Dodaj do ulubionych

duże domino

19.10.11, 11:16
czy znacie może takie domino, z dużymi klockami, które możnaby układać również na boku w "wężyk". W każdym razie chodzi o to by elementy nie były płaskie, a same klocki dość duże i poręczne dla malucha. PRzejrzałam już mnóstwo ofet z dominem na allegro, ale albo sa właśnie z kartoników płaskich, a jak już przestrzenne to bardzo małe i nieciekawe estetycznie.
Obserwuj wątek
    • annek2 Re: duże domino 19.10.11, 12:30
      Nie wiem jakiej płci masz dziecko, ale dla chłopca polecam drewniane domino Eichhorn z autami. Mój syn dostał je z rok temu i do dzisiaj domino jest jedną z ulubionych gier ( syn ma 3 lata).
      Nie wiem o jak duże domino ci chodziło. Te mają odpowiednio : długość 7,2 cm , szer. 3,6 cm , wys. 0,5 cm (zmierzyłam specjalnie dla ciebie wink) Ja w każdym bądź razie polecam. Znalazłam jeszcze tej samej firmy z Kubusiem Puchatkiem o tu , ale tych osobiście nie widziałam.
      • surusi81 Re: duże domino 19.10.11, 13:59
        dzięki, a czy te pół cm grubości przy takiej długości pozwala na stabilne układanie elementów w pionie? tak, by ułożyć je jedno za drugim i później popchnąć, by się złożyly jedno po drugim?
        • joshima Re: duże domino 19.10.11, 14:17
          a moze takie?
          allegro.pl/klocki-domino-800-sztuk-zabawki-dabo-i1869298747.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka