Dodaj do ulubionych

Zagadka :)

07.08.11, 14:17
Co miał na myśli mój 5,5 letni syn mówiąc:
"Ja chcę possać te kropeczki!!!"?

Obserwuj wątek
    • deela Re: Zagadka :) 07.08.11, 14:48
      nie wiem i mam to w nosie
      • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 07.08.11, 15:14
        Twój problem kochana.
        • deela Re: Zagadka :) 07.08.11, 15:48
          bynajmniej, jesli sie ogarniesz i rozejrzysz to zauwazysz, ze swiat w wiekszosci nie ma ochoty zachwycac sie twoja dziecina ani tym co powiedziala - to jest zabawne dla rodziny, znajomych... eee nie zrozumiesz
          • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 07.08.11, 15:50
            To po co odpisujesz? Co, Twoje dzieci nie bywają zabawne?
            • deela Re: Zagadka :) 07.08.11, 15:55
              dla mnie, dla znajomych, dla rodziny - zakladam, ze reszta swiata nie musi sie wysilac nawet na usmiech bo ich to nie interesuje i nie znają moich dzieci ani mnie
              • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 07.08.11, 16:00
                skoro nie interesuje to nie odpiszą. Ciebie widać zainteresowało skoro aż tak się angażujesz w ten bzdurny Twoim zdaniem wątek.
                • deela Re: Zagadka :) 08.08.11, 20:46
                  jak juz wlazlam to odpisalam, myslalam ze cos ciekawszego bedzie
                  a co do "rozwiazania" tej wiekopomniej zagadki - noż takie śmieszne, ze zapluwszy monitor i lejac po spodniach spadlam z kanapy
                  • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 08.08.11, 22:05
                    Ciebie to chyba od dawna nikt porządnie nie dopieścił...
                    No po prostu tak mi dowaliłaś, ze się chyba nie pozbieram.
                    • deela Re: Zagadka :) 08.08.11, 22:40
                      tak, widze ze odpowiedzia dla ciebie jest standardowe "maz cie nie dopiescil", taaaaaaaaaa jak kogos nie smieszy twoja dziecina to na pewno brak mu sexu, gratuluje logiki, rownie "zawila" jak poczucie humoru
                      • dagmara-k Re: Zagadka :) 10.08.11, 08:25
                        ja czytam ze "maz nie dopiescil" jest reakcja na twoja zgryzliwosc a nie na to ze cie kropeczki nie smiesza. jak stara baba.....
                        • deela Re: Zagadka :) 10.08.11, 13:21
                          kiciu, poniżej też autorka zarzuca innej forumowiczce brak sexu - dokładnie z tego powodu, że nie uważa "dowcipaska" za smieszny, więc niestety nijak ma sie twoje tlumaczenie, a co ciebie "dowcipasek" smieszy? mnie nijak
                          • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 10.08.11, 13:27
                            Deela napij się melisy albo co, bo niedługo to Cię ten jad rozsadzi....
                            • deela Re: Zagadka :) 10.08.11, 16:45
                              mówiłam w drugim poście, że nie zrozumiesz i nadal nie rozumiesz, to już nie wina braku/nadmiaru sexu?
                              • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 10.08.11, 16:50
                                Zrozumiałam, dlatego Ci meliskę proponuję, kochaniutka smile
                                • deela Re: Zagadka :) 10.08.11, 21:58
                                  https://www.polish-power.pun.pl/_fora/polish-power/smilies/facepalm
                          • dagmara-k Re: Zagadka :) 11.08.11, 10:52
                            nie kiciuwink nie smieszy mnie, wiec sie nie smieje i nie wypowiadam, ze ah jak fajnie. moze nie zajarzylam dowcipu. moze mam inne poczucie humoru. moze i ja niedopieszczonawink ale tez nie zgrywam sie z autorki ani z autora dowcipu.
                    • ariadna1010 Re: Zagadka :) 09.08.11, 23:52
                      Nie przejmuj się tą osobą o pierwszej literze d i ostatniej a, ona w ten sposób leczy swoje kompleksy. Chamstwo, ubliżanie, sprawianie przykrości innym jest dla niektórych na porządku dziennym. Cóż, nadrabiają własne braki agresją w necie.
                      • deela Re: Zagadka :) 10.08.11, 13:15
                        kolejny psychonalaityk forumowy z bożej łaski, może cię to zaskoczy ale ja nie mam kompleksów, jestem ponad to... sprawianie przykrosci? informacja, ze nie caly swiat chce sie zachwycac dzieckiem pani x jest sprawianiem przykrosci? nie projektuj na mnie swoich zachowan czy przemyslen, bo one zupelnie nie dotycza mnie - zajrzyj w lusterko
                        • ariadna1010 Re: Zagadka :) 10.08.11, 23:06
                          tak sobie myślę, że lepiej zajęłabyś się dziećmi niż kłótniami w necie
                          z tobą naprawdę jest coś nie tak, skoro od lat całą energię poświęcasz na wredne, prostackie wpisy na forum
                          • deela Re: Zagadka :) 11.08.11, 21:15
                            j.w.
                      • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 10.08.11, 13:21
                        Ja mam głęboko czy ktoś się zachwyca czy nie. Jak ktoś pluje jadem- cóż jego sprawa że nie potrafi inaczej wyładowywać życiowych frustracji jak wyżywając się na innych. Pozostaje tylko współczucie.
    • jul-kaa Re: Zagadka :) 07.08.11, 17:16
      m&m'sy
    • mimka23 Re: Zagadka :) 07.08.11, 20:09
      Pewna odpowiedź mi przyszła na myśl i nawet już ją napisałam, ale wykasowałam, bo stwierdziłam, że możesz poczuć się urażona. Mam dziś dziwne poczucie humoru i wolę nie robić niepotrzebnego zamieszania.
      • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 07.08.11, 20:20
        Trzeba było napisać smile

Rozwiązanie zagadki:
        chciał poodkurzać rozsypane confetti big_grin
        • mimka23 Re: Zagadka :) 07.08.11, 20:22
          Aha, to moja odpowiedź nie miała by z tym nic wspólnegosmile
        • futro.1 Re: Zagadka :) 07.08.11, 20:29
          i co w tym jest śmiesznego? deela miała rację;
          • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 07.08.11, 21:38
            Widać nie każdy ma poczucie humoru. Co Wy takie sztywne dzisiaj? Mężowie nie dopieścili czy co?
            • futro.1 Re: Zagadka :) 11.08.11, 21:10
              a coś ty taka drażliwa? jesteśmy na forum i tak się składa, że każdy może tutaj napisać co chce. a swoje durne komentarze - osnute na domysłach - na temat osoby o której tak naprawdę absolutnie nic nie wiesz możesz zwinąć w rulonik i wsadzić sobie tam gdzie światło nie dochodzi.
              • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 11.08.11, 22:21
                A co Ty się tak słonko rzucasz?
                Po co te nerwy kobieto, złość piękności szkodzi.

Pozdrawiam
                • futro.1 Re: Zagadka :) 12.08.11, 00:07
                  zapomniałaś zaproponować mi melisy
        • ulik80 Re: Zagadka :) 09.08.11, 19:58
          Hm. Jakoś mało śmieszne to dla mnie...
          • judytka01 Re: Zagadka :) 09.08.11, 23:09
            Co wy się tak czepiacie? Chyba żyjemy w wolnym kraju ale jak widać mało tolerancyjnym.
            A propo dopieszczania, to może nie w tym tkwi problem czepialskich ale chyba jakiś jest, skoro są aż tak poirytwane innymi.
            • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 10.08.11, 08:35
              smile
            • ulik80 Re: Zagadka :) 10.08.11, 16:49
              A kto się czepia? Wyrażam tylko swoją opinię i wcale nie jestem poirytowana smile
              • judytka01 Re: Zagadka :) 10.08.11, 22:06
                Masz rację,bo nie o ciebie mi konkretnie chodziło.
        • magnes1978 Re: Zagadka :) 09.08.11, 20:19
          A ja miałam podły dzień i to pierwsza rzecz, która w dniu dzisiejszym wywołała uśmiech na mojej twarzysmile

Dzieciaki są niezwykle dosłowne, moja kiedyś na prośbę wskocz do tunelu podskoczyła do górysmile
    • mamciunia_kamciunia2 Re: Zagadka :) 07.08.11, 22:12
      to napewno są emenemsy muj je uwielbia właśnie lubił ich durzo ssac jak skończył rok
      • jagabaga92 Re: Zagadka :) 07.08.11, 22:17
        Mamciunia-kamciunia - może zwracaj uwagę na to, że "ortograficzne" słowa w Twoich postach są w edytorze podkreślone na czerwono, więc POPRAW błędy, zanim zatwierdzisz swój post.
        • minerwamcg Re: Zagadka :) 07.08.11, 22:31
          Daj spokój, Kamciunia to troll, epatuje skrajnymi poglądami doprowadzonymi do absurdu i kretyńsko udawaną "dysortografią". Troll i to kiepsko wymyślony, nie karmić to sobie pójdzie.
          Niestety, niektórych to śmieszy, więc karmią.
    • olcia71 Re: Zagadka :) 10.08.11, 13:30
      Ha ha! Dobre!! Pierwsze skojarzenie też miałam ze ssaniem mleka big_grin
      Wcale nie jest tak, ze dzieci są zabawne tylko dla najbliższej rodziny, Wszystko zależy od dziecka i od poczucia humoru. Rozumiem, że nie wszystko moze smieszyć, ale skąd w niektórych tyle zjadliwości, nieżyczliwości? To zastanawiające- może rzeczywiscie sęk w prozaicznym niedopieszczeniu? Czasami się dziwię, ale krótko jeszcze żyję na tym świecie.
      • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 10.08.11, 13:46
        To cieszę się, że przynajmniej niektórym wywołałam usmiech na twarzy.
        Jak mnie coś nie bawi to zwyczajnie to ignoruję, no ale widać inni muszą dowalić by poczuć się lepiej.
        • olcia71 Re: Zagadka :) 10.08.11, 14:31
          dziub_dziubasek napisała:

> To cieszę się, że przynajmniej niektórym wywołałam usmiech na twarzy.
          > Jak mnie coś nie bawi to zwyczajnie to ignoruję, no ale widać inni muszą dowali
          > ć by poczuć się lepiej.
          Dokładnie. Ale na szczęście można łatwo przewidzieć jakie to beda osoby i czego sie po nich spodziewaćwink
    • gazeta_mi_placi Re: Zagadka :) 10.08.11, 15:55
      Gdyby to powiedział Twój mąż to bym wiedziała co.
      Ale pięciolatek..
      Nie wiem sad
      • ella_nl Re: Zagadka :) 10.08.11, 22:32
        Nie, to nie było śmieszne.
        • ella_nl Re: Zagadka :) 10.08.11, 22:40
          Aha - żeby nie było - jestem dopieszczona przez męża i mam poczucie humoru....
          • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 11.08.11, 07:25
            No i super. Nikt tu nie twierdzi, że jak kogos nie śmieszy to na pewno niedopieszczony jest. Tylko jedna pani tutaj ma wyraźnie jakiś problem ze sobą.
            Pozdrawiam
            • olcia71 Re: Zagadka :) 11.08.11, 11:00

> No i super. Nikt tu nie twierdzi, że jak kogos nie śmieszy to na pewno niedopie
              > szczony jest. Tylko jedna pani tutaj ma wyraźnie jakiś problem ze sobą.
              > Pozdrawiam
              No, wybitnie, a dyskusja powyzej jest zenujaca.
              • mama_i_igor Re: Zagadka :) 11.08.11, 11:19
                Ogólne to cały ten wątek jest żenujący.
                • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 11.08.11, 11:22
                  Skoro jest żenujący to po co piszesz? Usiłujesz poziom podnieść czy jak?
      • olcia71 Re: Zagadka :) 10.08.11, 22:58
        gazeta_mi_placi napisała:

> Gdyby to powiedział Twój mąż to bym wiedziała co.
        > Ale pięciolatek..
        > Nie wiem sad
        Tys dobre. Śmieszne, a jak. OT Gazeta, masz mały biust? big_grin
        Nie chodzi o to, że nie smieszy=brak dopieszczenia ze strony męża. Pewien określony rodzaj internetowej zjadliwości tłumaczyłabym byc może w ten sposób. wink
        • olcia71 Re: Zagadka :) 10.08.11, 22:59
          olcia71 napisała:

> gazeta_mi_placi napisała:
          >
          > > Gdyby to powiedział Twój mąż to bym wiedziała co.
          > > Ale pięciolatek..
          > > Nie wiem sad
          > Tys dobre. Śmieszne, a jak. OT Gazeta, masz mały biust? big_grin
          > Nie chodzi o to, że nie smieszy=brak dopieszczenia ze strony męża. Pewien okre
          > ślony rodzaj internetowej zjadliwości tłumaczyłabym byc może w ten sposób. wink

A nie, przepraszam, to Dziub by musiala miec maly. Nie doczytałam big_grin
          • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 11.08.11, 07:25
            Dziub swego czasu miała ogromne cyce (70 I) ale schudła i teraz ma zaledwie E. W sumie w porównaniu z tym co było to można je kropeczkami nazwać.
            • olcia71 Re: Zagadka :) 11.08.11, 10:50

> Dziub swego czasu miała ogromne cyce (70 I) ale schudła i teraz ma zaledwie E.
              > W sumie w porównaniu z tym co było to można je kropeczkami nazwać.
              big_grin O matko to jak Ty przy E masz kropeczki, to ja mam....piksele??
    • dziub_dziubasek Re: Zagadka :) 10.08.11, 16:52
      Argumenty się kończą, trzeba zacząć innych obrażać.
      Wiesz, mam głęboko czy mi współczujesz i co o mnie myslisz. Masz bardzo dużo do powiedzenia, szkoda tylko że nie na temat.
      Może lepiej idź na spacer siostro zamiast sobie ciśnienie podnosić śledzeniem wątku tępego dziubasa tongue_out
    • ata99 Re: Zagadka :) 11.08.11, 21:13
      To chyba ten wzrost aktywności Słońca, mnie ubawiło smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka