Gość: Michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 14:25 Nie dawno jak wczoraj widziałem wątek przedstawiający Generallo, gdzie on jest? Czy to byl post łamiący regulamin? Jeśli tak jaki to jest punkt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
generallo możesz podać tytuł postu? 16.04.06, 15:09 bo jakoś ja nie zauważyłem, aby któryś z postów, mojego autorstwa zniknął :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrjulek Re: możesz podać tytuł postu? 16.04.06, 15:33 Oj Generallo, Generallo - toz to nie chodzi o Twoj post, ale post o Tobie. Wczoraj wieczorem pojawily sie az 3 watki identyfikujace Generalla, a ja zasugerowalem ich usuniecie, bo to bylo chamskie: podawanie stronki prywatnej Generalla, Jego ogloszen na roznych portalach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Tyle że... 16.04.06, 16:33 mnie wczoraj wieczorem nie było w sieci, więc i na forumm nie byłem, czyli ktoś się pod moją osobę podszył, i jako gość generallo pisał te bzdury :) szkoda że są takie osoby :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sledczy [...] IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.06, 16:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo I co z tego gnoju !!! 16.04.06, 18:25 nawet nie masz odwagi się podpisać swoim nickiem, tylko ukrywasz się pod określeniem gość a fotki są moje i mogę je dawać gdzie mi się podoba, a tobie nic do tego !!! to pewnie ty dałeś wczoraj te niby moje 3 obraźliwe posty, bo tylko taki burak może się tak zachowywać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sledczy Re: I co z tego gnoju !!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.06, 20:13 przedewszystkim naucz sie kultury po drugie nie ma swojego nicku na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sledczy Re: I co z tego gnoju !!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.06, 20:14 poza tym nie mam nic do twoich fotek, nie wiem jak gosc ktory ma tyle lat ma problemy z rozumieniem pisanego tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sledczy Wiec jak to jest Toruń czy Elbląg Generallo? IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.04.06, 20:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=29806505&a=36865488 Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Wiec jak to jest Toruń czy Elbląg Generallo? 16.04.06, 20:57 Szczerze mówiąc nie zauważyłem żadnych wątków. Widocznie łamały regulamin i któryś z adminów gazety.pl musiał je wykasować. Mi nic do tej sprawy. Niewiele mnie obchodzi, kto kim jest w życiu prywatnym i co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Wiec jak to jest Toruń czy Elbląg Generallo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:41 Jestem ciekawy od kiedy zamieszczanie jakiegos linku jest NIELEGALNE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Pytanie do adminów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:55 Drugie moje pytanie będzie takie. Czy na forum są równi i równiejsi? I czy jesli post jest zgodny z prawem i regulaminem a ktoś ma znajomości u jakiegoś pseudo admina (inaczej takiej osoby usuwajacej post bez przyczyny nazwac nie można) to może porposić go o usunięcie każdego postu? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Pytanie do adminów 17.04.06, 12:19 Powtarzam jeszcze raz, na Forum gazeta.pl jest wielu adminów i jeżeli coś znika, to nie oznacza to, że zrobiłem to akurat ja. Generallo nie jest moim znajomym, nigdy nie był i pewnie nie będzie, co można wywnioskować wchodząc tylko w parę wątków. W całej tej sprawie komentarz jest zbędny, a doszukiwanie się jakichkolwiek powiązań itp. bezcelowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Pytanie do adminów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:36 Francuz czy ja gdzieś napisałem że chodzi o Ciebie? Mi wystarczy raz powiedzieć:) Nie było tam żadnego podtekstu, życie forum znam:D Więc się nie denerwuj:D Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Pytanie do adminów 17.04.06, 16:27 Ja się nie denerwuję, bo mnie ciężko jest zdenerwować tak w ogóle, a już w wirtualnej rzeczywistości szczególnie ;-) Już się nie odzywam ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL O ujawnianiu danych osobowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 00:00 forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476438.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do LOLA Re: O ujawnianiu danych osobowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:36 To nie jest ujawnianie danych osobowych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Do Lola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:40 czy jak np. dam link do strony www jakiegoś aktora, gdzie jest jego własnoręcznie wypisany opis o nim, co lubi itd..to też będzie ujawnienie danych osobowych? Bo jak na razie to jest to samo:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Do generallo i wszystkich :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:45 Moim zdaniem jesli ktos zamieszcza gdzies dane o sobie w Internecie (co lubi, kogo szuka:)..itd) to sam godzi sie na pokazanie tych wiadomości całemu światu. Wklejenie linka na forum nie jest zatem NIELEGALNE! Nadal brak wyjaśnienia admina (przypomnę to nie Francuz:) ) Odpowiedz Link Zgłoś