Gość: mieszkaniec IP: *.elb.vectranet.pl 05.01.09, 20:46 www.portel.pl/artykul.php3?i=33690 ciekawe co to jest za inwestycja o ktorej mowa jest w artykule, a mianownicieo bdowie boiska treningowego dla mlodych pilkarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ,,moderanizator,, Re: Stadion na Krakusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 14:52 mowi se tyle ,ze kibice demolują ,śmiecą, a stadionu to akurat nikt nie skonstruuje tylko burzą kwestie budowy. nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oby to prawda Re: Stadion na Krakusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 14:53 no i dlatego wreszcie powstają chociaz jeszcze nie rzeczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilnujem Re: Stadion na Krakusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 15:01 no to kibice nie wyjadą z Elbląga i bedą kontrolować porządek Odpowiedz Link Zgłoś
generallo I tak... 07.01.09, 18:36 Olimpia nigdy nie stanie się druzyną na miarę Realu Madryt, więc po co strzępić języki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: I tak... IP: *.web.vodafone.de 12.01.09, 19:50 ale tu nikt nie wymaga od Olimpii zeby była drużyna na miare Realu Madryt ale jak by tak grała w 1 lige to by było juz zajebiscie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parapecik Re: Stadion na Krakusa IP: *.elb.vectranet.pl 12.01.09, 20:50 Napisz do smieciarza piszacegonaforum. Pierwszy łoch na forum zaraz ci wyjasni. Ale pamietaj o jednym, jak bedzie czytal twoje i innych odpowiedzi na swoje smierdzace wypociny - bedzie w tym czasie merdal paluchem w odbytnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olimpijczyk Re: Stadion na Krakusa IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.01.09, 09:10 Co? CZY JEST TU DO KU... NĘDZY MODERATOR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napisawszy Re: Stadion na Krakusa IP: 172.16.8.* 13.01.09, 09:52 Ktoś ma jakieś wielkie wąty do piszącego... Czym ten sobie nagrabił, nie obchodzi mnie to, ale pewna kultura powinna być obowiązującą, nawet w sieci. Sprawy tego typu nie powinny być rozwiązywane gdzie indziej, ale nie tutaj. Mam w związku z tym prośbę o skończenie z najeżdżaniem na piszącego na tym forum, bo to już jest niestrawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napisawszy Re: Stadion na Krakusa IP: 172.16.8.* 13.01.09, 09:56 Tym razem odnośnie stadionu, bo przy poprzednim poście powinienem dać inny tytuł. Napiszę krótko - żałuję, że stadion na Krakusa nie przerodził się z prawdziwego zdarzenia stadion lekkoatletyczny, jakim miał szansę się stać. Boisk do piłki nożnej niebawem będzie naprawdę sporo (wiem, wiem, nigdy dość), ale stadion lekkoatletyczny będzie tylko wspomnieniem (podobnie jak kiedyś tor żużlowy, niedoczekany tor do jazdy szybkiej na lodzie) i pewnie pobożnym życzeniem nielicznych. Ale mogę się mylić (i obym!), bo niestety nie wiem jakie są dokładnie plany co do obiektu. Ktoś jest w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś