suchyxxx 15.04.06, 10:09 Cieszę się że mimo brania już miesiąc citalu nie mam objawów ubocznych żadnych a potencja jest bardzo duża jak kiedyś;p A i wesołego i zdrowego jajka-wolnego od zarazków ptasiej grypy;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cadiz Re: cieszę się 15.04.06, 10:41 suchy, fajnie, że czujesz się lepiej ale tworzenie kolejnych huraoptymistycznych wątków gdy tylko Ci stanie - to przesada Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: cieszę się 15.04.06, 10:52 piszę też że wyleczyłem się ze wszystkiego co złe w mojej psychice było i jestem dowodem na to że depresję da się wyleczyć w 100%:) Lki też jak i inne choroby psychiczne z wyjątkiem schizofrenii-chociaż i ona ustępuje jak się bierze leki Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: cieszę się 15.04.06, 10:59 suchy, fajnie, że sie wyleczyłes /nie wiem o czym mowisz, przeciez ciagle jestes na lekach/, fajnie, że potencja ok. Wszyscy sie z Toba cieszymy. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: cieszę się 15.04.06, 12:02 bo niegdyś będąc na lekach dalej czułem nerwowość agresję i dołki oraz lęk a teraz tego nie czuję ku..;p Odpowiedz Link Zgłoś
jdembowski Re: cieszę się 15.04.06, 12:39 Ja narazie wyleczyłem z swój komp z wirusów i też się bardzo cieszę. Ze sobą nie mogę sobie tak łatwo poradzić. Dzisiaj 4 połówka seroxatu a jutro cała. Mam nadzieję że w końcu coś drgnie bo po trzech tygodniach brania coaxilu wpadłem w jeszcze gorszą nerwówkę. A tak pozatym to życzę wszystkim wesołych i zdrowych świąt. Bądźcie silni i zdrowi. Pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś