rulsanka 19.03.11, 23:01 Jeśli nie, to polecam. Wg mnie najlepsza kreskówka dla małych dzieci i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meganpoe Re: Pingu! Znacie, kochacie? 19.03.11, 23:06 Mi też sie podoba ale już mojej prawie 4-latce nie. Mówi, że się boi i nie chce jej oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: Pingu! Znacie, kochacie? 19.03.11, 23:16 Mój syn za to bał się teletubisiów Może trafiliście na jakiś "straszny" odcinek"? Pamiętam takie 2 o snach i jeden z nich był naprawdę paskudny. Odpowiedz Link Zgłoś
malymistrz Re: Pingu! Znacie, kochacie? 19.03.11, 23:15 Mi się podoba, mojemu 5 latkowi też i bratanicy 3 letniej też Odpowiedz Link Zgłoś
mamcialenki Re: Pingu! Znacie, kochacie? 20.03.11, 00:32 smieszna.... moja 1,5 roczna corka ich uwielbia zwlaszcza (oczywiscie) poczatek piosenke-tanczy,spewa cieszy sie jak szalona a na bajce siedzi jak w hipnozie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Pingu! Znacie, kochacie? 20.03.11, 01:17 zaraz przekonasz sie co znaczy lincz forumowy Pingu, pingwin? mamy chyba jedna plyte, moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ala Re: Pingu! Znacie, kochacie? 20.03.11, 13:08 Znamy, ja nie przepadam, bo wole bajki, gdzie slychac wyrazna mowe. Natomiast moje dziecie mogloby ogladac na okraglo. Zwlaszcza jak Pingu spada do jeziora Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Pingu! Znacie, kochacie? 20.03.11, 16:07 Znamy i lubimy, córka oglądała na youtubie. Teraz nie ogląda, bo jej się czasowo znudziło. Na topie teraz Zwirek i Muchomorek i Koziołek Matołek też na youtubie Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Pingu! Znacie, kochacie? 20.03.11, 16:14 Nuk nuk. Oglądamy, uwielbiamy Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: Pingu! Znacie, kochacie? 20.03.11, 16:23 nie znosze!!! moim zdaniem wyjątkowo irytujaca bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
a.nancy Re: Pingu! Znacie, kochacie? 20.03.11, 20:48 nie cierpie. moje dziecko tez. Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: Pingu! Znacie, kochacie? 20.03.11, 17:16 Widziałam, dziecie tez widziało i raczej średnia, ale oczywiście rzecz gustu Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Pingu! Znacie, kochacie? 20.03.11, 21:25 moje córki lubią, ale i tak najlepsza bajka według nich to Bolek i Lolek kochają też Peppę i Zaczarowany ołówek a, zapomniałam też,że bardzo podoba im się również Ciekawski George (na minimini) Odpowiedz Link Zgłoś