Dodaj do ulubionych

dostawka do wózka

05.09.11, 14:20
Proszę o polecenie dostawki do wózka dla drugiego dziecka. Interesuje mnie dostawka, która jest wygodna w użyciu i nadaje się w teren. Rozpatruję Kiddy board maxi Lascale. Proszę o opinię lub o sugestie co do innych dostawek. Dodam, że przyszły użytkownik ma 2 lata.
Obserwuj wątek
    • matka_karmiaca Re: dostawka do wózka 05.09.11, 14:36
      Kupiłam siostrze Buggy Board Maxi Lascala, uwielbia ją jej 2-latka, 4-latka i moja roczniaczka, zabijają się o to, która będzie na niej jechać. Siostra też jest zadowolona, na nic nie narzeka.
      • mak-111 Re: dostawka do wózka 05.09.11, 19:42
        tez mialam maxi lascala i bylam zadowolona. dostawke dobiera sie do wozka, wiec ciezko ci doradzic jaka wam bedzie pasowac. ja uzywalam do emmy i bylo ok.
    • matylda07_2007 Re: dostawka do wózka 06.09.11, 08:06
      Lascal maxi jest bardzo dobra. Na tyle duża, że dziecku jest wygodnie, na tyle wysoka, że stopy prowadzącego wchodzą pod spód podczas marszu. Wiadomo, czasem się kopnie w dostawkę, ale ogólnie jest bardzo funkcjonalna.
      Z całego serca odradzam bumprider. Miałam ją na początku i miałam ochotę kląć! Mimo regulacji długa i niska. Wyciągałam rączkę wózka na maxa, pchałam wózek na na maxa wyciągniętych rękach, a dalej musiałam robić małe kroki, żeby nie wleźć w to dziadostwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka