Dodaj do ulubionych

Willa Syrena - oferta dla bogatych

01.05.08, 22:01
Szczegóły pod adresem www;
www.willasyrena.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: Molek Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.05.08, 15:02
      Jakie szczegóły?

Ja tam ani jednego szczegółu nie widzę... Same ogólniki.
    • Gość: as Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.isp.broadviewnet.net 02.05.08, 16:22
      i nie rozumiem jednej rzeczy mowili ze wszystko sprzedane a na stronie www
      widze ze wszystko wolne tylko jeden lokal zarezerwowany
      • Gość: as Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.isp.broadviewnet.net 12.05.08, 20:25
        raptem 2 mieszkania sprzedane na razie
        • Gość: ŁosŁ Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.elb.vectranet.pl 12.05.08, 20:50
          8300 za m2, czyli za 60 m2 trzeba zaplacic około 500.000 PLN, a wiec
          cena typowo Wroclawska. Kto moze tutaj mieszkac? Np. Kadra
          kierownicza nizsza i wyzsza z Alstom Power zarobki tej drugiej na
          poziomie 20.000 tys PLN. Tylko niech Was to nie zmyli, bo zwykly
          inzynier (czyt. nie powiazany wiezami rodzinnymi, zarabia po
          studniach 3000 brutto). Jutro piketa Alstom przed zakladem
          informatyki (przed brama targowa), a wiec mozecie zauwazyc
          niezadwolenie tych NIE Z RODZINY.
          • Gość: Jeps... Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.08, 21:56
            Ja pier... kolejny mitoman...
            Co do tych 3000 dla inż. - OK.

Ale w Alstomie w Egu takich, którzy mają 20000 BRUTTO można policzyć
            na palcach max dwóch rąk. I nie zarabiają tego za nic, wierz mi...
            • Gość: gosc do jeps Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 14:15
              Czy tak dokladnie znasz Alsrom, albo tam pracujesz, ze masz taki
              informacje dotyczace zarobkow? Jesli podziel sie ile dla inzyniera
              mlodego ile ze staze, jaka srednia, jaki socjal itp i czy warto tam
              sie zatrudnic?
              • piszacynaforum Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych 17.05.08, 18:35

1.
                Arcydzieło działu PR firmy budującej
                Willa Syrena.
                Niby ogólnie, w zasadzie obiektywnie
                ale przecież wiadomo od pierwszego
                akapitu dlaczego.
                Zobacz:
                www.biznespolska.pl/gazeta/article.php?contentid=162882
                2.
                Mój hit z tego tekstu to
                "Elbląg zasługuje na to, żeby być pięknym miastem w każdym calu"

;-)
    • Gość: jgts Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.centertel.pl 06.10.08, 11:01
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=56&w=85424501&a=85465367
      Poczytajcie ten watek na forum, to szczera prawda, znam z autopsji niestety ;(
    • zawszemamracje Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych 08.10.08, 20:20
      Inwestycja zdechla. Tak to jest jak sie jest zbyt chciwym!
      • Gość: mieszkaniec Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.elb.vectranet.pl 21.11.08, 17:50
        Gadałem dzis prechodzac tam z ochroniarzem na tej budowie. Powiedzial mi ze
        inwestorem jest jakas Pani Prezes tej firmy z Warszawy. Według niego nie wiadomo
        kiedy budowlancy tam znowu wejda robic, mowil ze "smierdzi" to jakims
        przekrętem. Mowil ze maja problem z gruntem ze jest on mało stabilny. A tak
        swoja droga to jedyna rzecza ktora tam robia, to postawili juz po raz 3!! od
        nowa płot. Mozna juz przechodzic pomiedzy obydwoma tymi placami budow a plot
        przesuneli blizej tego dołu. Jestem tylko ciekaw ile ten płot wytrzyma, kiedy on
        zatrznie sie osuwac. Jak na razie postepu na tej budowie w najblizszym czasie
        nie liczyl bym na to
        • Gość: ss Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.elb.vectranet.pl 21.11.08, 21:32
          Wspolczucia dla tych co mieszaja w domu po sasiedzku.
          • francuz_el Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych 23.11.08, 14:23
            Na pewno ich ten niepewny grunt zaskoczył. Może myśleli, patrząc na działkę
            obok, że wszystkie tereny w Elblągu są zabetonowane na poziomie piwnic ;-)
    • Gość: scorpio Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 22:15
      Spokojnie.Sąsiedni budynek jest podparty trochę po partacku,z czasem
      zacznie pękać.Wtedy zostanie rozebrany,a właściciele willi Syrena
      będą mogli dokupić przydatny kawałek gruntu.Myślę,że od tego momentu
      budowa zacznie się opłacać.
    • Gość: paciooo186 Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.free.aero2.net.pl 10.10.14, 16:29
      I wkońcu po tylu latach rozpoczęła się budowa. Informacje pod www.margopb.pl/ . Ceny wg mnie w sam raz jak na taką lokalizacje, zaczynają się od 4600 zł/m2. I przy okazji widać, że sprzątają tą zaniedbaną działkę sąsiednią.
      • Gość: observer Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.elblag.vectranet.pl 10.10.14, 19:21
        Jakby cena i lokalizacja były atrakcyjne dla mieszkańców Elbląga to nie potrzebna byłaby pseudo reklama na forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka