Dodaj do ulubionych

Bajka Auta.

09.11.10, 19:22
Witam!
Mam pytanie dotyczące filmu animowanego Auta. Zastanawiam się czy jest wersja tego filmu, ale w odcinkach. Chodzi mi o to, że dla 3,5 latka cały film to jest za długi do ogladania, ale może Ktos z Was wie czy jest jakas wersja odcinkowa? Może macie jekies namiary? Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • mikanm Re: Bajka Auta. 09.11.10, 19:43
      Nigdy nie słyszałam. Wiem tylko, że są krótkie odcinki Aut na Disney Channel, ale nie są one powiązane z filmem - tylko jako coś odrebnego.
      Mój syn zakochał się w tym filmie jak miał 3,5 roku - i oglądał od początku w całości. Jak go czasem męczyło, to po prostu odkładaliśmy dalszy seans na później. Spróbuj.
      • agusiak.1 Re: Bajka Auta. 09.11.10, 20:23
        A może wiesz w które i dni i o jakiej godzinie. Programy telewizyjne nic nie mówia.
        • mikanm Re: Bajka Auta. 10.11.10, 10:11
          Tego chyba nie ma w programie wyszczególnionego bo to jest naprawdę króciutkie - takie przerywniki pomiędzy. Może są to te Opowieści Złomka jak pisze kolezanka niżej.
          Wydaje mi się że 3,5 latek spokojnie w całości obejrzy ten film, a jak nie podziel mu na 2 części.
    • ga-ti Re: Bajka Auta. 09.11.10, 19:52
      Moi mają Opowieści Złomka, czy coś podobnego. Bohaterowie ci sami, ale treść inna. Króciutkie.
    • gwen_s Re: Bajka Auta. 09.11.10, 20:02
      mój 2,5 latek obejrzał go ciągiem bez jednej przerwy tak mu się spodobał, może spróbuj puścić cały. A jak nie to sama rób mu pauzę i włączaj dalej po jakimś czasie czy innego dnia...
    • budzik11 Re: Bajka Auta. 09.11.10, 20:14
      Mój 3,5 latek spokojnie oglądał całość, co więcej - prosił, żeby włączać od początku wink
    • camel_3d moze Rorry? 09.11.10, 21:00
      moj maluch tez ma kompletnego pier..lca na punkcie autek.
      wiec raz na tydzien puszczam mu 10 minut Rorry...

www.youtube.com/watch?v=xZ3tWj1fwcI&feature=related
      cos takiego moze...
    • tym08 Re: Bajka Auta. 09.11.10, 22:11
      nasza 2 latka oglada film w calosci, czesto po chwili chce ogladac znow od poczatkuwink
      wlacz film, a jak zacznie dziecko nudzic to zastopuj i wlaczysz pozniej/innego dnia.
      • szajma Re: Bajka Auta. 09.11.10, 22:52
        mój też obejrzał cały z rozdziawioną paszczą i na zabój zakochał się w zygzakuwink
        w odcinkach nie ma- szukałam. ale są inne miłe bajki o samochodzikach. rajdek na przykład.
    • kranka76 Re: Bajka Auta. 10.11.10, 14:07
      Moje dzieci też uwielbiają tę bajkę. Nie wiem jak jest teraz w roku szkolnym, ale na wakacjach (a chyba też wcześniej - bo kojarzę 3 takie filmiki) w ostatnią sobotę miesiąca w TVP 1 ok. godz. 10 rano były puszczane krótkie filmiki wytwórni Pixar zainspirowane popularnymi bajkami. Nam udało się obejrzeć i nagrać m.in. bajkę "Złomek i błędny ognik" - trwa ok. 10-15 minut i opowiada o tym, jak najpierw Złomek robił kawały mieszkańcom Chłodnicy Górskiej, a następnie oni odpłacają mu pięknym za nadobnesmile Myślę, że gdzieś w sieci można by się na nią natknąć.
    • kasiulka_26 Re: Bajka Auta. 10.11.10, 17:15
      mój lubi i oglada - najpierw oglądał po prostu w częściach, wyłączałam po ok. 20 minutach i tak kilka razy, teraz już cała ogląda, chociaż rzadziej sie domaga
    • agusiak.1 Dziękuję 11.11.10, 10:06
      Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Znalazłam kilka odcinków Opowieści Złomka.
      • meg.123 Re: Dziękuję 11.11.10, 14:51
        YOU TUBE tu można znaleźć wszystko smile
        www.youtube.com/results?search_query=cars+bajka&aq=7
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka