Dodaj do ulubionych

Hity 2,5 latka

17.09.11, 14:37
Poszukuję jakiś fajnych zabawek dla mojego synka. Np jakieś fajne kolejki, garaże, które np dodatkowo można rozbudowywać. Oraz inne fajne rzeczy, które idealnie sprawdziły się u Waszych maluchów w podobnym wieku.
Coś poza ciastoliną, bo mamy.
Będę bardzo wdzięczna za rady.
Obserwuj wątek
    • donkaczka Re: Hity 2,5 latka 17.09.11, 20:53
      niestety preferencje dzieci sa bardzo rozlegle, to co sie sprawdza u jednego, u drugiego polezy w kacie
      u mnie kolejka brio smart, garaz z plan toysa, domek dla lalek, figurki ze schleicha - zwlaszcza dinozaury - w ciaglym ruchu
      plus rower, duzo jezdzi
    • camel_3d Re: Hity 2,5 latka 17.09.11, 23:34
      ja mam 2 zaestwy kolejki eichhorn, maly ma 3 lata i uwielbia ja rozbudowywac....
      • takasobieja79 Re: Hity 2,5 latka 18.09.11, 01:34
        Moja corka na 2 urodziny dostala drewniane tory i kolejki z Ikea Lillabo , ma wszystkie komplety , z czasem dokupowalam kompatybilne z innych firm .
        mala ma swietna zabawe , tory sa latwiutkie w ukladaniu i jak sie ma duzo torow plus mosty itp mozna zdudowac naprawde cuda. Polecam !
        • senait Re: Hity 2,5 latka 18.09.11, 08:11
          Parking i tory Wadera, samochody, kredki, farby do malowania palcami.
    • pamplemousse1 Re: Hity 2,5 latka 18.09.11, 09:01
      www.wader-wozniak.pl/show.php?idseria=15&lang=pl&symb=&idzabawka=470&lang=pl
      moje bliźnięta walczą o tą prostą zabawkę jak lwysmile
    • lula_p Re: Hity 2,5 latka 18.09.11, 21:06
      u nas od dłuższego czasu tylko i wyłącznie duplo. Ma sporo klocków i buduje naprawdę niesamowite konstrukcje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka