michal_el 03.02.03, 17:30 Nowy sieciowy bar w naszym grodzie - po raz pierwszy nie w mieście wojewódzkim. Jest na ulicy 1 Maja. Bar jest dotowany dlatego ma niższe ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: GREEN WAY - bar wegetariański 03.02.03, 17:35 Poprawka: nie jest to pierwszy bar, w mieście nie wojewódzkim:) Te media to źle informują. www.greenway.pl Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: GREEN WAY - bar wegetariański 04.02.03, 17:35 Ja akurat nie przepadam za wegetarianskimi posilkami, ale na pewno zobacze tego "zielonego McDonalda" :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: GREEN WAY - bar wegetariański 04.02.03, 20:00 Zauważyłem Francuz, że tylko my rozbijamy takie tematy na forum, czasem jeśli rozmowa się trochę rozwinie to ktoś się dołącza, ale tylko gdy my rozwiniemy leciutko temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: GREEN WAY - bar wegetariański IP: *.gabo.pl 04.02.03, 22:36 jadl ktos tam? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: GREEN WAY - bar wegetariański 04.02.03, 22:40 Jeszcze nie, ale mam zamiar się tam wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: GREEN WAY - bar wegetariański 05.02.03, 23:17 Jutro ide to zobaczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: GREEN WAY - bar wegetariański 05.02.03, 23:20 Widzisz jak ty masz dobrze, ferie i wogóle, a ja siedzę w domu i tylko się uczę, wkońcu sesja:) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: GREEN WAY - bar wegetariański 07.02.03, 22:13 Ferie, ferie i po feriach... w poniedzialek znowu wracam :( Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: GREEN WAY - bar wegetariański 07.02.03, 21:02 Dobrze wiedzieć że wegetariańskie jedzonko jest bardziej popularne niz kilkalat temu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin Re: GREEN WAY - bar wegetariański 20.02.03, 21:39 Jescze nie miałem okazji tam być, ale z pewnością musze zobaczyć co daję w wegetariańskim McDonaldzie. Odpowiedz Link Zgłoś