david-jonas 22.01.11, 20:24 Czasami pojawia sie u Davida taki kwasny oddech i nie wiem co by moglo byc tego przyczyna.Moze ktos wie i mi pomoze,bo ani nie wiem do jakiego lekarza mam sie udac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joshima Re: Kwasny oddech:( 22.01.11, 21:56 david-jonas napisała: > Czasami pojawia sie u Davida taki kwasny oddech i nie wiem co by moglo byc tego > przyczyna.Moze ktos wie i mi pomoze,bo ani nie wiem do jakiego lekarza mam sie > udac. Może refluks? A może tylko brudna jama ustna? Odpowiedz Link Zgłoś
uczula Re: Kwasny oddech:( 23.01.11, 18:16 ja mam jeszcze inny pomysl - candida warto odstawic cukier i np zakupic citrosept i zaczac podawac u nas pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
alcea3 Re: Kwasny oddech:( 23.01.11, 19:56 Moze byc wiele przyczyn, nie macie problemow z gardłem? Jelsi są to moze miec związek z refluksem Odpowiedz Link Zgłoś
tym08 Re: Kwasny oddech:( 22.01.11, 22:51 a moze po prostu cos zjadl? my kiedys wyczulismy aceton. ja lekko w przerazenie wpadlam, ale sobie przypomnialam ze ser brie jadla Odpowiedz Link Zgłoś
dama_2010 Re: Kwasny oddech:( 22.01.11, 22:56 U malych dzieci jest krotszy przelyk i moze tak byc, ze czuc niezbyt piekne zapachy (o czym dowiedzialam sie od stomatologa). Ale tez moze to byc refluks, bakteria, pasozyt... Czy mu sie czesto odbija (zwlaszcza na mokro)? Pediatra powinien podpowiedziec CZY i jakie badania sa konieczne. Wzglednie gastrolog (jesli sensowny). Odpowiedz Link Zgłoś
tijgertje Re: Kwasny oddech:( 23.01.11, 17:12 U mojego mlodego takie zapaszki byly spowodowane nietolerancja laktozy. Po mlecznych posilkach zwracal niewielkie ilosci z zoladka, dlugo byl na diecie bezmlecznej, potem nawet nie wiedzielismy, ze ma problem, bo ma zaburzenia SI i nie czul np bolu czy zmian temperatury. Dopiero w czasie terapii okazalo sie, ze zaczal narzekac na zoladek. Wybralabym sie do pediatry, dobry lekarz pokieruje cie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś