aga153 26.05.04, 12:17 mam pytanie pierwszy raz jeste ma forum i jesteM zainteresowana wasza opinia na temat kliniki leczenia niepodłości INVICTA, a konkretniej lekarzem Wojciechem Słiwińskim, prosze o info czy waro wybrac sie do tej kliniki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwwo Re: INVICTA 26.05.04, 12:38 Aga! Wejdz a forum nieplodnosc (tam jest b.duzo na temat Invicty) albo wrzuc w wyszukiwarke. Ja osobiscie polecam (lekarza o ktorego pytasz nie znam). Chodzilam tam jakiś czas i mam 32tyg. wynik-niespodzianke : D (i z nim tez tam chadzam) Jakbys chciała wiecej info pisz na adres gazety. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madeyowa Re: INVICTA 26.05.04, 14:34 Moi znajomi się tam leczyli, co zakończyło się powodzeniem. Słyszałam o INVIKCIE same pochlebne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmarcel Re: INVICTA 26.05.04, 16:02 Hej! A ja chcę przesrzec wszystkie mieszkanki Gdańska przed dr.LENCKOWSKĄ w Invicta!!! O mały włos nie straciłam przez nią mojego kochanego syneczka!!!!!!!!!! OLA Odpowiedz Link Zgłoś