student_el 31.03.03, 21:33 Co tak ostatnio Ciebie mało na forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francuz_el Re: DO FRANCUZA 02.04.03, 09:19 Duzo spraw mi wypadlo i nie mialem czasu wejsc na forum... ale dzis wieczorem i jutro po poludniu wszystkie zaleglosci postaram sie nadrobic :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: DO FRANCUZA 02.04.03, 15:55 Bez komentarza... Lepiej opusc to forum, zaslugujesz na swoj nick jak nikt inny... szkoda mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: DO FRANCUZA 02.04.03, 22:32 Hehe, wkurzyłeś Francuza dziecko, nawet ciebie napisałe w małej litery. Więcej wyrozumiałości Franucz:) Chłopak sobie żartował. Co zrobić on już taki jest, a jak odwiedzi czasem to mozna się pośmiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: DO FRANCUZA 04.04.03, 14:06 Odpowiedzialem stosownie do jego wypowiedzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: DO FRANCUZA IP: *.umcs.lublin.pl 04.04.03, 17:44 jesteś na forum, ale się nie ujawniasz, dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: DO FRANCUZA 05.04.03, 11:28 A jak mam sie ujawnic?? Przeciez chyba widac jak pisze nowe posty... jak chcesz moge Tobie zostawiac wiadomosci na gg :) "Aniu, wlasnie wchodze na forum:)" :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: DO FRANCUZA IP: *.umcs.lublin.pl 07.04.03, 08:42 dobre, ale dziękuję...nie używam tego adresu Odpowiedz Link Zgłoś