Dodaj do ulubionych

Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.07, 20:54
Ktoś kto to zrobił jest kompletnym bezmózgiem...
Obserwuj wątek
    • Gość: P Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.07, 21:46
      Co za skur... :/ Brak mi słów na tych imbecyli :/
      • Gość: Elbinger Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 23:42
        To tylko świadczy o tym jak duzo Elblążanom brak jesscze do poziomu kulturalnego
        chociażby Gdańska czy Krakowa. Niech wladze zaczną wreszcie budować wizerunek i
        patriotyzm lokalny w Elblążanach!!!
        • Gość: śmiech na sali Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.04.07, 00:22
          no tiaaa, ty elbinger jak cos pier___niesz to az zal pupe sciska ;p
          • Gość: Elbinger Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:18
            skoro tak mowisz to znaczy, że moje słowa cię urazily. No cóż, prawda kluje po
            oczach :) Nawet boisz podać swojego nicka :)
        • Gość: Ke do Elningera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 08:46
          w młodym sprayowym gó... i tak nie wzbudzisz patriotyzmu, ja bym takich po
          rpostu wybił..ale na to ustawa jest potrzebna, chodza w spodniach tak ze im sie
          troche gów.. zmieści i nazywają swoje malowidla sztuka...żenada
    • generallo Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.04.07, 11:08
      Co ty bredzisz?
      Wczoraj łaziłem po Starówce,
      i piekarczyk był nie pomalowany :)
      Może sam go pomalowałeś np. w nocy?
      • cienmotyla Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.04.07, 20:34
        A może ktoś go wyczyścił?:)
        • Gość: Elblążanin Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.04.07, 20:49
          Generallo czy Ty chcesz mnie obrazić? Może nie wiesz, ale dzień ma kilka godzin i o godzinie o której byłeś nie było jeszcze nic pomyśl zanim coś napiszesz następnym razem!!!!
          Dziś byłem ponownie malowidło jeszcze jest, piekarczyk am oczy zamalowane na niebiesko i jakis napis ponizej.
          W dodatku zauwazylem ze rynna przy bramie targowej jest okopana mocno...........
          • cienmotyla Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.04.07, 20:58
            Szkoda gadać. Chyba powinna tam być kamera.
            • michal_el Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.04.07, 22:16
              Kamery na Starym Rynku pojawią sie w tym roku, jedna przy skrzyżowaniu z Wigilijną, druga przy skrzyżowaniu z Rybacką i trzecia przy skrzyżowaniu z Garbary.
              W tamtym roku napisałem maila do UM, zadając im m.in. pytanie, dlaczego nie postawiono tam kamer od razu, np zamiast dwóch kamer koło policji na Tysiąclecia, w odpowiedzi dostałem tylko jakiś urzędniczy bełkot.
              • cienmotyla Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.04.07, 23:53
                michal_el napisał:

> Kamery na Starym Rynku pojawią sie w tym roku, jedna przy skrzyżowaniu z Wigili
                > jną, druga przy skrzyżowaniu z Rybacką i trzecia przy skrzyżowaniu z Garbary.
                > W tamtym roku napisałem maila do UM, zadając im m.in. pytanie, dlaczego nie pos
                > tawiono tam kamer od razu, np zamiast dwóch kamer koło policji na Tysiąclecia,
                > w odpowiedzi dostałem tylko jakiś urzędniczy bełkot.

Mam wrażenie, że oni lubią robić sobie problemy.
                Taka syzyfowa zabawa...
                • Gość: marek Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elb.vectranet.pl 30.04.07, 14:09
                  Farbe mozna zdrapac paznokciem,cale szczescie,czubkow nie brakuje,niestety.
                  • Gość: Elbinger Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 18:03
                    Kiedyś mialem wizję, żeby odbudować niektóre elbląskie pomniki jak Schichaua,
                    Diany czy Hermana von Balka. Ale widzę, że w tym mieście jeszcze za dużo
                    chamstwa się panoszy, żeby mogły one sobie spokojnie stać....
          • generallo No bo archeolodzy wkroczyli :) 30.04.07, 13:50
            Rozpoczęli odkywanie kolejnych kwartałów,
            które zostaną zabudowane po ich przekopaniu
            przez archeologów :)
            Już widziałem plany Mytycha który,
            chcę wybudować tam restaurację :)
            • ferdek.schichau Re: No bo archeolodzy wkroczyli :) 01.05.07, 14:59
              Piekarczyk nia ma juz sladu zadnych wandalizmow sprajowcow. Rynna rzeczywiscie
              (od strony lewej) patrzac na Alstom jest troche zgnieciona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka