle, a już w
                                wirtualnej rzeczywistości szczególnie ;-) Już się nie odzywam ;-P
                        • Gość: LOL O ujawnianiu danych osobowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 00:00
                          forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476438.html
                          • Gość: Do LOLA Re: O ujawnianiu danych osobowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:36
                            To nie jest ujawnianie danych osobowych!!
                            • Gość: Michał Do Lola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:40
                              czy jak np. dam link do strony www jakiegoś aktora, gdzie jest jego
                              własnoręcznie wypisany opis o nim, co lubi itd..to też będzie ujawnienie danych
                              osobowych? Bo jak na razie to jest to samo:D
                              • Gość: Michał Do generallo i wszystkich :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:45
                                Moim zdaniem jesli ktos zamieszcza gdzies dane o sobie w Internecie (co lubi,
                                kogo szuka:)..itd) to sam godzi sie na pokazanie tych wiadomości całemu światu.
                                Wklejenie linka na forum nie jest zatem NIELEGALNE!
                                Nadal brak wyjaśnienia admina (przypomnę to nie Francuz:) )
                                • the_jazz Re: Do generallo i wszystkich :) 17.04.06, 22:08
                                  popieram w 100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka