Dodaj do ulubionych

Ogłoszenia na e24

IP: *.tpnet.pl 31.07.08, 10:49
Dlaczego trzymają tam ogłoszenia prawie z trzech miesięcy? Chodzi im o
zawyżenie liczby ogłoszeń czy wkurzanie ludzi jakimiś nieaktualnymi starociami?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Ogłoszenia na e24 IP: *.elb.vectranet.pl 31.07.08, 15:19
      To patrz na datę dodania jak ci nie pasuje. Mi się podoba bo dodałem ogłoszenie
      raz, a rzecz sprzedałem po miesiącu. No i nie trzeba płacić. Pozdrawiam
      • Gość: gość Re: Ogłoszenia na e24 IP: *.tpnet.pl 31.07.08, 19:42
        Skoro tak, to czemu nie trzymają ogłoszeń z ostatnich dwóch lat. Trudno żeby
        pobierali opłaty za serwis, w którym miesięcznie pokazuje się kilkaset ogłoszeń.
        Mówisz, że sprzedałeś po miesiącu. No to Ok. Miesiąc to standard w większości
        serwisów, ale nie trzy. Nawet na info.elblag kasują po miesiącu.
        • Gość: Eee Re: Ogłoszenia na e24 IP: *.elb.vectranet.pl 31.07.08, 23:37
          a co??? Liczyłeś ogłoszenia w elblag24.pl??? Skąd ja znam ten język??? Ostatnio
          gadałem z gościem w sprawie reklamy w Portelu i... mówił prawie to samo. Że
          warto wziąć u nich reklamę bo więcej ludzi ich czyta, wystarczy sprawdzić ile
          ogłoszeń jest u nas, a ile u konkurencji, to właśnie usłyszałem. To może panowie
          z portela zlikwidujcie te informacje na waszej stronie (zresztą i tak
          nieaktualne zazwyczaj) i zostawcie same ogłoszenia. Wtedy będziecie mieć dużo
          reklam, skoro ogłoszenia są tak popularne. Żenujący jest na tym forum czarny PR.
          Wstyd!
          • Gość: gosc Re: Ogłoszenia na e24 IP: 217.98.20.* 31.07.08, 23:59
            Liczyłem, rachunek nie jest skomplikowany = liczba stron x 10. Wyszło mi, ze w
            ostatnim miesiącu zamieszczono ok. 590 ogłoszeń. A z portelem akurat nie mam nic
            wspólnego. Nie lubię po prostu oszustów i naciągaczy.
          • Gość: gosc Re: Ogłoszenia na e24 IP: 217.98.20.* 01.08.08, 00:02
            PS. Czy mi się wydaje, czy sam uprawiasz czarny PR? Jesli chodzi o mnie to
            infoelblag.pl jest the best.
          • Gość: gość Re: Ogłoszenia na e24 IP: *.tpnet.pl 01.08.08, 00:26
            Eee24, a co powiesz na to - najpierw informacja na portelu
            www.portel.pl/artykul.php3?i=31028 i trzy godziny później
            www.elblag24.pl/elblag,nie_zauwazyl_policyjnego_motocykla,16383,0,0,0.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka