Dodaj do ulubionych

a zeromski?

IP: *.* 11.12.02, 00:52
co myslicie na temat szpitala zeromskiego, lekarzy tam pracujacych no i poloznych? czy ktoras z was rodzila juz na nowych porodowkach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasiem Re: a zeromski? IP: *.* 12.12.02, 21:52
      Cześć!!Ważny jest nie szpital ale ludzie tam pracujący. Polecam Ci Żeromskiego. Tam zawsze jest lekarz przy porodzie, sale są tylko rodzinne /za darmo/. Wybierz szpital gdzie jest zabezpieczenie w razie /odpukać/ gdyby cos było nie tak z Toba lub maleństwem. Ja tam nie rodziłam ale dwa razy trafiłam z ulicy z krwawieniami i mi od razu pomogli.
    • Gość: Sylwia77 Re: a zeromski? IP: *.* 13.12.02, 22:06
      Witaj!Urodziłam w Żeromskim troje dzieci. Za każdym razem byłam bardzo z tego wyboru zadowolona ( myślę, że na te odczucia wpłyną też fakt, że rodziłam z mężem). Ostatni poród był bezpłatny, co przy cenach w innych szpitalach było dla mnie niemałym i bardzo miłym zaskoczeniem. Personel bardzo sympatyczny, panie zajmujące się dziećmi zawsze uśmiechnięte, traktują maluszki i mamy jak ludzi i zawsze chętnie pomogą. A przede wszystkim położna która odbierała mój ostatni poród okazała się osobą bardzo kompetentną opanowaną i doświadczoną. Synek wyskoczył ze mnie tak niespodziewanie, że lekarz nie zdąrzył przyjść, a ona w tej całej nerwowej atmoswerze - nic nie wskazywało na to, że tak szybko pójdzie, dziecko było wysoko, szyjka długo się rozwierała, brakowało jeszcze 3 cm, a tu nagle bach: wszystko gotowe, dziedziuś dostaje kopa i chce pobić rekort w przeciskaniu się na świat - spokojnie odbiera poród, miłym głosem mówi mi co mam robić i dopiero po wszystkim, gdy romawiała z lekarzem (przyszedł na ostatni etap)mąż zorientował się ( ja oczywiście nie wiedziałam kompletnie co się dzieje dookoła) jak bardzo była zdenerwowana zaistniałą sytuacją. Mój poród po wzgledem opieki lekarskiej był wyjatkowy, bo z rozmów z innymi mamami wiem, że przy porodzie jest lekarz, neonatolog, położna i jeszcze przynajmniej jedna osoba do pomocy. Jak chodzi o komplikacje szpital jest przygotowany i nie ma obawy, że dziecko będzie wiezione do innego ( jest to praktykowane w małych klinikach), 5 lat temu leżała ze mną na sali mama ktora urodziła w 7 mies i dziecko miało pełną opiekę, a mama wyczerpujące informacje na temat jego zdrowia. Bardzo polecam tan szpital i nie mogę się doczekać kiedy w końcu zajmie miejsce Siemiradzkiego, ktory ostatnimi czasy zbiera coraz więcej negatywnych opini (przynajmniej wśród moich znajomych).Pozdrawiam Cię i życzę udanego wyboru i poroduSylwia
      • Gość: gkasia Re: a zeromski? IP: *.* 14.12.02, 16:22
        dzieki, dzieki, dzieki!!! tam pracuje moj lekarz i chyba nie zaryzykuje innego szpitala. termin mam na 05.01. opowiem wam jak bylo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka