Gość: beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=52023971 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elbinger Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:30 Daj sobie spokój Beato. Nie szarp sobie nerwów takimi ludźmi. Sami sobie z nim damy radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:50 Mała prowokacja przygotowana przez głupkowatych elblombmgów? Słabo wam to wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:53 Warmiacy i Mazurowie - wracajcie na swoje forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 15:27 Małpoludy i matoły zostańcie na swoim forum i nie rozłaźcie się po innych forach, do których nie dorośliście. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Przeprosiny z REMa 12.11.06, 16:17 Niektórzy nigdy nie dorosną :( Więc po co marnować na nich swoje nerwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 16:21 Właśnie beatko. Jeśli jeszcze możesz to rośnij :) W zasadzie każdy kto może niech rośnie. Jakkolwiek potrafi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Przeprosiny z REMa 12.11.06, 18:22 Gość portalu: Hela napisał(a): > Właśnie beatko. Jeśli jeszcze możesz to rośnij :) W zasadzie każdy kto może > niech rośnie. Jakkolwiek potrafi :)) Mnie chodziło o rem-a a nie Beatkę, która już dawno dorosła, w przeciwieństwie fo rem-a. On jeszcze bawi się w wojnę, niczym dzieci w przedszkolu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:38 Z tego, co zauważyłam, to przede wszystkim Ty generallo bawisz się w wojnę. Nie dość, że nie dorosłeś, to jeszcze masz poważne problemy z własną płciowością :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Przeprosiny z REMa IP: *.elb.vectranet.pl 12.11.06, 20:18 Jeden z olsztyniakow nabijal sie (tak dokladnie zartowal sobie) z wczorajszej smerci elblaskiego - polskiego zolnierza. Co za "szkielety ludzi" mieszaja w Olsztynie? P.S. wg mnie tym powinna zajac sie prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:41 Zniesmaczony - jeśli ktoś wczoraj żartował sobie ze śmierci polskiego żołnierza to nie dlatego, że mieszka w Olsztynie tylko dlatego, że jest głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Przeprosiny z REMa IP: *.elb.vectranet.pl 12.11.06, 20:49 Byl to koles z olsztyna podpisujacy sie albo rem albo 999s (nie pamietam dokladnie). Ja rozumiem nasze wasnie, ale to jest smierc Polaka, meza i ojca. Ten czlowiek, przesmiewca jest podlym "czlowiekiem". Wiem, ze tacy sa i to Polsce, tylko dlaczego rodza sie tacy wlasnie w Olsztynie, ktory chce byc stolica kulturalna regionu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:04 Zniesmaczony - rozumiem Twoje oburzenie ale po pierwsze jeśli oskarżasz kogoś to nie wymieniaj dwóch autorów jednej wypowiedzi tylko wskaż jedną właściwą. Po drugie - w Olsztynie jest dużo mądrych i światłych ludzi tak samo jak w Elblągu jest sporo głupich i ciemnych. Wszelkie generaliaowanie - jak sam widzisz wkurza i wywołuje niepotrzebne dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:06 Jeśli nie pamiętsz kto, to po co wypisujesz? Najpierw sobie PRZYPOMNIJ a potem oskarżaj... Kolejna sprawa to fakt że 999s nie naśmiewał się. Można to łatwo sprawdzić.Wystarczy przeczytać. Szukasz pretekstu do opluwania? Znajdź go bliżej siebie... Aha i nie podpisuj się najpierw jako "ksiądz adam" potem jako "Gość" potem "Prezydent"itd... Bo to świadczy że jesteś jedną chodzącą INTRYGĄ. Polityku za 3 grosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Przeprosiny z REMa IP: *.elb.vectranet.pl 12.11.06, 21:31 "Osobiście znałam pana Tomka był bardzo miłym człowiekiem i tak jak napisał pan Frankowski zawsze uśmiechniętym. Zapamiętam go z ostatniego z nim spotkania w czasie lata tuż przed wyjazdem do Iraku. Pod uśmiechem ukryty był jakiś smutek, był wtedy z rodziną i pewnie przeżywał, że za parę dni już będzie daleko od nich. Nie wiedział jeszcze, że na zawsze. Cześć jego pamięci!!! Kondolencje dla rodziny." Kto z przesmiewcow i szydercow olsztyniakow bedzie w mial teraz honor spojrzec w oczy zonie zabitego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:34 Zniesmaczony - o co Ci chodzi człowieku? Jakoś nie rozumiem Twoich intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:41 Zniesmaczony - a poza tym to właśnie Ty wyciągasz cudzą tragedię na forum internetowe i posługujesz się nią jako kolejnym argumentem potwierdzającym przewagę umysłową Elbląga nad resztą świata. Jesteś podłym, małym i perfidnym człowiekiem. Zastanów się nad sobą. Myślę, że w tej kwestii zgodzi się ze mną spora grupa forumowiczów z Elbląga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:42 "Zniesmaczony", "ks Adamie", "Prezydencie", "Gościu" czy jak tam jeszcze się ponazywałeś. Uszanuj tego człowieka i tą tragedię. Nikt nie szydził i nie naśmiewał się, więc nie wplątuj w swoje urojenia niewinnych ludzi. Nawet taką tragedię wykorzystujesz do podjudzania? Hieno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Przeprosiny z REMa IP: *.elb.vectranet.pl 12.11.06, 21:48 Spawdzilem - 999s - olsztyniak traktuje polskich zolnierzy z 16 dwyzji zmechanizowanej jako mieso armatnie do wylapywania min (cytat na potwierdzenie tego sami znajdziecie sobie tutaj na forum). Perfidne i szujowate jest natomiast to, ze probujecie to zakamuflowac i obrocic kota ogonem. P.S. Rem - ani slowa! Zapomniales juz co wypisywales o elblazakach, wczesniej piszac o przyzwoitosci na forum (rowniez cytat znajduje sie na forum)? Poza tym masz urojenia schizofreniczne z tymi nikami, najpierw zwalales wszystko na generallo, teraz czepiasz sie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:51 Zniesmaczony - no tak... jesteś chory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:55 Zniesmaczony itd... uszanuj hieno śmierć tego człowieka. Zamknij pysk i nie wykorzystuj tej tragedii do podjudzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Przeprosiny z REMa IP: *.elb.vectranet.pl 12.11.06, 21:56 Widze ze dyskusja z wami nie ma sensu. Widocznie wiekszosc olsztyniakow ma przezarte nienawiscia "sumienia" bliskie nieszczesnemu, owemu "czlowiekowi" 999s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:59 Zniesmaczony - bełkoczesz człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:14 Zniesmaczony, Ks. Adamie. Prezydencie, Gościu itd. Popatrz na siebie kreaturo i hieno... Wykorzystujesz śmierć człowieka do podjudzania... O tym co wypisywałeś wcześniej jako Gość nie wspomnę... Richelieu się znalazł... powiatowy podjudzacz... hiena cmentarna i wielonickowiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania O Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:10 Brawo Rem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:22 Temat o żołnierzu elbląskim w Iraku został założony na forum elbląskim. Ale niestety zabrał w nim głos wasz człowiek z Warmii i Mazur, identyfikujący się jako 999s, niesmacznie się ewypowiadając na ten temat. Śmierć Elblążanina skomnetował pisząc, że w Iraku musi być ktoś kto będzie sprawdzał gdzie są miny. Ten temat założyłem po to by zmusić do refleksji na temat obencości Polski w wojnie o ropę. Potem dołączył się Rem i cała dyskusję szlag trafił. A tak na marginesie - nawet nasza elbląska dywizja ma w nazwie "Pomorska". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:29 Dyskusję? Elbinger zapomniałeś że koniec dyskutowania? Po tej ilości opluć, intryg, podjudzań, chamstwa i wieśniactwa Ty masz czelność zgłaszać chęć dyskutowania? Przeczytaj jeszcze raż od początku ten wątek TYLKO DOKŁADNIE... Wykorzystujecie śmierć człowieka -tą WIELKĄ TRAGEDIĘ (która wstrząsneła nami wszyskimi) do podjudzania, opluwania i intrygowania... Hieny. Hieny. Hieny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:13 Tak dyskusje! Ale z Elblążanami a nie Warmiakami! Wszystko legło w gruzach jak wasz człowiek się nie wypowiedizał! Nikt przecież nie pytał was o zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 15:49 Co Ty bełkoczesz? Pospinaj się chłopie, bo ta prowokacja nie wyszła Wam na dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZNIESMACZONY Re: Przeprosiny z REMa IP: *.elb.vectranet.pl 13.11.06, 16:00 Rem czlowieku obudz sie - chyba sie upiles chlopie bo szare komorki ci przestaly pracowac. Nadajesz sie do ministerstwa propagandy na bialorusi, czlowieku wypierasz sie tego co jest czarno na bialym. Wasz czlowiek robi sobie zarty ze smierci i niech do ciebie dotrze to w koncu mutancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:20 Jeszcze raz powtórze ci kreaturo i PODJUDZACZU :Zniesmaczony, Ks. Adamie. Prezydencie, Gościu itd. Popatrz na siebie kreaturo i hieno... Wykorzystujesz śmierć człowieka do podjudzania... O tym co wypisywałeś wcześniej jako Gość nie wspomnę... Richelieu się znalazł... powiatowy podjudzacz... hiena cmentarna i wielonickowiec... Ty niegodna człowieka kreaturo WYKORZYSTUJESZ ŚMIERĆ CZŁOWIEKA DO PODJUDZANIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Przeprosiny z REMa IP: *.elb.vectranet.pl 13.11.06, 16:25 No i dalej to samo, czy ty w zyciu nic sie juz nie nauczysz? Czy naprawde dla Ciebie smierc czlowieka nic nie znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:33 Kreaturo cytuję jego wypowiedź : 999s napisał " No nie wiem czy stop. Ktoś musi wyłapywać te miny. Nie mogą one sobie tak leżeć. Jeszcze jakas bieda z tego wyniknie." Jak widzisz kreaturo i podjudzaczu nie ma tam ani uśmiechu ani cynizmu. Jest po prostu stwierdzenie że nie łatwo będzie zastopować wysyłania żołnierzy w ramach misji. Nikt niczego nie wyśmiewał. A Ty wykorzystałeś śmierć tego człowieka do podjudzania. Kto Cię wychowywał? Kim są Twoi rodzice? Skąd pochodzisz? Jak można być tak podłym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Przeprosiny z REMa IP: *.elb.vectranet.pl 13.11.06, 16:41 Buraku! Koles przegial i sam za to zrozumial-dopiero pozniej! Nie wiem jak mozna kpic sobie z majestu smierci, smierci zolnierza Polaka. Ty jestes gorszy niz 999s probujesz to zakamuflowac, zamiesc brudy pod dywan. Niestety tu na tym forum jestes spalony na zawsze wraz ze swoim kolega przesmiewca 999s bedziesz nosil pietno chama, buraka nie umiejacego uszanowac zadnej smierci. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:47 Zacytowałem 999s wyżej masz całą wypowiedź... Obraził bym zwierzęta porównując je do ciebie. Podjudzaczu - każdy widzi że naginasz i przeginasz... I Ty śmiesz podpisywać się nickem Ks.Adam? Prezydent? Wykorzystujesz śmierć człowieka do podjudzania? Hiena. Hiena. Hiena. (przepraszam hieny-zwierzęta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:59 Rem nie życzymy sobie, żebyś się więcej wypowiadał na naszym forum tylko dlatego, że na Olsztyńskim nikt cię nie słucha. Skoro uważasz, że to co napisał 999 jest normalne to źle z Tobą. Nara Rem. A mogli być z Ciebie ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:00 Bardzo mi przykro że niekórzy z Was nie potrafią uszanować śmierci człowieka i tragedii jego rodziny. Wykorzystali to w tym temacie bezwzględnie mimo że do pogrzebu zostało jeszcze sporo dni. Współczuję rodzinie zmarłego i obiecuję że nie pozwolę mieszać tej tragedii i wykorzystywać do podjudzania i opluwania innych - realizując własną politykę. Sekwencję tego wątku można przeczytać wyżej. Mam nadzieję że nie wszyscy Elblążanie są takiego pokroju jak to ścierwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elblazanin Re: Przeprosiny z REMa IP: *.elb.vectranet.pl 13.11.06, 17:22 Wez ty glabie olsztynski nie pieprz glupot i obudz sie w koncu czlowieku, co ty wyrabiasz? Tyle spoko ludzi mieszka w olsztynie, a taka jedna menda zawsze musi sie znalezc i przelewac jad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:23 Sam jesteś menda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:30 Panie Rem. Pan byłeś, jesteś i pan będziesz menda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:04 Panie ELbinger pan byłeś jesteś i będziesz menda. Wszyscy mogą sobie przeczytać powyżej. Hieny cmentarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 19:54 Rem - ludzie, z którymi próbujesz dyskutować nie dorośli do dialogu. Daj sobie spokój - Ty dyskutujesz - oni bełkoczą. Nie dogadasz się z nimi, bo są bardzo prostymi prostaczkami. Na forum Elbląga przeważają niestety frustraci i tyle. Mądrzy ludzie są zakrzykiwani przez bezsensowne nawoływania na walki z Olsztynem :) No dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:39 Ja próbowałem zacząć dyskusję na poziomie o Iraku, dopóki się swołocz z Olsztynowa nie wtrąciła. Panie Rem, panu już podziękujemy. Wracajcie na swoje forum Mazurskie a nie u nas mieszacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:47 Rzeczywiście nie ma sensu. Życzę dalszych sukcesów w naginaniu, podjudzaniu i udawadnianiu wyższości Elbląga nad Olsztynem. Skoro mam tu nie mieszać, to myślę że wazjemnie... Więc powrócę jeśli będziecie zaśmiecać forum WA-MA. Zobaczymy czy wytrzymacie... DOBRANOC... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Przeprosiny z REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 09:35 > Skoro mam tu nie mieszać, to > myślę że wazjemnie... Twoja pierwsza słuszna decyzja :))) Odpowiedz Link Zgłoś