Dodaj do ulubionych

ciastolina

02.03.11, 21:01
Teraz ja o ciastoliniesmile Czy można zreanimować taka przyschniętą? Czy po prostu eksterminacja?
Obserwuj wątek
    • nasenna Re: ciastolina 02.03.11, 21:03
      Ja zawijałam w mokrą tetrę i kładłam w lekko ciepłym miejscu, np. na kaloryferze. Do któregoś tam razu elegancko działa smile
      • kamelia78 Re: ciastolina 02.03.11, 22:37
        Na opakowaniu ciastoliny Play Doh znalazłam informację,żeby dodać troche wody ,aby znów zrobiła sie miękka. I dzisiaj właśnie w ten sposób reanimowałam ją po raz pierwszy. wink A też nosiłam sie juz z zamiarem wyrzucenia tych pokruszonych.
    • mikams75 Re: ciastolina 03.03.11, 09:08
      troche sie da uratowac jak sie doda wody, ale nie jest juz taka fajna jak nowa i po krotkim czasie bedzie sie znowu kruszyc. Choc to kruszenie pewnie dwulatkom wcale nie przeszkadza wink
    • szironna Re: ciastolina 03.03.11, 10:35
      słyszałam żeby dodać wody, ale nie wiem czy działa, ponieważ nie stosowałam.
      za to kupiłam ostatnio ciasto plasto, według mnie rewelacja, nie kruszy się i super łączy. chyba podobna do niego plastynka, ale jej nie miałam.
      • dianaro Re: ciastolina 03.03.11, 15:38
        Da się reanimować przez dodanie wody, ale już efekt wizualny i czucie przy ugniataniu nie to samo.
        • edziakrys Re: ciastolina 03.03.11, 18:13
          Dziękuję Wam bardzo i pędzę spróbować smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka