generallo 01.05.08, 22:01 Szczegóły pod adresem www; www.willasyrena.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Molek Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.05.08, 15:02 Jakie szczegóły? Ja tam ani jednego szczegółu nie widzę... Same ogólniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.isp.broadviewnet.net 02.05.08, 16:22 i nie rozumiem jednej rzeczy mowili ze wszystko sprzedane a na stronie www widze ze wszystko wolne tylko jeden lokal zarezerwowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.isp.broadviewnet.net 12.05.08, 20:25 raptem 2 mieszkania sprzedane na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁosŁ Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.elb.vectranet.pl 12.05.08, 20:50 8300 za m2, czyli za 60 m2 trzeba zaplacic około 500.000 PLN, a wiec cena typowo Wroclawska. Kto moze tutaj mieszkac? Np. Kadra kierownicza nizsza i wyzsza z Alstom Power zarobki tej drugiej na poziomie 20.000 tys PLN. Tylko niech Was to nie zmyli, bo zwykly inzynier (czyt. nie powiazany wiezami rodzinnymi, zarabia po studniach 3000 brutto). Jutro piketa Alstom przed zakladem informatyki (przed brama targowa), a wiec mozecie zauwazyc niezadwolenie tych NIE Z RODZINY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeps... Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.08, 21:56 Ja pier... kolejny mitoman... Co do tych 3000 dla inż. - OK. Ale w Alstomie w Egu takich, którzy mają 20000 BRUTTO można policzyć na palcach max dwóch rąk. I nie zarabiają tego za nic, wierz mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc do jeps Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 14:15 Czy tak dokladnie znasz Alsrom, albo tam pracujesz, ze masz taki informacje dotyczace zarobkow? Jesli podziel sie ile dla inzyniera mlodego ile ze staze, jaka srednia, jaki socjal itp i czy warto tam sie zatrudnic? Odpowiedz Link Zgłoś
piszacynaforum Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych 17.05.08, 18:35 1. Arcydzieło działu PR firmy budującej Willa Syrena. Niby ogólnie, w zasadzie obiektywnie ale przecież wiadomo od pierwszego akapitu dlaczego. Zobacz: www.biznespolska.pl/gazeta/article.php?contentid=162882 2. Mój hit z tego tekstu to "Elbląg zasługuje na to, żeby być pięknym miastem w każdym calu" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgts Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.centertel.pl 06.10.08, 11:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=56&w=85424501&a=85465367 Poczytajcie ten watek na forum, to szczera prawda, znam z autopsji niestety ;( Odpowiedz Link Zgłoś
zawszemamracje Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych 08.10.08, 20:20 Inwestycja zdechla. Tak to jest jak sie jest zbyt chciwym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.elb.vectranet.pl 21.11.08, 17:50 Gadałem dzis prechodzac tam z ochroniarzem na tej budowie. Powiedzial mi ze inwestorem jest jakas Pani Prezes tej firmy z Warszawy. Według niego nie wiadomo kiedy budowlancy tam znowu wejda robic, mowil ze "smierdzi" to jakims przekrętem. Mowil ze maja problem z gruntem ze jest on mało stabilny. A tak swoja droga to jedyna rzecza ktora tam robia, to postawili juz po raz 3!! od nowa płot. Mozna juz przechodzic pomiedzy obydwoma tymi placami budow a plot przesuneli blizej tego dołu. Jestem tylko ciekaw ile ten płot wytrzyma, kiedy on zatrznie sie osuwac. Jak na razie postepu na tej budowie w najblizszym czasie nie liczyl bym na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.elb.vectranet.pl 21.11.08, 21:32 Wspolczucia dla tych co mieszaja w domu po sasiedzku. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych 23.11.08, 14:23 Na pewno ich ten niepewny grunt zaskoczył. Może myśleli, patrząc na działkę obok, że wszystkie tereny w Elblągu są zabetonowane na poziomie piwnic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scorpio Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 22:15 Spokojnie.Sąsiedni budynek jest podparty trochę po partacku,z czasem zacznie pękać.Wtedy zostanie rozebrany,a właściciele willi Syrena będą mogli dokupić przydatny kawałek gruntu.Myślę,że od tego momentu budowa zacznie się opłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paciooo186 Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.free.aero2.net.pl 10.10.14, 16:29 I wkońcu po tylu latach rozpoczęła się budowa. Informacje pod www.margopb.pl/ . Ceny wg mnie w sam raz jak na taką lokalizacje, zaczynają się od 4600 zł/m2. I przy okazji widać, że sprzątają tą zaniedbaną działkę sąsiednią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Willa Syrena - oferta dla bogatych IP: *.elblag.vectranet.pl 10.10.14, 19:21 Jakby cena i lokalizacja były atrakcyjne dla mieszkańców Elbląga to nie potrzebna byłaby pseudo reklama na forum. Odpowiedz Link Zgłoś